Filtri 0
Filtri 0
KIMJALY Kods. 8787903 4779184

Ceļojumu jogas paklājiņa soma, zaļa

15,00 €
Ar nodokļiem
  • Jogas paklājiņa soma, 23 l, zaļa
  • Jogas paklājiņa soma, 23 l, zaļa
  • Jogas paklājiņa soma, 23 l, zaļa
Krāsa: HAKI
  • HAKI
  • HAKI / BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ar šo somu jūsu jogas paklājiņš var doties jums līdzi gan uz darbu, gan atvaļinājumā. 23 l ietilpība līdz 10 mm bieziem paklājiņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

23 l ietilpība. Ideāli piemērota līdz 10 mm bieza jogas paklājiņa uzglabāšanai.

Vairāki nodalījumi

Neliela rāvējslēdzēja aizdares kabata personīgajām mantām.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs audums, kas aizsargā jūsu paklājiņu no vājām lietusgāzēm.

Nodilumizturība

Biezs pinums, pastiprinātas vīles.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izmantot jogas paklājiņa somu?

Jogiem patīk nodarboties ar jogu studijā, taču ne tikai tur. Mājās, atvaļinājumā, zem koka... jūs vēlaties nodarboties ar jogu, kad un kur vēlaties. Tāpēc, lai ērti transportētu savu jogas paklājiņu, nekas nav labāks par īpaši izstrādātu somu. Kad paklājiņš ir sarullēts un ievietots somā, jūs varat to nēsāt pār plecu vai mugurā. Jūsu paklājiņš ir pasargāts no sliktiem laikapstākļiem, un jūsu rokas ir brīvas.

Ko jūs varat uzglabāt šajā 23 l jogas paklājiņa somā?

Šajā somā, kuras ietilpība ir 23 l, var ievietot līdz 10 mm biezu paklājiņu. Tas nozīmē, ka, ja vien neesat izvēlējušies mūsu XL modeli, tajā ir pietiekami daudz vietas jūsu jogas paklājiņam. Mēs esam pievienojuši arī rāvējslēdzēja aizdares kabatu personīgo lietu (atslēgu, tālruņa u. c.) un pat neliela dvieļa glabāšanai.

Ko nozīmē somas spēja atgrūst ūdeni?

Ņemiet vērā, ka ūdeni atgrūdošs nenozīmē ūdensnecaurlaidīgs. Auduma ūdens atgrūšanas spēja ir tā spēja ļaut ūdenim slīdēt pa tā virsmu, tajā neiesūcoties. Tādējādi somas saturs neliela lietus laikā paliks sauss. Ar laiku auduma ūdens atgrūšanas spēja var samazināties. Tāpēc tā ir regulāri jāaktivizē. Lai to izdarītu, varat izmantot mūsu impregnējošo aerosolu, kas pieejams veikalos vai mūsu tīmekļa vietnē.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savu jogas paklājiņa somu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārbaudītu somas izturību pārnēsāšanas laikā, tās spēju saglabāt formu un krāsas noturību, šai somai ir veikti vairāki testi.

Garantija

2 Gadi