Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
71 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • BALTA
  • ZILA
  • PURPURA
  • PELĒKA
  • ROZĀ
  • HAKI
  • DAUDZKRĀSAINA
  • SMILŠKRĀSA
  • ZAĻA
  • BRŪNA
  • BORDO
  • ORANŽA

Uzticams sporta krūšturis aktīvai sievietei

Ikviena aktīva sieviete zina, ka sportošanai neatbilstoša apakšveļa var sagādāt daudz nepatīkamu brīžu. Tā var būt ne tikai traucējoša, bet arī pārlieku cieša vai pārāk vaļīga. Kustību laikā radītais diskomforts ātri vien samazinās vēlmi turpināt treniņu un var beigties, vēl tā īsti nemaz nesācies. Lai izvairītos no šādām situācijām, svarīgi izvēlēties sieviešu sporta krūšturi ar izcilu veiktspēju, kas spēs sniegt vajadzīgo atbalstu. 

Vietnē Decathlon.lv ikviena aktīva sieviete atradīs uzticamas sporta preces dažādām dzīves situācijām, tostarp ērtus un ideāli pieguļošus krūšturus. Tā kā mūsu sortimentā ir pieejami modeļi vairākos krāsu toņos, tos varēsiet nemanāmi kombinēt ar dažādu toņu sporta tērpiem un apģērbu. Turklāt krūšturi veidoti tā, lai tajos varētu skriet un sportot bez virsējā apģērba - jums paveras visas iespējas uzturēt sevi lieliskā formā, nēsājot tādu ietērpu, kādā jūtaties visērtāk. Ko gan vairāk varētu vēlēties?

Izturīgi sporta krūšturi ikdienas gaitām

Nevienas sievietes garderobi nevar iedomāties bez īpaša nodalījuma apakšveļai, jo tajā jāatrod vieta apakšveļai atšķirīgām vajadzībām - ikdienas valkāšanai, svētkiem un sportošanai. Tā kā sporta krūšturis ir apģērbs, kas mūsu augumam pieguļ visciešāk, mēs no krūšturiem noteikti sagaidām īpašu komfortu un rūpes. Dažkārt, izvēloties krūšturi, izvēle var būt atkarīga no tā, kādu apģērbu plānojam vilkt mugurā, taču tā jebkurā gadījumā nedrīkst radīt diskomfortu un nepatīkamu sajūtu. 

Sporta krūšturi nav paredzēti tikai dažādiem sporta veidiem. Arvien vairāk sieviešu izvēlas sporta krūšturus izmantot arī ikdienas gaitās. Pateicoties īpaši pārdomātajai konstrukcijai, tie stingri notur krūtis tieši tur, kur tām jābūt - savā vietā. Decathlon piedāvā tiešsaistē iegādāties izturīgus krūšturus gan lielāku krūšu īpašniecēm, gan arī mazākiem izmēriem. Ja jūs bieži saskaraties ar situāciju, kad parastais krūšturis nepilda savu funkciju un nav tas atbalsts, ko meklējat, kādēļ gan neizmēģināt sporta krūšturi? Laika gaitā jūs noteikti sapratīsiet, ka tas bija tieši tas, kas jums nepieciešams!

Sieviešu krūšturis, kas nodrošinās izcilu atbalstu skriešanas laikā

Lai apakšveļa netraucētu sporta aktivitāšu laikā, krūštura fasonam jābūt pareizi veidotam. Krūštura bļodiņām jābūt bez stīpām, ar plakanām vīlēm, polsterētām lencītēm, kas uzlabo komfortu un labi atbalsta krūtis. Tas ir īpaši svarīgi lielo krūšu īpašniecēm, jo tādējādi krūšu smagums tiek vienmērīgi izdalīts uz abiem pleciem, kā arī pārējo ķermeņa augšdaļu. Tik pat būtiski ir izvēlēties arī atbilstošo izmēru, lai konkrētajā sporta krūšturī mēs justos nepiespiesti, bet reizē arī mums tiktu nodrošināts stingrs atbalsts.

Decathlon.lv kolekcijā iespējams atrast dažāda izmēra un formas sporta krūšturus, kam piemīt visas nepieciešamās īpašības, lai sievietes varētu nodarboties ar skriešanu un citiem sporta veidiem, piemēram, jogu vai jāšanu. Patiesībā jums nav jāiegādājas kādam specifiskam sporta veidam piemērotu krūšturi - pietiks ar kādu no mūsu piedāvātajiem daudzfunkcionālajiem sporta krūšturiem. Tā ir droša izvēle, ja nodarbojaties ar vairākiem sporta veidiem vai veicat dažādas intensitātes vingrojumus.

Sieviešu apakšveļa fitnesa treniņiem un vingrošanas nodarbībām

Nav nekāds noslēpums, ka apakšveļu jāizvēlas atbilstoši tās valkāšanas mērķiem un aktivitātes intensitātei. Tieši sporta krūšturi ir tie, kas spēj sniegt treniņiem nepieciešamo funkcionalitāti un kustību brīvību. Decathlon.lv apakšveļas modeļu klāstā iekļauti dažādi maigi un patīkami modeļi, kas izgatavoti no īpaši elastīgiem un elpojošiem materiāliem. Tie ir izvēlēti tā, lai ikviena sieviete, neskatoties uz ķermeņa aprisēm, varētu vingrot un justies pacilāti, pildot dažādus izaicinošus un pat ļoti intensīvus vingrinājumus. Apskatiet mūsu piedāvāto sortimentu - jūsu īstais sporta krūšturis un viss cits nepieciešamais jūs jau gaida!

Izturīgi krūšturi visām sievietēm tikai Decathlon.lv

Mēs, Decathlon, mīlam sievietes un zinām, ka katrai sievietei ir savas īpašās prasības attiecībā uz apakšveļu. Šī iemesla dēļ esam radījuši arī sporta krūšturi lielāka izmēra bļodiņām, kas būs ideāli piemērots kardio treniņiem. Tas lieliski pielāgojas jūsu ķermeņa formai, pateicoties visaptverošai regulēšanas sistēmai: lences un rāvējslēdzējs ir regulējami no priekšpuses. Šāds krūšturis būs īpaši ērts arī jaunajām māmiņām un cilvēkiem, kas cieš no kādiem kustību traucējumiem un standarta krūšturi sagādā problēmas. 

Decathlon.lv rūpējas par sievietēm un piedāvā sieviešu apakšveļu, termoveļu, šortus un citus aksesuārus aktīvai dzīvei. Izmantojot ērtos filtrus, jūs varat ātri un vienkārši sameklēt sev interesējošās preces, neizejot no mājām. Tāpat arī katrai precei ir pievienots izsmeļošs apraksts un informācija par tās priekšrocībām un īpašībām. Turklāt produktu apraksti ir papildināti ar skaidriem attēliem no dažādiem rakursiem, kas sniedz iespēju apskatīt to, kā produkts reāli izskatās uz modeļa. Ar pāris klikšķu palīdzību jūsu jaunās preces jau drīz vien būs ceļā pie jums!