Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
24 Products
Šķirot pēc:

 

Ūdensizturīgas sieviešu virsjakas aktīvai atpūtai jebkādos laika apstākļos

Cilvēki kas dod priekšroku aktīvam un veselīgam dzīvesveidam, parasti to dara ne tikai siltajā laikā, bet visu gadu - arī pavasarī, rudenī un ziemā. Patiesībā tas neprasa daudz - lai uzturētu sevi formā un nezaudētu sasniegto fitnesa līmeni, vienmēr var doties atsvaidzinošā skrējienā pa parku, mežu, pludmali vai vienkārši ap kvartālu. Galvenais, lai kājās ir atbilstoši apavi un sirdī apņēmība un motivācija. Savukārt, vienai sezonai nomainot otru, īpaši lietainās un vējainās dienās, būs nepieciešama uzticama virsjaka, kas pasargās skrējēju no dažādiem nokrišņiem. 

Decathlon.lv rūpējas par aktīvām sievietēm, tādēļ sortimentā iekļautas lietainam un vējainam laikam piemērotas jakas. Šāda jaka noderēs ne tikai pavasarim vai rudenim, bet arī vēsākām vasaras dienām. Ūdensizturīgās virsjakas sievietēm ir praktiskas, ērtas un vieglas. Ar šādu virsjaku var gan skriet, gan braukt ar velosipēdu, gan arī nēsāt ikdienā. Tā būs stilīgs garderobes elements, kuru paķert līdzi ikreiz, kad dodaties ārā no mājas nelabvēlīgos laika apstākļos. Jūs būsiet pasargāta no vēja un lietus brīžos, kad tas būs visvairāk vajadzīgs.

Izvēloties jaku aukstajai gada sezona, būtiski, ka tā izgatavota no kvalitatīviem un izturīgiem materiāliem, piemēram, GORE-TEX vai eVent. Šie materiāli nodrošina augstu ūdensizturību un elpošanu. Dizaina ziņā gaume var atšķirties, bet, lai maksimāli pielāgotu jaku dažādiem laikapstākļiem, izvēlieties jaku ar regulējamu galvas, roku, un jostas daļu.

Sieviešu vējjakas atsvaidzinošam taku skrējienam

Pēdējo gadu laikā taku skriešana no specifiska hobija pārtapusi pilntiesīgā sporta veidā ar saviem noteikumiem, kļūstot par iecienītu nodarbi daudzu cilvēku vidū visā pasaulē. Tās laikā cilvēks skrien pa āra taku, bieži vien kalnainā reljefā, un nereti sastopas ar dabiskiem vai mākslīgi veidotiem kāpumiem vai kritumiem (piemēram, koka pakāpieniem). Taku skriešana nav vienkārši sporta veids, bet drīzāk dzīvesveids. Caur to cilvēki izrāda cieņu pret dabu, veido draudzības un rūpējas par vidi. Mūsu klimatā taku sezona rit no agra pavasara līdz vēlam rudenim, tādēļ arī apģērbu jāizvēlas rūpīgi. Virsdrēbes ir lielisks atbalsts dienās, kad valda auksti laikapstākļi vai liels vējš, taču tas nedrīkst traucēt taku skrējēju vai kļūt par papildu smagumu.

Lai aizsargātu sevi pret aukstumu, vēju un mitrumu, Decathlon.lv plašajā piedāvājumā jūs atradīsiet ūdensnecaurlaidīgas jakas taku skriešanai lietainā, vējainā un aukstā laikā jebkurā distancē. Tās veidotas no viegliem, izturīgiem materiāliem, tādēļ šāda jaka būs īpaši parocīga skrējiena laikā. Pateicoties līmētajām vīlēm, jakas iekšpusē ūdens neiekļūs. Turklāt materiāls ir elpojošs, tādēļ tiks novērsta svīšana. Tāpat jakai ir praktiskas kabatas, kas ļaus tajās glabāt svarīgus priekšmetus. Izpētiet jaunākās Decathlon virsdrēbju kolekcijas un iegādājieties sieviešu jakas par īpaši patīkamām cenām - jūs to nenožēlosiet ne brīdi.

Fitnesa jakas vēsajām sezonām

Kardio treniņš ir sirds un asinsvadu treniņš, kas palīdz paaugstināt vispārējo fitnesa līmeni un stiprināt veselību. Tāpat tas palīdz arī uzlabot sirds un plaušu darbību, stiprināt muskuļus, uzlabot asins cirkulāciju, uzlabot miegu un garastāvokli, kā arī mazināt dažādu slimību, piemēram, diabēta, riskus. Tradicionālie kardio vingrojumi ir skriešana un soļošana, bet tik pat labu efektu var panākt arī no velobraukšanas, peldēšanas, airēšanas, tenisa spēles, dejošanas un citu fiziski aktīvu nodarbju veikšanas. Kardio treniņi ir svarīga sastāvdaļa ikviena aktīva cilvēka dzīvē, jo to laikā darbojas gandrīz visas muskuļu grupas.

Kardio treniņš ir intensīva nodarbe, kuras laikā cilvēks mēdz izteikti svīst, tādēļ parasti šai aktivitātei tiek izvēlēts viegls, praktisks apģērbs. Tomēr ir svarīgi parūpēties par sevi arī pirms un pēc treniņa. Dodoties uz sporta zāli vai pēc tam atpakaļ uz mājām pēc treniņa, noderēs Decathlon piedāvātās fitnesa jakas, kas nodrošinās atbilstošu siltumu un komfortu. Mūsu sortimentā atradīsiet stilīgas jakas un vējjakas katrai sezonai dažādās klasiskās krāsās, sekojot jaunākajām tendencēm. Šīs jakas izskatīsies lieliski, kā arī būs patīkams atbalsts mirkļos, kad tas visvairāk nepieciešams.

Stilīgi jaku modeļi valkāšanai pirms un pēc treniņa

Vai esat iecienījusi sportisko stilu? Tad jūsu skapī noteikti ir vairākas fitnesa jakas ar kapuci un rāvējslēdzēju. Šāda sieviešu jaka ir ļoti parocīga, ērta un stilīga, turklāt tā būs piemērota dažādiem gadalaikiem. Veikalā Decathlon.lv atradīsiet dažādus modernus sieviešu jaku modeļus no pazīstamiem zīmoliem, kurus varēsiet vilkt pirms un pēc fitnesa treniņiem.

Arvien vairāk uzmanības tiek pievērsta ilgtspējīgajam dizainam. Stilīgu jaku modeļi tagad bieži tiek ražoti no ilgtspējīgiem materiāliem, piedāvājot videi draudzīgus risinājumus bez kompromisiem par dizainu un kvalitāti. Tādējādi tās būs ideāli piemērotas nēsāšanai ikdienā kaut visas dienas garumā - jakas izgatavotas no maiga kokvilnas auduma, kas sniegs patīkamu komfortu un viegluma sajūtu. Turklāt to var viegli pieskaņot dažāda stila biksēm, apakškrekliem un aksesuāriem, lai panāktu modernu koptēlu. Vēl lielākam efektam varat pievilkt klāt baltas kedas un īsu krekliņu. Izvēlieties fitnesa jaku savā mīļākajā krāsā un iegūsiet stilīgu apģērbu ikdienas gaitām!

Sportiska stila jakas pamanāmam stilam

Decathlon.lv sieviešu jaku kolekcijās ietilpst daudz dažādu modeļu klasiski neuzkrītošās krāsās - melnā, baltā, zilā, pelēkā u.c. Tās ir viegli kombinēt ar jau esošo apģērbu un apaviem garderobē estētiskam un saskaņotam stilam. Tomēr šobrīd jakas ir ieguvušas jaunu dzīvotspēju un daudzveidību, piedāvājot ne tikai siltumu, bet arī stila izpausmi ikdienā un sportiskās aktivitātēs. Vadošie modes dizaineri iekļauj dažādas krāsas, audumus un formas, radot iespaidīgus un neatkārtojamus dizainus.

Arī Decathlon ir padomājuši par sievietēm, kas vēlas kļūt pamanāmas jebkurā pūlī. Sortimentā jūs gaida sieviešu kardiofitnesa jaka spilgti rozā krāsā, taču tās krāsa nebūt nav tās lielākais trumpis. Patiesībā tā ir no īpaši viegla auduma, kuru jūs praktiski nejutīsiet mugurā. Tā ir lieliski piemērota āra aktivitātēm, kā arī valkāšanai pirms un pēc sportošanas. Saskaņotam efektam iegādājieties sporta bikses no tā paša klāsta, un būsiet koša un pamanāma jau no attāluma!

Ūdensnecaurlaidīgas jakas skriešanai ziemā

Skriešana ir lieliska aktivitāte, ar kuru var nodarboties visa gada garumā. Vasarā nav īpaši jāpiedomā pie skriešanas apģērba - galvenais, lai ir ērts apģērbs un tajā nav pārāk karsts. Arī skriešana ziemā ir brīnišķīgs veids, kā uzturēt aktīvu dzīvesveidu pat aukstajos mēnešos, bet, lai šī pieredze būtu patīkama, svarīgi ir parūpēties par pareizā apģērba izvēli. Ūdensnecaurlaidīgas sieviešu jakas skriešanai ir ne tikai praktiska izvēle, bet arī būtisks elements, lai saglabātu siltumu un sausu ķermeni.

Dūnu jakas, parkas, mēteļi - tās ir opcijas, ko uzvilkt, lai pasargātu sevi no aukstuma skriešanas laikā, tomēr mēs, Decathlon komanda, vēlamies jums piedāvāt ko pavisam praktisku un funkcionālu, kas pārspēj jebkuru citu virsapģērbu.

Decathlon.lv klāstā pieejamas uzticamas sieviešu ziemas jakas skriešanai aukstos apstākļos. To fasons veidots tā, lai tās piegultu figūrai, vienlaikus sniedzot vajadzīgo kustību brīvību un komfortu. Šīm jakām ir iestrādāti speciāli dūraiņi, līdz ar to, dodoties skriet, nebūs nepieciešams atcerēties paņemt savu cimdu pāri. Tāpat jakai ir kapuce, kas arī ir izgatavota no ūdensnecaurlaidīga materiāla - jūs varēsiet droši doties skriet arī lietainās dienās. Savukārt elpojoša auduma ielaidumi nodrošinās ventilāciju muguras un roku daļās, novadot sviedrus un mazinot to radīto diskomfortu. Sasniedziet savus kardio mērķus ar vislabāko iespējamo atbalstu! Šīs jakas iekļauj arī drošības elementus, piemēram, atstarotājus, kas palielina redzamību un tādējādi nodrošina drošu skriešanas pieredzi pat tumšākajos apstākļos. Kvalitatīvi rāvējslēdzēji un viegli atveramas aizdares garantē drošu un ātru pielāgošanos laikapstākļu maiņai.

Atcerieties, ka individuālās vajadzības var atšķirties atkarībā no konkrētām aktivitātēm, tāpēc pirms pirkuma veikšanas izpētiet dažādas iespējas Decathlon mājas lapā vai klātienē uz vietas, lai nodrošinātu, ka jūsu izvēlētā ūdensizturīgā jaka pilnībā atbilst jūsu prasībām un vēlmēm.