Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Fitness ir mūsu aizraušanās, tāpēc mēs izstrādājām šo produktu sporta aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Mīksta kokvilna, svars:400 g/m2.

Mitruma absorbcija

Plīša cilpiņu trikotāža no abām pusēm nodrošina efektīvu sviedru uzsūkšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā tiek izstrādāti “Domyos” piederumi

Viss piederumu klāsts ir izstrādāts, lai nodrošinātu treniņa laikā nepieciešamo komfortu.Mūsu “Domyos” komandas izstrādātie produkti nodrošina, lai jūsu treniņi būtu komfortabli un patīkami.Jums nav jāuztraucas par aprīkojumu, tāpēc jūs varat koncentrēties savam treniņam.Modeļi tiek testēti lietošanas laikā, un produkti tiek regulāri uzlaboti, ņemot vērā lietotāju atsauksmes.

Produkta pārbaudes

Šis produkts ir izturējis mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai garantētu, ka tas nezaudēs savu formu un krāsu.Šīs pārbaudes regulāri veic neatkarīga laboratorija, lai apstiprinātu, ka mūsu kvalitātes prasības tiek ievērotas.

Izmēri

Garums.90 cm, platums.50 cm

Krāsas

Pieejams 4 krāsās

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
ATļAUTA JEBKURA VEIDA ķīMISKā TīRīšANA. ATļAUTA JEBKURA VEIDA ķīMISKā TīRīšANA.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi