Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8490214 2515017

Sieviešu un meiteņu matu copes komplekts, gaišs

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SMILŠKRĀSA
  • SMILŠKRĀSA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā dizaineru komanda radīja šo matu copes komplektu ar visu nepieciešamo matu sakārtošanai copē.Gaišiem un brūniem matiem.

Meklējat matu copes komplektu matu savākšanai uz augšu?Divi copes tīkliņi, divas gumijas, piecas parastās matu sprādzes , desmit – copes adatas:vienā komplektā viss, kas nepieciešams.

Elastīgā josta: 10.0% Poletilēna tereftalāts (PET), 90.0% Elastodiēns; Aizdare ar lipekli: 100.0% Tērauds; Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Stabilitāte

Neļaujiet matu šķipsnām traucēt baleta treniņu laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Balets.

Ērti ieliekams dejošanas somā un neļauj matu šķipsnām traucēt baleta nodarbību laikā.

Ērtai aksesuāru pārnēsāšanai.

Esam radījuši nelielu simpātisku somiņu, kurā komplektu var viegli paņemt līdzi uz dejošanas nodarbību.Tai ir vairāki atsevišķi nodalījumu, kas ļauj dejošanas apavus glabāt atsevišķi no citiem aksesuāriem.

sastāvs

sastāvs

Elastīgā josta: 10.0% Poliesteris, 90.0% Elastodiene; Aizdare ar lipekli: 100.0% Tērauds; Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu testēšanas inženiere Inese ir testējusi šo produktu gan kopā ar profesionāliem dejotājiem, gan amatieriem.Viņi to izmēģināja treniņu laikā un pēc tam norādīja uz produkta priekšrocībām un trūkumiem.Mēs atstājām lietas, kas bija labas un izlabojām trūkumus, lai apmierinātu dejotāju vajadzības.Mūsu produktu menedžere Karlīna apģērba konstruēšanas laikā gādā, lai katru jauno modeli uzlaiko visu izmēru nēsātāji.

Videoklipi