Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8375321 2309278

Priekškāju konkūra kājsargi “500”, melni

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • ZILA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri, būdami aizrautīgi jātnieki, ir radījuši šos kājsargus priekškājām, lai pasargātu zirga kājas konkūrā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Notīriet ar birsti vai noslaukiet ar mitru sūkli.

Ērta lietošana

Viegli uzvelkami, pateicoties platajiem elastīgajiem stiprinājumiem un līplentēm.

Daudzpusība

Piemērojami jebkurām aktivitātēm:treniņiem, vienmērīgam darbam, lēcienu izpildīšanai.

Aizsardzība pret triecienu

Stingrs, izturīgs apvalks, kas pastiprināts virs vēzīša un stiegrām.

Lietotāja komforts

Elastīgas līplentes un anatomisks apvalks uzlabotam komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ērta aizsardzība:

Viena no mūsu dizaineru prioritātēm ir, lai jūsu zirgam būtu ērti.Ārējais apvalks ir izgatavots no elastīgas, izturīgas plastmasas, apvienojumā ar gludu, biezu putuplasta oderi un cieši pieguļ zirga kājai, lai nodrošinātu labāku aizsardzību.

Kājsargu pakaļkājām “500” partneris:

Lai aizsargātu savu zirgu, jūs varat arī sakombinēt kājsargus priekškājām ar kājsargiem pakaļkājām “500”. Izgatavoti no tām pašām izejvielām, tie aizsargās jūsu zirgu, vienlaikus pielāgojoties tā kājām.Mūsu kājsargi priekškājām un pakaļkājām atbilst visām konkūru prasībām (klubu, amatieru, jaunu zirgu).

Piemēroti mierīgam darbam un konkūram:

Tos ir viegli uzvilkt neatkarīgi no tā, vai paredzēti mierīgam darbam vai konkūram.Lai ļautu jūsu zirgam izpausties pilnā mērā, lecot pāri šķēršļiem, esam izveidojuši anatomisku apvalku, kas nespiedīs uz cīpslām mugurpusē.Aizsargi netraucēs locītavas saliekšanai un kustēsies kopā ar jūsu zirgu.Lieliska aizsardzība sacensībās.

Visiem zirgiem:

Katrs zirgs ir savādāks, tāpēc mūsu kājsargi “500” radīti, lai derētu visiem ķermeņu tipiem.Pateicoties sintētiskajām putām iekšpusē un regulējamai līplentes sistēmai, aizsargi cieši, bet ērti pieguļ zirga kājām.

Viegla kopšana:

Vai esat auļojis pa slapjām smiltīm?Mēs iesakām atstāt tos izžūt, pēc tam notīrīt tos, koncentrējoties uz vietām, kas saskaras ar zirga kājām.Ja ir palikuši netīrumi, tie ir jānoņem ar mitru sūkli.

Kāju aizsargu augstums:

PS:19,5 cm

CS:25 cm, ieteicams zirgiem (1,50 līdz 1,65 m). FS:27 cm, ieteicams zirgiem (virs 1,65 m)

Starp diviem izmēriem?Mēs iesakām izvēlēties mazāku izmēru. Pirms pirmās lietošanas reizes, iesakām pārbaudīt, vai aizsargs netraucē kāju vai ceļgalu kustībām.

sastāvs

sastāvs

Putas: 100.0% Putuplasta nitrila butadiēna gumija; Aizsargpārklājums: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Aizmugurējais materiāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Atstāt izžūt pirms nolikt tīrā un labi ventilētā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi