Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8543447 2708664

Lēkšanas locītavu aizsargi “500”, 2 gab, vīnsarkani

15,00 €
6,00 €
-60%
Ar nodokļiem
  • Locītavu aizsargi “500X2”, brūni
  • Locītavu aizsargi “500X2”, brūni
Krāsa: BORDO / ZILA
  • BORDO / ZILA
  • ZILA
  • MELNA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Universālos lēkšanas locītavu aizsargus “500” ir radījuši mūsu “Fouganza” inženieri, lai aizsargātu jūsu zirga pakaļkājas, garantējot komfortu un izturību.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Notīriet vai noslaukiet ar mitru sūkli, lai tie izskatītos kā jauni.

Ērta lietošana

Plati, pielāgojami stiprinājumi, kas padara aizsargus viegli uzvelkamus.

Daudzpusība

Ļoti daudzpusīgi:paredzēti apmācībai un atpūtai.

Aizsardzība pret triecienu

Izturīgs, pārveidots apvalks un putuplasts, kas pārklāj cīpslu.

Lietotāja komforts

Optimāls komforts, pateicoties gludam putuplastam apvalka iekšpusē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ērta aizsardzība:

Mūsu dizaineri uzņēmās izaicinājumu izstrādāt produktus, kas apvieno efektivitāti un komfortu, vienlaikus nodrošinot zirgam vieglu trenēšanos.Viņi nāca klajā ar šiem daudzpusīgajiem locītavu aizsargiem, kas ir piemēroti jebkuras formas vai izmēra zirgiem.Ar pārveidotu apvalku, kas izgatavots no elastīgas, bet izturīgas plastmasas, un 6 mm gludu putuplastu no iekšpuses, šie aizsargi pilnībā apņem jūsu zirga kāju, lai pasargātu to no skrambām un pēdu un cīpslu sasitieniem.

Apvienojiet ar lēkšanas cīpslu aizsargiem “500” un/vai “500” kāju aizsargiem zirgiem:

Lai nodrošinātu savam zirgam vislabāko locītavu aizsardzību treniņu vai sacīkšu laikā, jūs varat apvienot locītavu aizsargus ar zābakiem “500”.Tie ir izgatavoti no vienāda materiāla, un tiem ir vienāds aizsardzības, komforta un piemērotības līmenis jūsu zirga priekškājām.Paraugdemonstrējumu nolikumi paredz, ka ir jāvelk visi šie aizsargzābaki, kas ir pieejami dažādās krāsās.Viss, kas jums tagad ir jādara, ir apjāt visu trasi bez kļūdām.

Izgatavoti visām disciplīnām:

Lēkšanas locītavu aizsargi “500” ir ātri un viegli uzvelkami, pateicoties stiprinājumam ar pielāgojami lenci, un tos var izmantot dažādiem mērķiem.Tie aizsargā jūsu zirgu jāšanas laikā, veicot darbības uz zemes vai veicot paraugdemonstrējumus.

Visiem zirgiem:

Tā kā zirgi ir atšķirīgi, lēkšanas locekļu aizsargi “500” ir izstrādāti tā, lai tie būtu piemēroti pēc iespējas lielākam zirgu skaitam un sniegtu katram zirgam nepieciešamo veiktspēju un komfortu.Pateicoties sintētiskajam putuplastam no iekšpuses, kas ir ārkārtīgi ērts, un stiprinājuma sistēmai ar pielāgojamo lenci, šie aizsargzābaki tiek nēsāti ļoti tuvu zirga kājai.Apvalks ir pārbaudīts dažādiem zirgiem, lai pārliecinātos, ka tas lieliski darbosies.

Aizsargājot jūsu zirga ekstremitātes:

Iespējams, ka tas tā neizskatās, bet šīs ķermeņa daļas ir ļoti ievainojamas.Cīpslas un locītavas ir vietas, kas labi jāaizsargā.Neatkarīgi no tā, vai jūs trenējaties vai jājat atpūtai, pārliecinieties, ka jūsu zirga pakaļkājas ir pasargātas ar locītavu aizsargiem vai apsējiem. Zirgu locītavas var pavisam viegli saskrambāties viena pret otru vai zirgs ar nagiem var aizķert locītavas, kas var izraisīt savainojumus.Lēkšanas zābakus “500” ir viegli uzvilkt un tie nodrošina patiesu aizsardzību.

Viegla kopšana:

Lēkšanas locītavu aizsargi “500” ir konstruktīvi, izturīgi un izstrādāti tā, lai būtu piemēroti plašam zirgu klāstam, un papildu ieguvums ir tas, ka tos ir viegli tīrīt.Auļojat caur dubļiem?Atstājiet zābakus nožūt, pēc tam ātri notīriet, it īpaši tajās daļās, kur notiek saskare ar jūsu zirga locītavām.Iespējams, vajadzēs tos noslaucīt ar mitru sūkli.Vai, ja vēlaties, varat tos arī noskalot.Un jūsu locītavu aizsargi ir gatavi atkārtotai lietošanai.

Izmēri:

S = PS

M = CS:Garums:27,6 cm.

Augstums:14,5 cm.

L = liels izmērs:Garums:30 cm.

Augstums:15,5 cm.

sastāvs

sastāvs

Aizsargpārklājums: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Aizmugurējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Putas : 100.0% Putuplasta nitrila butadiēna gumija

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Atstāt izžūt pirms nolikt tīrā un labi ventilētā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi