Filtri 0
Filtri 0
TARMAK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šo elkoņa fiksatoru “Mid 500” ir paredzēts lietot, atgriežoties sportā pēc tenisa elkoņa iekaisuma (elkoņa tendinīts).

Šis elkoņa fiksators stingri fiksē elkoņa locītavu treniņu un spēles laikā, un tas netraucē. Spēlējiet uz jebkādas virsmas, neraizējoties par sāpēm.

Pamatmateriāls: 3.0% Elastāns, 59.0% Poliamīds, 13.0% Poliesteris, 25.0% Elastodiene

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Gaisu caurlaidīga trikotāža, kas neitralizē sviedrus un saglabā elkoni sausu.

Ērta lietošana

Siksna un vienvirziena sprādze ērtākai iepriekšējai pozicionēšanai.

Atbalsts locītavām

Putu ieliktnis virs cīpslas un elastīga fiksējoša siksna

Lietotāja komforts

Ērts trikotāžas kompresijas materiāls bez šuvēm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc jāvalkā šis elkoņa fiksators?

Šo elkoņa fiksatoru ir ieteicams valkāt, ja jums ir epikondilīts (tenisa elkonis) vai mediālais epikondilīts (golfera elkonis), lai vieglāk atgrieztos sportā (basketbolā, futbolā, handbolā, tenisā, badmintonā, skriešanā, skriešanā pa takām, vingrošanā, džudo). Kompresijas trikotāžas un elpojošais materiāls ļauj to vienkārši uzvilkt, pievilkt un justies ērti.

Kas ir epikondilīts (tenisa elkonis) un mediālais epikondilīts (golfera elkonis)?

Šie divi tendinīta veidi rodas, kad iekaist elkoņa cīpslas. Tenisa elkoņa gadījumā iekaist cīpsla rokas augšpusē, bet golfera elkoņa gadījumā — cīpsla rokas apakšpusē. Tas var skart cilvēkus jebkādos sportista veidos (basketbolā, handbolā, regbijā), bet tendinīts visbiežāk rodas cilvēkiem, kas ir iesaistīti rakešu sporta veidos un golfā parasti tāpēc, ka viņi intensīvi trenējas, un traumas saasinājumu rada atkārtota saskare ar bumbiņu.

Elkoņa fiksatora izvēle

Nomēriet rokas apkārtmēru 5 cm zem elkoņa ārpuses. Pēc tam salīdziniet iegūto mērījumu ar šādu izmēru tabulu:

1. izmērs: 21,5–23,5 cm

2. izmērs: 23,5–26 cm

3. izmērs: 26–28 cm

4. izmērs: 28–30 cm

Vai zinājāt, kā visi Tarmak produkti tiek pārbaudīti reālos apstākļos?

Tarmak dizaina speciālistu komanda atrodas Ziemeļfrancijā. Tā nepārtraukti strādā, lai uzlabotu izstrādātos produktus un lai tie vislabāk apmierinātu spēlētāju vajadzības. Visus mūsu modeļus vairākas nedēļas ir testējuši prasīgi spēlētāji reālos apstākļos, un tie ir uzlaboti, ņemot vērā atsauksmes.

Kādus piederumus iegādāties, kā trenēties: aplūkojiet mūsu basketbola padomus.

Tarmak palīdz ikvienam, kurš spēlē basketbolu, no iesācējiem līdz regulāriem spēlētājiem. Izskatiet mūsu padomus par to, kā trenēties, nokomplektēt nepieciešamo un sagatavoties.

https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā, sausā un tumšā vietā.<br /> Piestipriniet līmējošā materiāla daļas pie elastīgās jostas, lai aizsargātu trikotāžas materiālu pret priekšlaicīgu nolietošanos.

Lietošanas ierobežojumi

Medicīniska ierīce. Skatīt instrukcijas. Satur lateksu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai nodrošinātu šī produkta atbilstību mūsu kvalitātes prasībām, tas ir pārbaudīts laboratorijas testos (mazgāšanas, krāsas izturības, nolietošanās testi).

Garantija

2 Gadi