Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8319434 419993

Sērfošanas un vindsērfinga zemie 3 mm neoprēna zābaki

29,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru grupa ir izstrādājusi zābakus, kas ir ideāli piemēroti sērfošanai remdenā ūdenī (17 °C līdz 22 °C) līdz trīs stundām.

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

Oderēts neoprēns un pastiprinājuma gabals uz virsas.

Saķere

Gumijas zole ar neslīdošiem elementiem.

Griezums

Pacēluma nostiprināšanas siksna uz pēdas.Ergonomiska zole.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Saglabājiet siltumu ilgāk, pateicoties mūsu termiskajiem aksesuāriem.Katram temp. diapazonam ir piemērots savs apģērbs.

Atrodoties ūdenī, caur ekstremitātēm (pēdām, rokām, galvu) mēs zaudējam vairāk nekā pusi no ķermeņa siltuma.

Tāpēc ir ieteicami šādi aksesuāri:

- siltā un remdenā ūdenī (> 17 °C): neoprēna zemie zābaciņi.- aukstā ūdenī (12–17 °C):augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi.- ļoti aukstā ūdenī (7–12 °C):augstie zābaciņi (zābaki), cimdi, kapuce un tops ar kapuci...

Skatiet pilnīgu mūsu neoprēna aksesuāru klāstu mūsu vietnē.

Kā izvēlēties pareizos zābakus?

Pirmais kritērijs, izvēloties sērfošanas zābaciņus, ir ūdens temperatūra.Ūdens temperatūra atšķiras, ņemot vērā atrašanās vietu un gada sezonu.Regulāri pārliecinieties, ka ūdens temperatūra sērfošanas vietā atbilst ieteicamajam temperatūras diapazonam.Silts ūdens virs 20 °C.Remdens ūdens no 17 līdz 22 °C.Auksts ūdens no 12 līdz 17 °C.Ļoti auksts ūdens no 7 līdz 12 °C.Skatiet vietni www.seatemperature.org, lai noskaidrotu temperatūru jūsu sērfošanas vietā.

Izvēlieties pareizo izmēru.

Sērfošanas apaviem un zābaciņiem ir jābūt ļoti cieši piegulošiem, lai nodrošinātu labāko iespējamo termisko efektivitāti.Izmēģinot sausumā, ir pilnīgi normāli, ja šķiet, ka tie ir pārāk cieši.Labi piegulošu apavu un zābaciņu izvēlēšanās nodrošina labāku piegulumu un novērš uzbriešanu ar ūdeni.

Materiāli.

3 mm sērfošanas zābaciņi ir izgatavoti no neoprēna uzlabotam komfortam lietošanas laikā.Šis neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu papildu izturībai pret nodilumu.Neoprēna biezums:3 mm.Šis neoprēns ir izgatavots no elastomēra putām ar izolējošām īpašībām.Mēs testējam un garantējam mūsu neoprēna materiālu kvalitāti.

Zābaciņi vairākiem ūdenssporta veidiem.

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu visprasīgāko sērfotāju vajadzībām.Mūsu dizaina izvēles arī tos padara saderīgus ar citiem ūdenssportiem, piemēram, kaitsērfingu, vindsērfingu, veikbordu, ūdensslēpošanu, brišanu jūrā vai SUP (supošanu).

Izvēlieties atbilstošo hidrotērpu.

Mūsu hidrotērpa modeļi arī tiek klasificēti atkarībā no ūdens temperatūras diapazona:silts ūdens, remdens ūdens, auksts ūdens.Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu visprasīgāko sērfotāju vajadzībām.Mūsu dizaina izvēles arī tos padara saderīgus ar citiem ūdenssportiem, piemēram, kaitsērfingu, vindsērfingu, veikbordu, ūdensslēpošanu, brišanu jūrā vai SUP (supošanu).Pilnīgu mūsu sērfošanas hidrotērpu klāstu skatiet mūsu vietnē.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

Atrodoties Hendajā, Dienvidrietumu Francijā, “Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas zīmols.Mūsu birojos pie ūdens mēs varam radīt sērfošanas aksesuāru un tad tajā pašā dienā to testēt reālos izmantošanas apstākļos.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirola etilēna butadiēna stirola; Bez virsmas: 26.0% Poliamīds, 74.0% Gumija; Iekšzole: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausā, vēdināmā vietā.Izvairīties no karstuma avotiem.Lai pagarinātu neoprēna kalpošanas ilgumu, neatstāt žāvēties ārā tiešā saules gaismā.Nav ieteicama mazgāšana veļas mazgājamā mašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēti ūdenī no 17 līdz 22 °C.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina komandas Hendajā, Francijā.Šajā produktā izmantotās sastāvdaļas ir testētas laboratorijā, lai nodrošinātu labāko iespējamo kvalitāti un izturību.

Garantija

2 Gadi