Filtri 0
Filtri 0
Display filters
26 Produkti

 

Kvalitatīvas sieviešu virsdrēbes katrai sezonai

Virsdrēbes ir neatņemams garderobes elements katras sievietes skapī, jo mūsu klimatā kāds virsdrēbju gabals lieti nāks palīgā ikvienā sezonā. Vasaras laikā, īpaši dodoties pārgājienā vai pastaigā lietainās un vējainās dienās, noderēs uzticama lietus jaka, kas pasargās no vēja un lietus. Rudenī un pavasarī palīgā nāks rudens un pavasara jakas, savukārt gada pašā aukstākajā laikā ziemas jakas sievietēm būs ideāls risinājums, lai paglābtos no aukstuma un sala. Pats svarīgākais - lai katra sieviete justos ērti un labi, neskatoties uz to, kas viņai mugurā.

Decathlon.lv piedāvājumā ietilpst dažādu dizainu un stilu virsjakas sievietēm, kas nodrošinās vajadzīgo aizsardzību un siltumu jebkuros laika apstākļos, arī pašos skarbākajos. Mēs centīgi sekojam līdzi jaunākajām modes tendencēm, tādēļ mūsu klāstā jebkura sieviete var sev piemeklēt modernu sezonas jaku savā iemīļotajā krāsā un fasonā. Šeit pieejamas stilīgas un reizē izturīgas virsjakas, dūnu jakas, parkas un citas preces, kas lieliski pildīs savas funkcijas un ļaus jums izskatīties vienreizēji pat tad, kad zeme un debess griežas. 

Sieviešu ziemas jakas sportam un ikdienai

Kad rudens sezona lēnām pārtop ziemā, un viss sāk palikt balts, ir pienācis laiks sarūpēt sev piemērotu ziemas jaku, kas nodrošinās siltumu un komfortu. Interneta veikalā Decathlon.lv jūs jau gaida simtiem virsjaku modeļu visām gaumēm un vajadzībām. Mūsdienās sportiskais stils ir pārņēmis gan modes pasauli, gan katras sievietes ikdienas garderobi! Mūsu sieviešu sporta jakas ir praktisks apģērbs, kuru var droši valkāt arī ikdienā. Pateicoties šo jaku klasiskajam dizainam, tās var brīnišķīgi kombinēt ar dažāda tipa apaviem un citiem aksesuāriem. Jums atliek vien izvēlēties piemērotāko un varēsiet ar to doties arī ielās!

Ja esat aktīva dzīvesveida piekritēja, jūs noteikti sportojat jebkurā sezonā, arī ziemā. Ziema sniedz tik daudz iespēju būt aktīvai - šajā gadalaikā iespējams nodarboties ar slēpošanu, snovošanu, pārgājieniem kalnos pa sniegotām takām un ne tikai. Neskatoties uz to, kam jūs dodat priekšroku, ikviens ziemas sporta cienītājs zina, ka šādos laikapstākļos nepieciešamas atbilstošas drēbes. Kvalitatīvas virsjakas pasargās no aukstuma, vēja un lietus, traucoties lejā pa stāvu nogāzi vai kāpjot kalna virsotnē. Tāpat arī tās noderēs, ja labprāt kopā ar bērniem rotaļājaties sniegā. Tas ir jauks veids, kā pavadīt laiku kopā ar savām atvasēm, radot jaunas un patīkamas atmiņas. Kādēļ gan to nedarīt ar īpašu komfortu?

Dūnu jakas aktivitātēm zemās temperatūrās

Kurš gan nezina dūnu jakas brīnišķīgās īpašības? Tā ir īpaši parocīga, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm lielā aukstumā vai skarbākos laikapstākļos? Šāda tipa jaku pildījums satur īstas pīļu dūnas, kas ir izteikti gaisīgas un vieglas, tādēļ arī pati jaka nav smaga. Dūnu jakai ir ergonomisks fasons, kas nodrošina ideālu kustību brīvību - ar to būs ērti nodoties kāpšanai kalnā un citām āra aktivitātēm. Tā praktiski nav jūtama! Turklāt, tā kā dūnu jaka ir salīdzinoši plāna, ap to var viegli aplikt alpīnisma ekipējumu un citu inventāru. Nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm vējainā laikā, vēlams, ka jūsu dūnu jakai ir kapuce - tās dizains parasti piekļaujas galvas formai, sniedzot papildu aizsardzību pret vēja brāzmām, kas var sapūst ausis un galvu.

Kad temperatūras stabiņš noslīd krietni zem nulles, nepieciešams vissiltākais iespējamais ietērps, kas ļaus paglābties no lielā sala. Sportošanai ierastie mēteļi nav risinājums, jo standarta mētelis ir pārlieku garš un var ierobežot vajadzīgo kustību brīvību. Šādā gadījumā vislabāk noderēs Decathlon.lv pieejamās parkas. Parka ir lieliski piemērota īpaši sniegotam un vējainam laikam, kas neļaus tās valkātājai izjust aukstumu un diskomfortu. Daļu mūsu piedāvājumā iekļauto parku kapuci rotā stilīga kažokādas apdare, kas piešķir jūsu koptēlam patīkamu odziņu.

Siltas un ērtas kalnu slēpošanas jakas 

Lai arī kalendārā ziema sākas decembrī, ikvienam ziemas sporta veidu cienītājam īstā ziema iestājas jau tad, kad sāk krist pirmais sniegs. Šajā laikā viens no populārākajiem sporta veidiem ir kalnu slēpošana. Kā noprotams, kalnu slēpošana ir slēpošana lejup pa nogāzi, kuras laikā iespējams sasniegt lielu ātrumu, tādēļ šī nodarbe var būt diezgan ekstrēma. Lai bez problēmām varētu nodoties šim aizraujošajam sporta veidam, noteikti ir nepieciešams silts un ērts apģērbs.

Vietnē Decathlon.lv pieejamās kalnu slēpošanas jakas piedāvā izcilu veiktspēju un elastību, turklāt lieliski pasargās savu valkātāju no vēja un mitruma. Lielākajai daļai modeļu ir arī pārdomāts kapuces dizains, kas sniegs papildu aizsardzību īpašam siltumam. Īpašam efektam varat kombinēt Decathlon.lv pieejamās slēpošanas virsjakas ar citiem mūsu piedāvātajiem kalnu slēpošanas apģērbiem, apaviem un aksesuāriem. Baudiet pašmāju vai kāda izaicinošākā kalna ārpus valsts sniegtās iespējas bez raizēm!

Sieviešu virsjakas un vējjakas iecienītākajam hobijam

Viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem laba laika pavadīšanai pavisam noteikti ir atbilstoša apģērba izvēle. Ikviena sieviete zina, ka nepiemērots ietērps var sabojāt ne tikai pašu aktivitāti, bet arī noskaņojumu uz visu atlikušo dienu. Vasaras laikā izvēlēties apģērbu ir salīdzinoši vienkārši - te pietiks ar plāniem sieviešu krekliem, jakām, svārkiem, šortiem un citiem siltam laikam paredzētiem apģērbiem. Savukārt spirgtākā laikā nākas izvēlēties siltu vējjaku vai ziemas virsjaku, lai jūs netraucēti varētu nodoties savām mīļākajām nodarbēm.

Atpūta svaigā gaisā ir iecienīts hobijs daudzām sievietēm, jo tas ir brīnišķīgs veids, kā aizmukt no pilsētas kņadas, mazināt stresu un uzlādēt enerģiju. Tā var būt vienkārša pastaiga pa kādu meža vai ezera taku, taču ir arī tādas daiļā dzimuma pārstāves, kas labprāt sporto šādos apstākļos, dodoties izaicinošā pārgājienā vai garā skrējienā. Neatkarīgi no jūsu izvēlētā vaļasprieka, tīmekļa vietnē Decathlon.lv jūs atradīsiet dažādu zīmolu virsjakas, kas ļaus būt aktīvai jebkādos apstākļos. Ar šādu uzticamu palīgu nekas jūs nespēs apturēt, lai baudītu dzīvi visos gadalaikos!

Modernas sieviešu jakas īstām modes dāmām

Sportiskais stils ir iekarojis daudzu sieviešu sirdis, kļūstot par sastopamu elementu mūsdienīgas sievietes garderobē. Tā kā, izvēloties brīvā laika apģērbu, sievietēm ir svarīgs komforts un kustību brīvība, nav nekāds pārsteigums, ka izvēle krīt par labu tieši sporta drēbēm. Turklāt tās nebūt nav garlaicīgas vai vīrišķīgas, bet var būt arī gana krāsainas un interesantas - viss atkarīgs no jūsu gaumes izjūtas un ikdienas aktivitātes līmeņa. Izvēloties klasiska piegriezuma virsjaku, varēsiet to kombinēt ne tikai ar biksēm, bet arī ar kleitu un sievišķīgiem zābakiem.

Aplūkojot Decathlon.lv virsjaku sortimentu, pievērsiet uzmanību rūpīgi izvēlētajām krāsām un elementiem. Lai arī sports ir mūsu lauciņš, mēs esam pielikuši lielas pūles, radot burvīgu virsjaku kolekciju, kurā sev ko piemērotu varēs atrast pat visprasīgākā pircēja. Daudzveidīgie modeļi dažādās tumšās, gaišās un košās krāsās piestāvēs ikdienas apģērbam, apaviem un aksesuāriem. Tāpat arī esam piedomājuši pie izmantotajiem materiāliem - tie ir praktiski un izturīgi, bet reizē arī izstaro klasiku eleganci. Ar šādu virsjaku varēsiet doties gan kādā izaicinošā pārgājienā, gan arī uz darbu ofisā vai pastaigā pa pilsētas ielām.

Ziemas sporta jakas tūrismam un kalnu trekingam

Vasara ir labs laiks ceļošanai, lai baudītu laisku atpūtu, apskatot vēl neredzētas vietas. Šajā gadalaikā izvēlēties apģērbu ir visvieglāk, kā arī nav nekādu īpašu grūtību, krāmējot ceļasomas. Tomēr drosmīgu izaicinājumu cienītāji zina, ka ceļasomas jākrāmē tieši tad, kad laikapstākļi kļuvuši pavisam skarbi, bet ne tāpēc, lai dotos uz siltajām zemēm. Gluži otrādi - lai iepazītu pasaules malas, kur ziemas ir vēl aukstākas un sniegotākas. Un kā gan labāk to izdarīt, ja ne ar kājām izstaigājot konkrēto vietu, parku, mežu, kalnu?

Ja pieskaitāt sevi pie šīs kategorijas, jums noteikti vajadzēs silta un uzticama virsjaka. Interneta veikala Decathlon.lv sortimentā iekļautas virsjakas tūrismam un kalnu trekingam no pārbaudītiem zīmoliem. Audumi, no kā izgatavota lielākā daļa virsjaku, ir ūdensnecaurlaidīgi, tādēļ tie aizsargās ne tikai pret vēju un salu, bet arī pret mitruma nelabvēlīgajām sekām. Turklāt visu apģērbu konstrukcija veidota tā, lai piedāvātu jums vislabāko veiktspēju visdažādākajos apstākļos. Iekarojiet pasauli ar komfortu!

Alpīnisma jakas sievietēm ideālai kustību brīvībai

Alpīnisms ir sarežģīts sporta veids, un tas prasa fizisku izturību, pacietību un pašdisciplīnu. Kā jau noprotams, termins "alpīnisms" radies no Alpu kalniem, jo tieši tur meklējami alpīnisma pirmsākumi. Sporta alpīnisma būtība ir dabas radīto šķēršļu, piemēram, augstuma, reljefa, laikapstākļu, pārvarēšana. Sievietes, kas nodarbojas ar alpīnismu, zina, ka pirms kāpšanas kalnā ne vienmēr var zināt, kas sagaida kāpiena laikā, tādēļ ir svarīgi nodrošināties ar visuzticamāko ekipējumu. Šī iemesla dēļ mēs piedāvājam plašu alpīnisma jaku klāstu. Tās izgatavotas no vēju necaurlaidīga auduma, kas nodrošina siltumu un izvada sviedrus intensīvas piepūles laikā. Audums ir arī izteikti viegls, turklāt virsjakas forma pielāgota ķermeņa uzbūvei, lai panāktu pareizās funkcijas pareizajās vietās. 

Plaša izvēle un uzticamas sieviešu jakas, kas piemērotas dažādām sezonām

Gadalaiki nāk un iet, taču katrs no tiem ir pietiekami untumains, lai sagādātu mums zināmas galvassāpes. Dažas sezonas ir lietainākas par citām, dažas - vējainākas, citas atkal karstākas vai, gluži pretēji - aukstākas. Tāpat arī atsevišķas dienas mēdz būt tik pat untumainas - iesākumā tās ir siltas un saulainas, bet nereti pēcpusdienā pēkšņi sāk līt. Virsjakas noteikti ir lieliska atbilde uz šīm mainīgajām prasībām - ja paliks par vēsu, varēsim to viegli uzvilkt, bet, ja būs pietiekami silts, varēsim to vienkārši novilkt.

Lai mūsu uzticamās klientes netraucēti varētu piekopt aktīvu dzīvesveidu un nekas viņas neapturētu doties laukā sportot, Decathlon ir sagatavojis plašu sieviešu virsjaku klāstu, kurā atbildi uz savu problēmu spēs atrast ikviena daiļā dzimuma pārstāve. Mūsu kolekcijā atradīsiet tieši jūsu specifiskajām vajadzībām piemērotu virsjaku. Vai labprāt nodarbojaties ar medībām ziemā un jums nepieciešama silta medību jaka? Protams, ka mums tāda ir! Vai mēdzat nodoties burāšanas priekiem siltā un vētrainā laikā? Saprotami, ka mums ir ūdensizturīga vējjaka tieši šim nolūkam! Vai jums patīk iepazīt pasaules ledājus? Uzminējāt - mums ir arī tam ideāli piemērota jaka!

Pērciet visu nepieciešamo sportam un ikdienai tiešsaistē vietnē Decathlon.lv

Mūsu tiešsaistes veikalā esam apkopojuši uzticamu un pārbaudītu zīmolu produkciju, lai ikviena sieviete spētu šeit atrast sev nepieciešamo inventāru, apģērbu, apavus un aksesuārus. Mūsu kolekcijas pamatā ir kvalitāte un tas ir arī mūsu virzītājspēks, taču lielu uzsvaru liekam arī uz pieejamām cenām. Izpētot mūsu piedāvājumu, varēsiet pārliecināties, ka pie mums ir iespējams iegādāties visdažādākās preces ne tikai par izdevīgām, bet pat par ļoti zemām cenām. Tāpat mēs arī bieži organizējam dažādas izpārdošanas un akcijas, kuru ietvaros būs iespējams sarūpēt sev nepieciešamo pat par vēl zemākām cenām.

Pateicoties ērtajiem filtriem, katrs mūsu klients varēs ātri un vienkārši atlasīt interesējošos produktus un tos apskatīt. Tādējādi arī izvairīsieties no vajadzības veikt nepārdomātus pirkumus. Filtri ļauj atlasīt preces pēc produkta veida, izmēra, cenu diapazona, lietošanas veida un daudziem citiem kritērijiem. Tāpat arī katram produktam ir pievienota izsmeļoša informācija par tā īpašībām un sniegtajām priekšrocībām. Vairāki pievienotie attēli ar reālo produktu atvieglos izvēli, ļaujot jums vieglāk saprast, kā prece izskatās dzīvē. Apskatiet piedāvājumu jau šodien pat un ar pāris klikšķu palīdzību iegūsiet savā īpašumā visu nepieciešamo!