Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Pastiprina svīšanu.Muskuļu iesildīšana palīdz mazināt nogurumu pēc treniņa.

Lielāka josta, lai pastiprinātu svīšanu mērķa zonās (vēders un gurni), garāka, lai derētu teju jebkuram.

Putas : 100.0% Stirolbutadiēnkaučuks Sausais; Pamata oderējums: 41.0% Poliamīds, 59.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Var regulēt ar līplentes aizdari.2 mm neoprēns:elastīgs un izturīgs.

Daudzpusība

Josta pastiprina svīšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Regulēšana

“Domyos” josta ar termoefektu ir universāla izmēra un viegli nostiprināma, izmantojot līplentes aizdari.Viss, kas jums ir jādara, jāpavelk slaidinošā josta zem apģērba, jāpielāgo, lai neveidotos krokas un lai novērstu kairinājumu.Viegli pielāgojama, izmantojot liīplentes stiprinājumu.Josta netraucēs kustībām, tieši pretēji, tā nodrošina tādu kustību brīvību, ka jūs to varat izmantot jebkuru fizisko aktivitāšu laikā.

Vispārīga informācija.

Jaunam produktam var būt jūtams neoprēna aromāts.Neoprēnam piemīt samērā stiprs aromāts.Tomēr, mūsu slaidinošā josta ar termoefektu tāpat kā citi mūsu produkti atbilst kvalitātes un toksikoloģijas testu prasībām, kas ir noteiktas mūsu produktos izmantotajiem materiāliem (Francijas standarti).

Izmantošana

Jostu var izmantot, lai pastiprinātu svīšanu sporta aktivitāšu laikā, kā arī uzlabotu ādas stāvokli.Intensīva svīšana mitrina un mīkstina ādu.Mēs iesakām apvienot šīs jostas izmantošanu ar regulārām fiziskajām aktivitātēm un sabalansētu diētu, ja jūs vēlaties zaudēt svaru.

Saistītie produkti

Termiskais sporta tērps, jaka un šorti ar termoefektu.

Kā tā darbojas

Neiekrītiet plaši izplatīto mītu slazdā:svīšana nepadara jūs slaidāku.Josta pastiprina svīšanu. Ūdens zudums nodrošina, ka āda tiek attīrīta no atmirušajām šūnām, un uzlabojas ādas stāvoklis, lietojot daudz šķidruma. Lai izvairītos no dehidratācijas, uzņemiet pietiekamu šķidruma daudzumu šā produkta lietošanas laikā.Šī josta palīdz arī iesildīt muskuļus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nelietot bez pārtraukuma ilgāk par 12 stundām.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir izturējis mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai garantētu, ka tas nezaudēs savu formu un krāsu.Šīs pārbaudes regulāri veic neatkarīga laboratorija, lai apstiprinātu, ka mūsu kvalitātes prasības tiek ievērotas.

Garantija

2 Gadi