Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
217 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • PURPURA
  • BALTA
  • HAKI
  • ROZĀ
  • ZAĻA
  • BRŪNA
  • SARKANA
  • SMILŠKRĀSA
  • ORANŽA
  • DZELTENA
  • OKERA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • BORDO

Sieviešu cepures: būtiskākie kritēriji izvēlē

Sieviešu cepure ir ne tikai lielisks aksesuārs, bet arī praktisks līdzeklis aizsardzībai pret sauli, vēju un aukstu laiku. Pavasara, rudens un arī ziemas laikā galvassegas valkāšana ir svarīga ne tikai no modes viedokļa, bet galvenokārt tāpēc, ka tās nodrošina aizsardzību pret laika apstākļiem, piemēram, lietus, sniega, tāpat tā palīdz uzturēt ķermeņa siltumu un justies komfortabli.

Vasarā galvassegas aizsargā galvu un seju no tiešiem saules stariem, kas palīdz novērst saules apdegumus un samazina siltuma iedarbību uz galvu. Tāpat cepure palīdz regulēt ķermeņa temperatūru, novēršot pārkaršanu un nodrošinot optimālu siltuma izolāciju galvas rajonā. Atšķirībā no ziemas galvassegām, siltā gadalaika cepure  izgatavota no viegliem un elpojošiem materiāliem, tā pasargā galvu no vēja, nodrošinot ērtību un aizsardzību.

Ziemas galvssegas kā aksesuāri sievietēm ir paredzētas, lai saglabātu siltumu un pasargātu galvu no aukstuma. Pateicoties termoizolācijas materiāliem, tās saglabā visa ķermeņa siltumu. Cepure nodrošina aizsardzību pret aukstumu, novēršot aukstuma iedarbību uz galvu un ķermeni kopumā.  Ja runā par materiāliem, ziemas cepures ir izgatavotas no materiāliem, kas pasargā no vēja un mitruma, palīdzot saglabāt siltumu un sausu galvu, jo tā kā siltums izdalās caur galvu, cepure ir būtisks aksesuārs, lai novērstu salšanu un aizsargātu galvas un ausu zonas.

Cepure ir lielisks stila elements, tāpēc, lai to izvēlētos, jāņem vērā savas vajadzības un plānotās aktivitātes.
Beanie tipa cepure ir ideāli piemērota aukstiem vēsiem laika apstākļiem, tāpēc tā paredzēta ikdienas valkāšanai, īpaši ziemā. Lai nodrošinātu papildu aizsardzību pret vēju un aukstu gaisu, sievietes var izvēlēties masku, kas ir kā cepure; tā būs lielisks papildinājums kalnu slēpošanai, snovborda nobraucieniem vai pastaigām ziemā. Tāpat ziemā var noderēt ziemas cepure ar nagu, nodrošinot siltumu, būdama stilīga aksesuāram daļa.

Vasarā saules cepure nodrošina ērtu aizsardzību pret sauli, esot ideāls aksesuārs pludmalēm, pastaigām vai citām vasaras aktivitātēm. Ja sieviete ir skriešanas, fizisko aktivitāšu cienītāja, sporta tehniskā cepure būs labs papildinājums, nodrošinot gaisa caurlaidību un komfortu.

Sieviešu cepures – materiāls 

Sieviešu galvassegu pasaulē tās ražotas no dažādiem materiāliem, kas paredzēti dažādiem laika apstākļiem un vajadzībām. Katrs materiāls sniedz savas īpašības un piedāvā dažādu komforta pakāpi un dizainu.

  • Tā kā vilna ir dabīgs un elpojošs materiāls, vilnas cepure ir izcila aukstajiem laika apstākļiem, nodrošinot labu siltumu. Savukārt flīsa labā gaisa caurlaidība un ātrā izžūšana nodrošina, ka cepure ir ļoti silta un mīksta, sniedzot komfortu aukstajā sezonā. Kokvilna ir dabīgs materiāls, kas ļauj ādai elpot, tāpēc tās būs vieglas un ērtas, ideālas vasaras sezonai.
  • Poliesters ātri žūst pēc sasvīšanas vai saslapināšanās, tas ir viegls un izturīgs materiāls, kas piedāvā labu aizsardzību pret laika apstākļiem. Arī akrila cepure ir iecienīta, jo tas ir ļoti mīksts, viegli kopjams materiāls un var lietot arī citos gadalaikos, ne tikai ziemā.

Katrs materiāls piedāvā savas priekšrocības, tāpēc izvēlieties atbilstoši saviem vēlmēm, vajadzībām un plānotajām aktivitātēm. Decathlon piedāvā daudzveidīgu preču klāstu, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko stila un komforta kombināciju.

Dizains un stils

Sieviešu aksesuāru dizains un stils ir plašs, un tas ļauj katrai sievietei atrast sev piemērotu modeli, kas izceļas ar gan personīgumu, gan funkcionalitāti. Decathlon piedāvā daudzveidīgu klāstu, kas apvieno modernitāti ar praktiskumu.

Ikdienai izvēlieties vienkāršu un universālu dizainu, kas labi saskaņojas ar jūsu garderobi.  Savukārt, ja plānojat aktīvu brīvo laiku, izvēlieties galvassegu ar labu gaisa caurlaidību.

Parasti beanie tipa cepurei ir vienkāršs dizains, dažreiz papildināta ar apdruku, uzšuvumiem vai uzrakstiem, tāpēc tā lieliski piemērota ikdienas valkāšanai. Iepriekš pieminētās maskas cepure bieži vien aprīkota ar papildu auduma daļu, kas nodrošina aizsardzību pret vēju un aukstumu.

Lielās malas saules cepurei savukārt nodrošinās aizsardzību pret sauli. Ziemas prieku baudītāji priecāsies savā skapī ieviest ziemas galvssegu ar nagu, kurā nereti iestrādāta papildu ausu aizsardzība un stilīgi elementi. 

Melna, pelēka, vai balta cepure vienmēr būs viegli kombinējama. Ja vēlaties izcelties, eksperimentējiet ar krāsām un uzrakstiem.Decathlon piedāvā dažādas krāsu kombinācijas un apdaru veidus, ļaujot izvēlēties galvassegu, kas iederēsies gan ikdienas, gan sporta aktivitāšu kontekstā. 

Svaigas un spilgtas krāsas padara galvas aksesuāru pamanāmu, tās ir ideāli piemērotas, lai uzsvērtu un papildinātu tumšu apģērbu, piemēram, sportojot tumšajā gada laikā. Arī bēšs, pelēks kā neitrālas krāsas vienmēr būs aktuālas, jo der visdažādākajiem apģērba gabaliem un tēliem. 

Sieviešu cepures – izmērs

Izvēloties sieviešu galvassegu, ir svarīgi rast pareizo izmēru, lai nodrošinātu, ka cepure ir ērta. Decathlon izmēri parasti ir standartizēti, taču ir vērts zināt, kā pareizi noteikt savu galvas apkārtmēru, lai atrastu piemērotu cepuri, jo ne visas cepures galvssegas ražotas no elastīgiem materiāliem.

Izmantojiet centimetrus vai mērīšanas lentu, lai noteiktu galvas apkārtmēru. Lai to izdarītu, novietojiet lentu ap galvas augšdaļu, tā lai tā aptver galvu no pieres daļas līdz pakausim. Iegūtais mērījums centimetros ir jūsu galvas apkārtmērs. Decathlon piedāvā dažādus izmērus, bieži vien tos norādot centimetros (piemēram, 54 cm, 56 cm utt.).Būtiski, ka pirms pirkuma pārliecinieties, ka apskatāt produkta aprakstu, kur ir precīzi norādīti izmēri un to mērījumi. Iegūstot precīzu galvas apkārtmēru, varat droši izvēlēties pareizo cepuri. 

Zīmols kā kvalitātes zīme

Neatkarīgi no tā, vai baudāt kalnu piedzīvojumus vai piedalāties tenisa mačos, Decathlon piedāvā dažādus zīmolus, kas nodrošina augstu kvalitāti un izsmalcinātu dizainu. Šeit ir daži piemēri no Decathlon zīmoliem, kas izceļas dažādos sporta veidos un būs papildinājums sieviešu šallēm.

Wedze cepure ir lieliska izvēle gan kalnu sportiem, gan ikdienas lietošanai. Šis zīmols no Decathlon piedāvā plašu preču klāstu, kurā apvienojas funkcionālums, komforts un moderns dizains. Izpēti piedāvājumu, lai atklātu, kā Wedze cepures var papildināt  modes izpausmi un sportiskās vajadzības.  Tā kā šīs galvassegas izgatavotas no īpašiem materiāliem un daudzas preces ir aprīkotas ar vēja un sniega aizsardzības tehnoloģijām, tās nodrošina siltumu pat ekstrēmās laika apstākļos. Tāpat klāstā atradīsi cepuri, kura izgatavota no elpojošiem materiāliem, kas saglabā siltumu un ļauj ādai "elpot", papildus regulējamiem izmēriem.

Solognac piedāvā galvassegas, kas ir speciāli izstrādātas, lai apmierinātu gan dabas mīļotājas, gan aktīvas dzīvesstila entuziastes. Ar dabas un medību elementiem apvienotu dizainu, Solognac cepures ir lielisks izvēles variants, lai izceļotos dabā vai izbaudītu aktīvu laika pavadīšanu. Solognac cepures bieži ietver dabas motivus un kamuflāžas rakstus, kas palīdz paslēpties dabā. 

Inesis cepures piedāvā kombināciju starp stilīgu izskatu un ērtībām, kas var būt piemērotas golfa laukumam. Skrējēji novērtēs Kiprun cepures, kas ir izstrādātas, ņemot vērā skriešanas īpatnības, piedāvājot izcilu elastību un gaisa caurlaidību. Neatkarīgi no tā, vai esat kalnu slēpētāja, pilsētas iemītniece vai aktīva sportiste, Decathlon piedāvā cepures, kas apvieno siltumu un komfortu.

Sieviešu cepures – funkcionalitāte

Cepure ir ne tikai stila elements, bet arī praktisks un funkcionāls aksesuārs, kas var kalpot dažādiem mērķiem, nodrošinot aizsardzību pret laika apstākļiem un papildinot personisko izpausmes veidu.

Saules cepures ar platām malām var lieliski kalpot kā aizsargs pret intensīvu saules staru iedarbību. Šīs cepures bieži tiek izvēlētas vasaras dienās, kad nepieciešama papildu aizsardzība pret sauli. Bezrūpīgas vasaras cepures var kalpot kā lielisks papildinājums atpūtai pludmalē vai dārzā, nodrošinot aizsardzību un saglabājot vieglu atpūtas sajūtu.

Ziemas cepures no siltiem un mīkstiem materiāliem, piemēram, vilnas vai flīsas, nodrošina siltumu un ērtumu aukstos laika apstākļos.

Modes cepures var būt lielisks veids, kā piešķirt personisku pieskārienu. Dažādi dizaini, krāsas un formas ļauj izteikt savu individualitāti un papildināt kopējo tēlu. Sporta cepures ir paredzētas aktīvām nodarbībām un var ietvert tehniskus materiālus, kas absorbē sviedrus un nodrošina labu ventilāciju. Tās bieži tiek izmantotas skriešanā, velo braukšanā vai citas sporta aktivitātēs. Cepures ar nagu var būt piemērotas, ja vēlaties saglabāt matu frizūru neskartu, bet vienlaikus nodrošināt aizsardzību pret sauli vai vēju.

Izvēloties cepuri, pievērsiet uzmanību tās funkcionalitātei un pielietojumam, lai tā atbilstu jūsu vajadzībām un sniegtu iespēju izpaust personisko izpausmes veidu.

Pievienojiet stilu ar Decathlon: vasaras un ziemas cepures sievietēm

Sieviešu galvassegas ir ne tikai lielisks siltuma avots, bet arī izcils veids, kā izcelt savu personīgo stilu. Decathlon piedāvā plašu izvēli no dažādiem zīmoliem un stiliem, kas atbilst gan ikdienas vajadzībām, gan specifiskām sporta aktivitātēm. Iegādājieties sieviešu cepures klātienē vai tiešsaistē un baudiet komfortu un stilu jebkurā gadalaikā!

Vasarai meklējiet piemērotas elpojošas un vieglas cepures, bet ziemā ieteicams izvēlēties termoizolētas un ūdensnecaurlaidīgas cepures. Tāpat atcerieties, ka pareizi izmērēta cepure nodrošina optimālu komfortu un aizsardzību un būtiski, pārliecināties par cepures kvalitāti un materiāliem, lai nodrošinātu ilgstošu un efektīvu aizsardzību.