Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
73 Products
Šķirot pēc:
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • HAKI
  • PELĒKA
  • BRŪNA
  • PURPURA
  • SMILŠKRĀSA
  • BALTA
  • TIRKĪZA
  • ROZĀ
  • ZAĻA
  • BORDO
  • SARKANA

 

Uzticamas sieviešu bikses pārgājieniem svaigā gaisā

Pārgājieni brīvā dabā pa kalniem vai mežu ir ļoti daudzu cilvēku iecienīta nodarbe visā pasaulē. Tā sniedz iespēju pavadīt laiku aktīvi un baudīt apkārt esošo mieru un klusumu, īpaši ja ikdiena tiek pavadīta pilsētas kņadā. To var darīt gan vienatnē, gan kopā ar ģimeni vai draugiem jebkurā gadalaikā. Pastaigāšanās ļauj atgūt spēkus, uzlādēties ar enerģiju un atstāt lieko stresu mežā. Lai pastaigas laikā varētu justies silti un ērti, svarīgi ir pareizi izvēlēts apģērbs. Tie, kas bieži dodas pārgājienos pa dažādiem reljefiem, noteikti pateiks, ka vislielākā nozīme ir tieši biksēm. No to elastības un veiktspējas ir atkarīgs tas, cik izdevies būs pārgājiens.

Ja meklējat dažādus bikšu modeļus pārgājieniem un garākām pastaigām pa kalnu takām, tad mūsu klāstā jūs jau gaida dažādas kvalitatīvas preces garderobes papildināšanai. Decathlon.lv sortimentā ietilpst dažādi pārgājienu apģērbi - sieviešu bikses, šorti, svārki un citas preces atpūtai kalnos. Tāpat arī siltam laikam noderēs viegli legingi un pieguļošas bikses ar augstu vidukli. Tā kā liela daļa modeļu ir klasiska stila, šādas bikses un legingi nekad neizies no modes! Mūsu kolekcijā ietilpst arī īpaši funkcionālas bikses izaicinošākiem pārgājieniem pa dziļu sniegu. Ja dzīvojat laukos vai vienkārši mīlat pastaigāties sniegā, bez šādām biksēm neiztikt!

Siltas sieviešu garās bikses aktīvai ziemas baudīšanai

Piekopt aktīvu dzīvesveidu var jebkurā sezonā, ģērbjoties atbilstoši laika apstākļiem. Gada siltajā laikā, kad laukā valda silts laiks un spīd saulīte, apģērba izvēle nesagādā īpašas grūtības - šeit vajadzīgas vieglas un elpojošas drēbes, kāds uzticams aksesuārs, kas pasargās no saules nelabvēlīgās ietekmes, un ērti apavi. Savukārt, nodarbojoties ar ziemas sporta veidiem, mums ir īpaši jāparūpējas par to, lai mēs būtu siltumā un komfortā visu aktivitātes laiku. Ja kāds apģērba gabals nepilda savas funkcijas un nepasargā mūs no aukstuma, mēs esam pakļautas dažādiem ar to saistītiem riskiem. Tādēļ šeit noteikti noderēs biezs bikšu pāris, ko varēs vilkt, dodoties slēpot, snovot, slidot vai darīt jebko citu zemās temperatūrās.

Vietnē Decathlon.lv varat izvēlēties dažādu veidu ziemas bikses atbilstoši jūsu iecienītajam ziemas sportam, neskatoties uz to, ar kādu tieši sporta veidu nodarbojaties. Mēs piedāvājam arī ūdensnecaurlaidīgas slēpošanas bikses, kuras pasargās slēpotāju no aukstuma un sniega. Ar šādām biksēm varēsiet bez problēmām ilgstoši uzturēties sniegā un baudīt ziemas priekus. Tāpat mūsu kolekcijās varat atrast jums piemērotu virsējo bikšu pāri, zem kura varēs vienkārši pavilkt parastās bikses maksimālam siltumam. Izpētiet visu sortimentu - tajā atradīsiet visu, ko vēlaties iegādāties savam nākošajam piedzīvojumam, turklāt par draudzīgu cenu!

Ūdensnecaurlaidīgas virsējās bikses īpašai aizsardzībai

Pastaigāties zelta rudenī ir īsts baudījums acīm un dvēselei - koki viens pēc otra ietērpušies krāšņos tērpos un tā tik vien vēlas, lai mēs tos apbrīnojam. Tomēr rudens nāk ar saviem nosacījumiem. Dodoties pārgājienā gada lietainajos mēnešos, var nākties saskarties ar pamatīgām lietusgāzēm un mitrumu visa gājiena garumā. Šādos apstākļos ir ļoti nepatīkami pārvietoties mitrās drēbēs, kā arī tas rada saaukstēšanās un ķermeņa siltuma zuduma risku. Lai pasargātu sevi no šīm nepatīkamajām sajūtām, iesakām mūsu ūdensnecaurlaidīgās sieviešu virsējās bikses. Tās ir īpaši izstrādātas lietainiem apstākļiem tā, ka šīs bikses varēsiet viegli uzvilkt, nenovelkot apavus. Šāda iespēja brīnišķīgi noder brīžos, kad atrodaties ārpus telpām un lietus jau ir sācis līt. Turklāt bikses ir ļoti vieglas - tās varēsiet ielikt mugursomā un nēsāt līdzi kaut visas dienas garumā. Pateicoties nelielajam svaram, nekādu būtisku papildu smagumu šīs bikses neradīs. Iegādājoties šādas bikses, jūs pārliecināsieties, ka tas ir tikai mīts, ka kvalitatīvas drēbes maksā dārgi. Tā tas nebūt nav un vietne Decathlon.lv ir pierādījums tam.

Ērtas auduma bikses ikdienas pastaigām

Ikdiena daudziem no mums aizrit lielā steigā - no rīta agri jāceļas, jāpagatavo brokastis, jāizved suns pastaigā, jāceļ bērni un jāved uz skolu, jāsteidz uz darbu, pēc tam jāizņem bērni no skolas un jāizvadā pa treniņiem. Un kur nu vēl vakariņu gatavošana un visi citi vakara pienākumi! Diena var būt patiešām aizņemta, tomēr tā paies daudz vieglāk ar ērtu apģērbu mugurā. Decathlon ir radījis īpaši komfortablas bikses galvenokārt īsiem pārgājieniem pa līdzenu reljefu, mežu, piekrastes takām, taču tās lieliski izskatīsies arī ikdienā. Turklāt šo bikšu funkcionālais dizains nodrošinās vajadzīgo kustību brīvību katrā solī. Ar šādām biksēm kājās spēsiet bez liekām pūlēm padarīt nepieciešamos darbus un nejusties nogurusi dienas beigās. Pievērsiet uzmanību arī interesantajiem dizainiem - šīs bikses atšķiras no parastām treniņbiksēm ar sievišķīgo fasonu un puķainajiem motīviem. 

Mūsu sieviešu pārgājienu bikses ir izgatavotas no izteikti maiga un elastīga auduma, turklāt griezums papildināts ar platu jostu omulīgai sajūtai. Šīs bikses īpaši novērtēs sievietes - jaunās māmiņas, kuru ikdiena mēdz būt daudz aktīvāka kā citiem cilvēkiem. Elastīgās auduma bikses ļaus jums rūpēties par savu mazo atvasi, neierobežojot kustības un neradot diskomforta sajūtu. Tāpat arī, pateicoties auduma struktūrai, bikses ir ātri žūstošas un pēc izmazgāšanas veļasmašīnā nebūs ilgi jāgaida, līdz varēsiet bikses atkal vilkt kājās. Šādas bikses ātri vien kļūs par neaizvietojamu palīgu ikdienā!

Stilīgas un klasiskas bikses jebkuram dzīves gadījumam

Mūsdienās daudzi cilvēki savā skapī arvien biežāk vēlas redzēt sportiskā stila apģērbus. Šis stils šobrīd ir ļoti aktuāls un ir redzams ne tikai sporta laukumā, bet arī ielās un pat slavenu dizaineru kolekcijās. Un kāpēc gan ne? Tas ir viens no ērtākajiem un labākajiem apģērba veidiem, kas ļauj izskatīties tik pat labi, cik justies! Šo apģērbu var droši nēsāt ikdienas gaitās un pat uz darbu birojā. Tā sniegtā kustību brīvība noder jebkur, kur ir nepieciešama zināma elastība un veiklība. Tāpat tas arī vairs nav tikai jauniešu apģērbs, bet ir kļuvis par neatņemamu pieaugušu cilvēku garderobes sastāvdaļu.

Pie mums jūs varat tiešsaistē iegādāties dažādus modernus sieviešu sporta bikšu variantus, kuri lieliski piestāvēs jūsu ikdienas stilam. Piemēram, pievilcīgās un klasiskās sieviešu golfa bikses būs labs atbalsts ne tikai golfa laukumā, bet tās varēs arī vilkt uz dažādiem pasākumiem vai sanāksmēm. Līdzīgi arī ar Decathlon piedāvātajām burāšanas biksēm - elegantais dizains izskatīsies tik pat labi uz kutera, cik birojā. Apskatiet visu sortimentu un izvēlieties sev kādas universālas bikses, ko varēs uzvilkt dažādās situācijās - tas būs patiesi labs ieguldījums!

Grūtnieču bikses ideālam atbalstam visu grūtniecības laiku

Kā zināms, grūtniecības laikā nepieciešams daudz staigāt - tas nāk par labu gan pašai māmiņai, gan mazulim. Turklāt grūtniecības pēdējos mēnešos tas ir praktiski vienīgais sports, ar ko grūtniece var nodarboties. Lai šīs pastaigas būtu pēc iespējas patīkamākas un nesagādātu topošajai māmiņai liekas raizes, Decathlon kopā ar māmiņām ir izstrādājis īpašas grūtnieču bikses, kuras ātri vien kļūs par jūsu sabiedroto ikdienas pastaigās. Pateicoties to pārdomātajam piegriezumam, bikses pielāgojas augošajam vēderam, tādēļ tās būs kopā ar jums visu grūtniecības laiku. Piedāvātie grūtnieču modeļi ir klasiskās krāsās, tādēļ tos varēs viegli pieskaņot pārējam apģērbam. Lai jums grūtniecības laikā vieglas pastaigas!

Izturīgas medību bikses sievietēm ar aizraujošu vaļasprieku

Medības ir viens no populārākajiem vaļaspriekiem pasaulē, ar kuru labprāt nodarbojas liela daļa cilvēku - tas ir ļoti aizraujošs un reizē arī azartisks hobijs. Rezultāts ne vienmēr ir paredzams, bet svaiga gaisa un dabas baudīšana ir labi pavadīts laiks jebkurā gadījumā. Tomēr medīšana nav vienkārša pastaiga - te nederēs iešana pa labi iestaigātām un tīrām meža takām. Pārvietojoties pa aizaugušu, brikšņiem un dabiskiem šķēršļiem pilnu mežu, vajag pašu uzticamāko apģērbu. Turklāt šeit ir svarīga ne tikai izturība un uzticamība, bet arī kustību brīvība. Decathlon.lv sieviešu apģērbu kolekcijā esam iekļāvuši izteikti funkcionālas bikses, kuras kalpos kā nepārspējams atbalsts vissarežģītākajos apstākļos.

Mūsu piedāvājumā ietilpst arī vairāki kamuflāžas bikšu pāri dažādos zemes un apkārtējās dabas toņos. Ar šādām biksēm varēsiet viegli iekļauties vidē un palikt nepamanāma. Turklāt kamuflāžas raksts nav tikai medību apģērba priekšrocība - patiesībā šāda stila drēbes ir kļuvušas par iecienītu ikdienas izvēli daudzu sieviešu vidū, un šādu apģērbu bieži var redzēt arī pilsētas ielās un citviet. Kamuflāžas bikses var labi kombinēt ar vienkrāsainiem apģērba gabaliem, lai panāktu īpaši efektīvu koptēlu. Tomēr, ja šādas bikses velkat, dodoties medībās, tās vislabāk savienot ar kamuflāžas jaku, lai iekļautos apkārtējā vidē un kļūtu nemanāma.

Papildiniet savu garderobi ar jaunām drēbēm par pievilcīgām cenām tikai Decathlon.lv

Ja meklējat sev kādu jaunu bikšu pāri saviem interesantajiem piedzīvojumiem, ir vērts apskatīt visu Decathlon.lv piedāvājumu. Mūsu uzsvars ir uz sporta preču tirdzniecību, tādēļ pie mums varēsiet atrast apģērbu, apavus un inventāru tieši konkrētam sporta veidam. Decathlon.lv bikšu klāstā atradīsiet bikses tādām aktivitātēm kā pārgājieni dabā, kalnu trekings, golfs, klinšu alpīnisms, medības, slēpošana un daudz dažādiem citiem sporta veidiem. Lai vēl vairāk atvieglotu meklēšanu, izmantojiet ērtos un vienkāršos filtrus, kas ļaus ātri atrast interesējošās preces. Tāpat arī katram produktam ir pievienoti vairāki attēli no dažādām pusēm, lai jūs spētu labāk saprast, kā produkts izskatās dzīvē. Iepirkšanās internetā vēl nekad iepriekš nebūs bijusi tik parocīga!