Filtri 0
Filtri 0
STAREVER Kods. 8604885 4149625

Meiteņu deju piederumu soma, melna

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastisko dizaineru komanda radīja šo vieglo plecu somu ikvienai dejotājai, kura meklē ērtu veidu, kā paņemt līdzi deju tērpu, apavus un piederumus.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Salokāma un ieliekama komplektā esošajā maisiņā.

Viegls

Tā ir neliela, salokāma un ieliekama maisiņā, jūs to varat paņemt līdzi jebkur.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties šo dejošanas somu?

Mūsu komanda ir radījusi vieglu un ērtu somu jūsu dejas piederumu pārnēsāšanai.Tā ir neuzkrītoša un viegli salokāma, lai ievietotu komplektā esošajā maisiņā.Apaļā somas forma ir ideāla, lai glabātu deju tērpu, apavus un piederumus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par šī produkta spēju saglabāt formu un krāsu, tam ir veikti mazgāšanas un žāvēšanas testi. Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu testēšanas inženiere Inese ir testējusi šo produktu gan kopā ar profesionāliem dejotājiem, gan amatieriem.Viņi to izmēģināja treniņu laikā un pēc tam norādīja uz produkta priekšrocībām un trūkumiem.Mēs atstājām lietas, kas bija labas un izlabojām trūkumus, lai apmierinātu dejotāju vajadzības.Mūsu produktu menedžere Karlīna apģērba konstruēšanas laikā gādā, lai katru jauno modeli uzlaiko visu izmēru nēsātāji.