Filtri 0
Filtri 0
CORENGTH

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgā svarcelšanas sporta komanda ir izstrādājusi šos slīdošos diskus, lai palielinātu jūsu vingrinājumu sarežģītību uz jebkura grīdas virsmas veida.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Diski ir viegli, turklāt komplektā esošais maisiņš ļauj tos paņemt līdzi jebkur.

Ērta lietošana

Pielāgojiet vingrinājumus savam līmenim:šie diski ir praktiski un intuitīvi.

Daudzpusība

Trenējiet visu ķermeni jebkurā vietā.Divi materiāli atbilstoši grīdas segumam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izmantot slīdošos diskus?

Jūs varat izmantot slīdošos diskus, lai palielinātu treniņu sarežģītību un uzlabotu savu spēku, stabilitāti, izturību, koordināciju un lokanību.

Turklāt tos var izmantot, lai veiktu vingrinājumus ar sava ķermeņa svaru, nepārslogojot locītavas.Un, tā kā abas disku puses ir izmantojamas, slīdošos diskus var lietot uz jebkuras virsmas:- Sarkanā putuplasta puse slīd uz cietām virsmām.- Zilā puse slīd uz mīkstām virsmām.

Kā izmantot slīdošos diskus pareizi.Mūsu dizaina komanda sniedz jums padomu:

“Ir labi izvēlēties sev patīkamus vingrinājumus un pielāgot intensitāti atbilstoši savam fitnesa līmenim.Kustība nav jāpabeidz līdz galam:mērķis ir saglabāt pareizu pozīciju un neizliekt muguru.Svarīgākais ir visu laiku sevi kontrolēt.”

Kā trenēties ar slīdošajiem diskiem?

Slīdošie diski ļauj veidot muskuļus un stiprināt visas muskuļu grupas, izmantojot vingrinājumus ar ķermeņa svaru.Piemēram, veicot izklupienus, kāju var uzlikt uz diska.Šis vingrinājums ne tikai palīdz veidot muskuļus, bet ir labi piemērots arī skrējējiem.Lai uzzinātu vairāk par visiem vingrinājumiem, kurus varat veikt ar šiem slīdošiem diskiem, skatiet padomus lietotnē “Decathlon Coach” un bukletā, kas pieejams kopā ar “SL 500”.

Kādas treniņu programmas var izpildīt, izmantojot slīdošos diskus?

Lietotnē “Decathlon Coach”, kas ir pieejama franču un angļu valodā, var atrast sešus dažādus apļa treniņus, katrā pa astoņiem vingrinājumiem:- 3 treniņi pa 12 minūtēm:ķermeņa augšdaļa, apakšdaļa, viss ķermenis.- 3 treniņi pa 30 minūtēm:ķermeņa augšdaļa, apakšdaļa, viss ķermenis.

Un, tā kā slīdošos diskus var izmantot uz jebkuras grīdas, jūs varat tos paņemt līdzi jebkur.To mazais izmērs un komplektā iekļautais maisiņš nozīmē, ka tos viegli var ielikt ceļasomā vai koferī.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs lūdzām 11 “Domyos Club”, kas atrodas Markanbarelā, Francijā, biedriem izmēģināt šos slīdošos diskus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Žans Mišels Reimons, treneris no INSEP (Nacionālais sporta, ekspertīzes un realizācijas institūts).