Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi zābakus, kas ir ideāli piemēroti sērfošanai aukstā ūdenī sesijās, kas ilgst līdz divām stundām.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Rāvējslēdzējs atvieglo uzvilkšanu.

Jutīgums

Vidēji plāna zole labam kontaktam ar dēli.

Saķere

Gumijas zole ar neslīdošiem elementiem.Izturīgi.

Stabilitāte

Gumijas josla uz pēdas pacēluma lielākai stabilitātei.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Saglabājiet siltumu ilgāk, pateicoties mūsu termiskajiem aksesuāriem. Katram temperatūras diapazonam paredzēts savs apģērbs...

Atrodoties ūdenī, mēs zaudējam vairāk nekā pusi no mūsu ķermeņa siltuma caur mūsu ekstremitātēm (pēdas, rokas, galva).

Tāpēc esam apkopojuši ieteicamos papildu piederumus:

- siltā un remdenā ūdenī (>17 °C) => neoprēna zemie zābaciņi.

- aukstā ūdenī (12–17 °C):augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi.

- ļoti aukstā ūdenī (7–12 °C):augstie puszābaki (zābaki), cimdi, kapuce un jaka ar kapuci.

Kā izvēlēties piemērotus zābakus.

Pirmais kritērijs, izvēloties sērfošanas zābaciņus, ir ūdens temperatūra.Ūdens temperatūra atšķiras atkarībā no atrašanās vietas un gada laika.Regulāri pārbaudiet, vai ūdens temperatūra sērfošanas vietā atbilst ieteicamajam ūdens diapazonam:Silts ūdens virs 20 °C.Remdens ūdens no 17 līdz 22 °C.Auksts ūdens no 12 līdz 17 °C.Ļoti auksts ūdens no 7 līdz 12 °C.Skatiet vietni www.seatemperature.org, lai noskaidrotu temperatūru jūsu atrašanās vietā.

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Sērfošanas zābakiem ir jābūt ļoti ciešiem, lai tie nodrošinātu labāko iespējamo termisko efektivitāti.Ir pilnīgi normāli, ja pielaikojot tie sausi šķiet pārāk cieši. Izvēlieties labi pielāgotus zābakus, lai nodrošinātu labāku atbalstu un tie sērfojot nepielītu ar ūdeni.

Materiāli

3 mm sērfošanas zābaciņi ir izgatavoti no neoprēna uzlabotam komfortam lietošanas laikā.

Neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu labākai izturībai pret nodilumu.Neoprēna biezums:3 mm.Neoprēns ir izgatavots no elastomēra putām ar izolācijas īpašībām.Mēs testējam un garantējam mūsu neoprēna materiālu kvalitāti.

Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija

Vīles ir cauršūtas un salīmētas, lai nodrošinātu ūdensnecaurlaidību un izturību. Izmantots t. s. neredzamais šuvums. Tas nozīmē to, ka diegs nešķērso neoprēnu pilnībā, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu.Diegu neesamība iekšpusē novērš kairinājumu un berzi.

Komfortu un izturību pastiprinoši elementi ir stratēģiski izvietoti iekšpusē jutīgās vietās.Brīdinājums: ūdens var iekļūt pa rāvējslēdzēju.

Ūdenssportu zābaciņi.

Mūsu sērfošanas puszābaki ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām.

Mūsu dizaina izvēles tos padara arī saderīgus ar citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingu, vindsērfingu, veikbordu, ūdensslēpošanu, brišanu jūrā vai SUP (supošanu).

Izvēlieties atbilstošu ūdenssportista tērpu.

Arī mūsu hidrotērpu modeļi tiek klasificēti atbilstoši paredzētajam ūdens temperatūras diapazonam:silts ūdens, mēreni silts ūdens, auksts ūdens.Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles padara tos piemērotus arī citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas zīmols.

Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos ūdens malā mēs varam izstrādāt aksesuāru klāstu un tad tajā pašā dienā doties sērfot un tos pārbaudīt.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.Izvairīties no karstuma avotiem.Lai pagarinātu neoprēna kalpošanas laiku, neatstāt žāvēties ārā, tiešos saules staros.Nav ieteicams mazgāt veļasmašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Izstrādāti valkāšanai ūdenī no 12 līdz 17 °C.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi