Filtri 0
Filtri 0
TARMAK Kods. 8560298 2909302

Vīriešu/sieviešu labās/kreisās potītes saišu aizsargs “Strong 500”, melns

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Potītes aizsargs “Strong 500” paredzēts, lai palīdzētu atgriezties sportā pēc neliela vai vidēja potītes sastiepuma.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Viegla trikotāža sviedru uzsūkšanai, lai saglabātu potīti sausu.

Ērta lietošana

Viegli uzvilkt, pateicoties tā atverei aizmugurē, un pielāgot jūsu vajadzībām.

Atbalsts locītavām

Aizdares saites un sānu stiprinājumi nodrošina saišu atbalstu.

Lietotāja komforts

Ērta kompresijas trikotāža, kas atbilst potītes formai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc valkāt šo potītes aizsargu?

Šo potītes aizsargu ieteicams valkāt, ja esat guvis saišu bojājumus vai ir bažas par tiem. Atbalsts atvieglo atgriešanos sportā (basketbols, futbols, handbols, teniss, badmintons, skriešana, taku skriešana, vingrošana, džudo) pēc viegla vai vidēja sastiepuma. Viegli uzvelkams, pateicoties tā aizmugures daļas atverei. Tā ventilējošais audums un dizains, kas pielāgots potītes formai, nodrošina optimālu komfortu.

Kas ir sastiepums?

Sastiepta potīte ir tad, kad tiek sastieptas vai saplēstas saites. Tas galvenokārt notiek, ja cilvēki zaudē līdzsvaru uz slidenas virsmas spontānas kustības vai aktīvas spēles laikā. Mums šķiet, ka sastiepta potīte ir visbiežāk sastopamā sporta trauma un ka tā rodas vismaz 6000 reižu dienā.

Potītes aizsarga izmēra izvēle

Izmēriet potītes apkārtmēru līdz 5 cm virs potītes locītavas. Pēc tam salīdziniet veikto mērījumu ar šādu izmēru tabulu:

1. izmērs: 20–22 cm

2. izmērs: 22–23,5 cm

3. izmērs: 23,5–25 cm

4. izmērs: 25–26,5 cm

Kāpēc jāsargā potītes?

Atgriežoties sportā pēc sastiepuma, ir svarīgi, lai jau būtu veikti fiziskie vingrinājumi, lai potītes atgūtu pēc iespējas vairāk fizisko spēju. Tiklīdz ir gūts sastiepums, risks atkārtoti gūt sastiepumu pieaug, tāpēc ir jāaizsargā potītes.

Vai zinājāt, ka visas Tarmak preces ir pārbaudītas laukumā?

Tarmak preču izstrādes komanda atrodas Ziemeļfrancijā. Tā pastāvīgi cenšas uzlabot savas preces, lai tās pēc iespējas labāk atbilstu spēlētāju vajadzībām. Visus mūsu modeļus vairāku nedēļu garumā ir pārbaudījuši prasīgi spēlētāji reālās dzīves situācijās, un tie tiek uzlaboti, pamatojoties uz jūsu atsauksmēm.

Kādus piederumus iegādāties, kā trenēties: aplūkojiet mūsu basketbola padomus.

Tarmak palīdz ikvienam, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz regulāriem spēlētājiem. Iepazīstieties ar mūsu padomiem, kā trenēties, nokomplektēt nepieciešamo un sagatavoties:

https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 7.0% Elastāns, 79.0% Poliamīds, 14.0% Poliesteris; Putas : 100.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā, sausā, tumšā vietā.<br /> Novietojiet līmējamās daļas paredzētajā vietā, lai pasargātu trikotāžu no priekšlaicīgas nolietošanās.

Lietošanas ierobežojumi

Medicīniska ierīce. Sk. norādījumus. Satur lateksu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šai precei ir veiktas laboratorijas pārbaudes (mazgāšana, krāsas noturība, nodilums), lai pārliecinātos, ka tā atbilst mūsu kvalitātes prasībām.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi