Filtri 0
Filtri 0
Display filters
64 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc darbības
By color
  • MELNA
  • PELĒKA
  • PURPURA
  • BORDO
  • BRŪNA
  • SARKANA
  • BALTA
  • ZILA
  • ZAĻA
  • HAKI
  • SMILŠKRĀSA

Uzticami sieviešu cimdi dažādiem laikapstākļiem

Vasara paiet nemanot, bet aukstums piezogas negaidīti! Tuvojoties gada aukstajai sezonai, ir svarīgi attiecīgi sagatavoties, izvēloties atbilstošu apģērbu un aksesuārus. Ziemā, rudenī un pavasarī ir nepieciešams papildus padomāt par to, lai galva, kājas un rokas, kas visvairāk pakļauti aukstumam, būtu siltumā un sausumā. Viens no svarīgākajiem sieviešu aksesuāriem šajos gadalaikos noteikti ir kvalitatīvi cimdi. Pateicoties plašajam Decathlon sortimentam, jums nebūs problēmu atrast un iegādāties sev piemērotus un modernus sieviešu cimdus gan iecienītākajam sporta veidam, gan pastaigām pilsētā vai jebkādai citai nodarbei.

Mūsu preču klāstā pieejami dažādu stilu un dizainu ikdienas un sporta cimdi, kur sev ko piemērotu varēs izvēlēties ikviena moderna un aktīva sieviete. Ziemā iesakām valkāt tādus cimdus, kas nodrošina lielāku siltumu un pasargā no sala un vēja. Savukārt rudens un pavasara sezonās priekšroku var dot plānākiem izstrādājumiem. Decathlon piedāvājumā noteikti atradīsiet ideālos cimdus, kas ne tikai izskatīsies lieliski, bet arī pasargās no laikapstākļu nelabvēlīgās ietekmes. Mūsu sieviešu cimdi ļaus jums justies tik pat labi, cik izskatāties!

Auduma un ādas cimdi aktīvai sievietei

Ādas sieviešu cimdi ir iecienīts aksesuārs daudzu daiļā dzimuma pārstāvju vidū, kurš rotā ne vienas vien sievietes skapi. Āda ir ļoti pateicīgs materiāls, jo tā nepakļaujas viegli nodilumam, tādēļ šādi cimdi ilgstošāk saglabā savu izskatu. Tāpat arī, ja gadās kāds nodilums vai izbalējis plankums, tas ādai piešķir raksturu un unikalitāti. Tie ir klasiski cimdi, kas papildina jebkuras sievietes tēlu, līdz ar to vienmēr ir modē. Turklāt ādai piemīt nepārspējama īpašība - tā nodrošina gaisa caurlaidību, tādēļ šādos cimdos nesvīst rokas, bet vienlaikus jūsu āda var elpot.

Arī mēs novērtējam ādas sniegtās priekšrocības, tādēļ Decathlon katalogā ir pieejami dažādi ādas aksesuāri. Mūsu veikalā ir atrodami ādas cimdu modeļi, kuri būs piemēroti gan jāšanas sportam, gan arī ikdienai - tie ir pietiekami eleganti un funkcionāli, lai tos varētu kombinēt ar klasiskas krāsas mēteli vai virsjaku. Turklāt jūs būsiet patīkami pārsteigta par ādas cimdu pieejamo cenu - tas ir tikai mīts, ka āda ir dārgs materiāls. Ja esat īsta modes dāma, droši aplūkojiet dažādos modeļus un iegādājieties to, kas vislabāk piestāv jūsu stilam!

Riteņbraukšanas cimdi, kas pasargās no ārējiem apdraudējumiem

Riteņbraukšana ir burvīgs sporta veids, ko var darīt gan relaksācijas nolūkā, gan arī lai uzturētu sevi fiziskā formā. Aktīvas sievietes, kuras aizrauj sports, izvēlas nedaudz ekstrēmāku riteņbraukšanas veidu kā vienkārši braucienus pa pilsētu vai parku. Ar riteņbraukšanu var nodarboties gan kalnos, gan pa grants ceļiem, gan daudz kur citur. Tomēr tam visam nepieciešami uzticami aksesuāri. Interneta veikala Decathlon.lv piedāvājums ietver dažādas preces riteņbraukšanai, tai skaitā arī izturīgus un kvalitatīvus cimdus.

Tās dāmas, kas nodarbojas ar kalnu riteņbraukšanu, zina, ka šādos apstākļos āda tiek pakļauta dažādiem nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem. Un tā nav tikai saule, kas rada karstumu un var apdedzināt ādu. Tie ir arī nelielie krūmi un koku zari, kuri var viegli saskrāpēt neaizsargātu ādu. Rokas, kas ir stingri un nepārtraukti jātur uz stūres, ir īpaši pakļautas šiem apdraudējumiem. Šo iemeslu dēļ mēs, Decathlon, piedāvājam tiešsaistē iegādāties izturīgus riteņbraukšanas cimdus, lai jūs varētu sevi atbilstoši pasargāt, visu uzmanību veltot jauna personīgā rekorda uzstādīšanai un mērķu sasniegšanai!

Niršanas cimdi ideālai siltumizolācijai zem ūdens

Niršana ar akvalangu ir gana interesants piedzīvojums, kam labprāt ļaujas kā vīrieši, tā sievietes. Tā ir zemūdens aktivitāte, kuras laikā, izmantojot īpašu gaisa padeves ierīci jeb akvalangu, cilvēks var ilgāku laiku pavadīt zem ūdens, izpētot ūdenstilpni. Aizbraucot ceļojumā uz ārzemēm, ar to var nodarboties siltos un patīkamos ūdeņos, taču patiesībā ar akvalangu var nirt arī pie mums pat ziemā! Daudzi arī to dara, bet ne bez piemērota ekipējuma. Decathlon ir padomājis par katru mazāko detaļu, lai niršanas pieredze būtu pēc iespējas labāka. 

Cita starpā Decathlon piedāvā izturīgus neoprēna niršanas cimdus, kas aukstākos ūdeņos nodrošina tik ļoti nepieciešamo siltumizolāciju. To novērtēs gan pieredzējuši ūdenslīdēji, gan arī tie, kas nesen sākuši interesēties par šo aktivitāti. Tāpat arī Decathlon klāstā ietilpst zemūdens medībām paredzēti cimdi. Ja esat kaislīga medniece, jūs novērtēsiet piedāvātos cimdus ar pastiprinājuma elementiem plaukstas daļā - šie cimdi ir ideāli piemēroti zemūdens medībām mēreni siltos ūdeņos. Ļaujieties saviem mīļākajiem vaļaspriekiem ar ideālo aprīkojumu!

Ziemas dūraiņi gada skarbajai sezonai

Pie mums ziemas mēdz būt izteikti skarbas, turklāt bieži tās mūs pārsteidz pāragri, iestājoties jau rudenī. Silti cimdi ir viens no visnepieciešamākajiem aksesuāriem katrai sievietei, lai aizsargātu sevi no aukstuma radītajām nepatīkamajām sajūtām. Protams, biezi dūraiņi ir labākā izvēle, taču daudzas daiļā dzimuma pārstāves tos neizvēlas, jo dūraiņi nesniedz vajadzīgo roku un pirkstu brīvību. Tomēr Decathlon ir padomājis par to, lai nevienai sievietei nav jāpieņem šāds kompromiss, dodoties savās ikdienas gaitās vai sportojot. Šeit jūs gaida daudzfunkcionāli dūraiņi ar noņemamu virspusi, saglabājot optimālu iespēju izmantot rokas. 

Vairāki modeļi ir izgatavoti no mīkstā softshell auduma. Šāds audums ir ļoti praktisks, elpojošs un vēja necaurlaidīgs, tādēļ tas ir iemantojis lielu popularitāti. To bieži izmanto sporta, āra aktivitāšu, tūrisma un alpīnisma apģērbu ražošanā. Turklāt šāds audums izžūst īpaši ātri. No softshell ražoti cimdi ir ērti un patīkami maigi. Jūs varat tos izvēlēties skriešanai vai jebkurai citai fiziskai aktivitātei brīvā dabā, kad ārā valda nepatīkams laiks, īpaši vējš. Izpētiet Decathlon neskaitāmos piedāvājumus un pērciet tikai to, kas piemērots tieši jūsu vajadzībām!

Ūdensnecaurlaidīgi cimdi aizsardzībai no lietus, sniega un vēja

No visām aktivitātēm, ko iespējams darīt sniegā, slēpošana ir viens no aizraujošākajiem ziemas sporta veidiem. Pēdējo gadu laikā populārākie slēpošanas veidi ir tieši kalnu slēpošana un distanču slēpošana. Kaut arī, lai nodarbotos ar slēpošanu, ne vienmēr ir jābūt īstam lietpratējam, taču atbilstošam aprīkojumam ir jābūt ikreiz! Brīdī, kad lielā ātrumā traucaties lejā no stāva kalna, jūsu atklātās ķermeņa daļas - galva, seja un rokas - var tikt pakļautas spēcīgam aukstumam, ja tās nav pienācīgi ietērptas. Šī iemesla dēļ to aizsardzība ir viena no prioritātēm, kam jāpievērš vislielākā uzmanība.

Lai saudzētu visneaizsargātākās ķermeņa daļas ziemas sporta laikā, izvēlieties kādu no Decathlon piedāvātajiem slēpošanas cimdiem. Liela daļa modeļu ir ūdensnecaurlaidīgi, tādēļ ar šādiem cimdiem jutīsieties komfortabli arī snigšanas laikā, neskatoties uz to, ar ko tieši tobrīd nodarbojaties. Īpašai aizsardzībai ir iespējams izvēlēties kādu garāku pāri, lai aiz piedurknēm nespētu iekļūt sniegs un mitrums. Tāpat jums arī noderēs ūdensnecaurlaidīgi virscimdi, ko var uzvilkt virs parastajiem cimdiem papildu drošībai. Tie ir ērti uzvelkami un novelkami, un kalpos kā lielisks atbalsts brīžos, kad laikapstākļi neprognozēti pasliktinās un ar esošajiem cimdiem vien nepietiek. Neļaujiet nekam apturēt jūs darīt to, ko patiesi mīlat!

Sieviešu svarcelšanas cimdi - obligāts aksesuārs svarcēlājām

Svarcelšana ir sens un vienlaikus aizraujošs sporta veids, kas palīdz vairot pašdisciplīnu un apņēmību, kā arī attīsta vairākas muskuļu grupas un vispārējo fizisko formu. Tas ir populārs sports visā pasaulē un pat laiku pa laikam tiek iekļauts olimpiskajās spēlēs. Tāpat arī svarcelšana ir izteikti vienkāršs sports - svarcēlāju mērķis ir uzcelt pēc iespējas smagāku svaru stieni. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāla svarcēlāja vai nodarbojaties ar to hobija līmenī, jums būs nepieciešami piemēroti svarcelšanas cimdi.

Decathlon piedāvā uzticamus un efektīvus svarcelšanas cimdus roku aizsardzībai, vairākkārtīgi ceļot svaru stieni. Cimdi ir ērti un izturīgi, kā arī speciāls materiāls plaukstas daļā nodrošinās labāku saķeri un ādas aizsardzību pret savainojumiem. Sortimentā iekļautie svarcelšanas cimdi ir tik viegli, ka jūs pat aizmirsīsiet, ka tos valkājat. Svarcelšanas cimdi veidoti bez pirkstu daļas spēcīgākai satveršanai, kā arī īpaši pielāgoti tieši sieviešu rokām. Vairs nekādu sasvīdušu, savainotu plaukstu, nodarbojoties ar to, ko mīlat!

Eleganti cimdi sievietēm, kas nodarbojas ar jāšanas sportu

Jāšana ir salīdzinoši sens sporta veids, kura laikā tiek attīstītas, pārbaudītas un vērtētas iemaņas jāšanā ar zirgu. Turklāt tas kļūst arvien populārāks. Atrašanās majestātiskā dzīvnieka zirga mugurā ir burvīga nodarbe un pieredze. Lai arī ir jāapgūst prasme savaldīt šo dzīvnieku un vadīt to, veicinot savstarpēju cieņu, tas nav sarežģīts sporta veids un neprasa īpašas dotības vai talantu. Tomēr katrs sevis cienīgs jātnieks zina, ka pirms kāpšanas zirga mugurā ir jānodrošinās ar atbilstošu apģērbu un piederumiem. Jātnieka tēls ir gluži kā dreskods, taču nedrīkst aizmirst arī par izvēlētā ietērpa funkcionalitāti.

Bez iemauktiem un pavadām nav iespējams kontrolēt zirgu jāšanas laikā, bet, jo intensīvāka tā kļūst, jo vairāk rokas ir pakļautas berzei. Lai tās saudzētu, jātniecēm ir nepieciešami uzticami jāšanas cimdi, kas ļaus izvairīties no roku savainojumiem un tulznām. Decathlon.lv kolekcijā atradīsiet elegantus un izturīgus sieviešu jātnieku cimdus dažādās klasiskās krāsās, kas ne tikai piešķirs jums īstas jātnieces izskatu, bet arī pasargās plaukstas no savainojumiem. Klāstā pieejami gan sintētiski, gan ādas cimdi. Neskatoties uz to, kādam materiālam dodat priekšroku, visas piedāvātās preces ir kvalitatīvas un kalpos ilgi. Izvēlieties to, kas jums patīk visvairāk, un auļojiet visas dienas garumā!

Silti cimdu ieliktņi ceļošanai kalnos

Pastaiga pa kalnu taku ir neaizmirstams piedzīvojums - mēs esam svaigā gaisā, prom no pilsētas kņadas un tuvāk dabai. Šādu pastaigu varam baudīt vienas pašas, kopā ar mīļoto vai līdzi ņemot suni vai bērnus. Bērni var droši skraidīt un trokšņot, bet suns var brīvi izpētīt apkārtni, bez nepieciešamības to nepārtraukti turēt pavadā. Pirms došanās kalnos nav iespējams zināt, kādi laikapstākļi valda kalna virsotnē. Situācija kalna pakājē var būt pavisam atšķirīga - virsotnē var būt aukstāk kā lejā vai, gluži otrādi - tieši siltāk.

Dodoties pastaigā kalnos gada vēsajā laikā, jums noteikti noderēs Decathlon izstrādātie cimdu ieliktņi. Šie ieliktņi ir kā pamatslānis jūsu rokām, kam pa virsu var vilkt parastos cimdus. Šādi ieliktņi nodrošinās papildu siltumu aukstā laikā, savukārt to mīkstās merīno vilnas šķiedras samazinās kairinājumu un aromāta veidošanos. Ja ir pietiekami silts, tos var droši izmantot kā parastos cimdus. Turklāt šie ieliktņi ir skārienjutīgi - jūs varēsiet uzņemt skaistas bildes un arī atbildēt uz kādu neatliekamu zvanu, nenovelkot tos un nepakļaujot rokas apkārtējiem apstākļiem.

Ūdensnecaurlaidīgs materiāls rotaļām ar bērniem sniegā

Pieaugušie nemēdz būt lielā sajūsmā par aukstumu, salu un sniegu, kas ierodas līdz ar ziemas iestāšanos, jo vecāki zina, kādas problēmas tie var sagādāt. Turpretim bērniem tas ir tik brīnišķīgs un pasakains laiks! Uzsniegot pirmajām pārslām, mazās atvases tā vien nevar sagaidīt, kad kopā ar viņiem dosimies laukā, lai baudītu ziemas priekus. Taču kādēļ gan pašiem neatgriezties bērnībā un nepiedalīties pikošanās cīņās kopā ar saviem bērniem? Tas būs kvalitatīvi un jautri pavadīts laiks, ko bērni vēlāk atcerēsies ar siltām atmiņām.

Rūpējoties par aktīvām mammām, kas labprāt piedalās savu bērnu rotaļās sniegā, Decathlon ir sarūpējis ūdensnecaurlaidīgus sieviešu cimdus. Šie cimdi pasargās jūs no mitruma un aukstuma, veidojot pikas un spēlējoties sniegā. Tāpat arī materiāls ir ātri žūstošs, tādēļ pēc atpūtas svaigā ziemas gaisā varēsiet tos viegli izžāvēt un, kad nepieciešams, atkal doties laukā. Priecājieties par ziemu tāpat kā jūsu bērni ar sausām un siltām rokām!

Plaša cimdu izvēle un dažādas kategorijas vietnē Decathlon.lv

Decathlon ir veikals, kas specializējas dažādu sporta apģērbu, apavu un inventāra pārdošanā. Liela daļa piedāvātās produkcijas ir piemērota arī valkāšanai ikdienā - mēs sekojam jaunākajām tendencēm un piedāvājam aktuālus modeļus, kas patiks arī visprasīgākajai modes dāmai. Sortimentā iekļauti dažādi pazīstami zīmoli, kā arī mūsu pašu radīti izstrādājumi. Lai padarītu iepirkšanos internetā vēl vieglāku, vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam vairākus pārdomātus filtrus, pēc kā ikviens ātri atradīs sev interesējošās preces. Tāpat arī katram produktam pievienota attiecīgā informācija par tā īpašībām un priekšrocībām, kā arī vairāki skaidri attēli ar produkta reālo izskatu. 

Pateicoties elementārajai filtrēšanas opcijai un izsmeļošajai produkta informācijai, ikviena sieviete varēs atrast ideālos cimdus, kas atbildīs tieši tam, ko meklējat. Klāstā iekļauti cimdi kalnu slēpošanai, snovbordam, jāšanai, pārgājieniem kalnos, riteņbraukšanai, paukošanai, niršanai ar akvalangu, burāšanai un vēl neskaitāmi daudz citiem sporta veidiem. Izvēlieties sev interesējošo modeli un zīmolu, un pasūtiet ar pāris klikšķu palīdzību. Piegāde parasti norit pāris dienu laikā, tādēļ jau pavisam drīz varēsiet likt savas jaunās lietas pie darba!