Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
395 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • PURPURA
  • ZILA
  • BALTA
  • PELĒKA
  • ZAĻA
  • SARKANA
  • ROZĀ
  • DZELTENA
  • SMILŠKRĀSA
  • HAKI
  • ORANŽA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • BORDO
  • TIRKĪZA
  • OKERA
  • BRŪNA

 

Sieviešu sporta apakšveļa aktīvai sievietei

Katras sievietes garderobē atrodama visāda veida apakšveļa dažādām vajadzībām - gan ikdienas, gan izejamā, gan sporta. Tā kā tas ir aksesuārs sievietēm, kas pieguļ ķermenim vistuvāk, mēs sagaidām no tā maksimālu komfortu un maigas rūpes. Dažkārt sieviešu apakšveļas izvēle var būt atkarīga no tā, kādu apģērbu plānojam vilkt virs tās, tomēr tai vienmēr jānodrošina īpaša labsajūta. Tai jāliek justies ērti un jāpiedāvā vajadzīgā kustību brīvība tajās ķermeņa zonās, kuras mums ir tik ļoti svarīgas.

Viens no brīžiem, kad uzticama sieviešu veļa ir visvairāk nepieciešama, ir tieši sportošanas laikā. Tās uzdevums ir sniegt ne tikai nepārspējamu atbalstu, bet arī neradīt nepatīkamas vai neērtas sajūtas. Visbiežāk problēmas sagādā apakšveļa ar neatbilstošu izmēru vai veļa, kam nav vajadzīgās funkcionalitātes. Pārāk cieši pieguļoša veļa var spiest un radīt dažādas traumas, savukārt pārāk vaļīga apakšveļa nepildīs savas pamatfunkcijas. Tāpat arī jāpievērš uzmanība vīlēm - jo mazāk vīļu, jo mazāk papildu kairinājuma intensīvas slodzes apstākļos. 

Interneta veikalā Decathlon.lv ikviena sieviete var atrast sev piemērotāko apakšveļu gan sportiskām aktivitātēm, gan ikdienai. Klāstā pieejami izturīgi un uzticami sporta krūšturi, apakšbiksītes, termoveļa un dažādi citi aksesuāri sievietēm, kuri sniegs īpašu atbalstu katrā solī. Jums noteikti nav jāsamierinās ar diskomfortu - aplūkojiet Decathlon.lv plašo kolekciju un iegūstiet savā īpašumā vislabāko ekipējumu aktīvai dzīvei.

Sieviešu termoveļa sportiskām nodarbēm aukstā laikā

Vietnes Decathlon.lv piedāvājumā ietvertas preces dažādiem sporta veidiem jebkurai sezonai. Sortimentā iekļauti arī dažnedažādi aksesuāri ziemas sportam un fiziskām aktivitātēm īpaši aukstā laikā. Sportošanai šādos apstākļos svarīgi izvēlēties atbilstošu ietērpu, kas pasargās no aukstuma un sala tā valkātāju. Mēs esam sagatavojuši pievilcīgu kolekciju, kurā ietilpst gan dažādi apģērbi, gan citi aksesuāri, lai uzturētu jūsu ķermeni siltumā un sausumā arī gada visskarbākajā laikā. Viens no šādiem aksesuāriem pavisam noteikti ir termoveļa.

Termoveļa ir apakšveļa, kuras bezšuvju fasons atgādina parastu apģērbu, bet tā tiek izgatavota no speciāla auduma. Tas ir apģērba pamatslānis ar izcilu siltumizolāciju - termoveļa ir plāna un zem parastajām drēbēm praktiski nav redzama. Šādu veļu dēvē arī par otru ādu - tā ir tik pat elastīga, ērta un nejūtama. Tāpat arī termoveļa ir veidota tā, lai uzturētu ķermeni siltu, vienlaikus izvadot lieko mitrumu. Elpojošais materiāls novērš pārlieku svīšanu arī izteikti intensīvas aktivitātes laikā, tādēļ termoveļa ir ideāli piemērota sportošanai ziemas laikā.

Pie mums pieejami vairāki sieviešu termoveļas komplekti, lai mūsu aktīvajām un spējīgajām daiļā dzimuma pārstāvēm būtu silti un ērti arī tad, kad temperatūras stabiņš noslīdējis pavisam zemu. Termoveļai piemīt vienreizēja gaisa caurlaidība, siltumizolācija un mitruma vadība, turklāt tā ir praktiski nejūtama. Ja jūs nodarbojaties ar tādiem aktīviem sporta veidiem kā, piemēram, kalnu slēpošana, jūs noteikti novērtēsiet šo burvīgo priekšrocību - liekais mitrums no sviedriem tiek novadīts tā, lai tas neradītu diskomfortu un nevēlamas sajūtas.

Zeķes sievietēm fitnesa mērķu sasniegšanai

Zeķes šķiet kā tāds pavisam neliels aksesuārs uz pārējā apģērba fona, taču patiesībā tās spēlē lielu lomu tajā, cik ērti sportista pēdas jutīsies apavos. Lielākajā daļā intensīvu sporta veidu, piemēram, futbolā vai basketbolā, pēdas ir tā ķermeņa daļa, kas ir visvairāk pakļauta slodzei. Speciāli tam paredzētas zeķes nodrošina ērtu pieredzi, kā arī pasargā pēdu no apavu radītiem triecieniem un berzes, kā rezultātā sportists var spēlēt ilgāk. Tāpat arī zeķes ir tās, kuras nodrošina labu stabilitāti apavos, kā arī būtiski ietekmē kustību precizitāti un elastību. Turklāt zeķēm piemīt arī mitruma vadības īpašība - pēdas šķietami mazāk svīst apavos, ja nēsātājam kājās ir zeķes.

Rūpējoties par sporta entuziastēm, Decathlon piedāvā dažāda sportiska dizaina zeķes sievietēm vairākos garumos un fasonos. Tās būs pietiekami ērtas un izturīgas arī īpaši intensīvas slodzes apstākļos. Lielai daļai pāru sastāvā ir kokvilna, tādēļ šādas zeķes liks pēdām justies izteikti patīkami un mīksti. Lai zeķes kalpotu ilgāk, vairākiem modeļiem ir stiprināti papēži un purngali. Skriešanai piedāvājam zeķes ar pirkstiem - šāds dizains pasargā pirkstus no savstarpēja kairinājuma skriešanas laikā, novēršot tulznu veidošanos. Tāpat arī kolekcijā ir iekļautas zeķes dažādās klasiskās krāsās, tādēļ tās būs viegli pieskaņot praktiski jebkuram apģērbam un apaviem. Apskatiet izvēli un atrodiet savu ideālo pāri!

Sporta krūšturi papildu atbalstam 

Ikviena aktīva sieviete ir kaut reizi saskārusies ar sportošanai nepiemērotu apakšveļu, kas sagādājusi daudz nepatīkamu brīžu. Neatbilstoša izmēra veļa var ne tikai traucēt sasniegt fitnesa mērķus, bet būt arī pārlieku cieša vai vaļīga. Dažādu aktivitāšu laikā izjustais diskomforts, visticamāk, samazinās vēlmi turpināt treniņu. Lai izvairītos no šādām situācijām, svarīgi izvēlēties krūšturi ar lielisku veiktspēju, kurš spēs nodrošināt tik ļoti vajadzīgo atbalstu.

Interneta veikalā Decathlon.lv ikvienu aktīvu sievieti gaida uzticamas sporta preces, tostarp ērti un ideāli pieguļoši krūšturi. Tāpat arī sortimentā ir pieejami dažādi modeļi vairākos toņos, ko būs iespējams nemanāmi kombinēt ar jebkādas krāsas sporta tērpiem un apģērbu. Papildus tam, krūšturi veidoti tā, lai tajos varētu sportot bez virsējā apģērba, iegūstot pievilcīgu stilu. Šāds stils ir īpaši populārs jauniešu vidū, taču arī vecākas sievietes arvien biežāk izvēlas šo moderno kombināciju. Šāds ietērps sniedz visas iespējas, lai jūs varētu bez liekām problēmām uzturēt sevi formā!

Sieviešu apakšveļa jebkurai gaumei tikai Decathlon.lv

Ja esat pašas siltākās apakšveļas, kāda jebkad redzēta, meklējumos, tad vietnē Decathlon.lv atradīsiet tieši tādu sieviešu apakšveļu plašā klāstā! Mūsu sortimentā ir iekļauti visdažādākie produkti sievietēm no vairākiem uzticamiem zīmoliem un ražotājiem. Šeit visas sportot gribētājas gaida kvalitatīva sieviešu veļa jūsu sportiskās un aizrautīgās personības izcelšanai. Tāpat jūs arī patīkami pārsteigs pieejamās cenas, dažādās akcijas un piedāvājumi. Turklāt katrai precei pieejama gan tehniskā informācija, gan tās priekšrocību apraksts un vairāki preces attēli.

Pateicoties pārdomātiem filtriem, iepirkšanās pieredze Decathlon.lv veikalā ir īpaši ērta un patīkama. Atlasot jums interesējošos kritērijus, sistēma vienā acu mirklī parāda atbilstošās preces. Turklāt mūsu katalogā ir pieejamas preces vairāk nekā 80 dažādiem sporta veidiem - pie mums varēsiet atrast ne tikai populārākos produktus, bet arī ļoti specifiskas preces mazāk zināmām aktivitātēm. To novērtēs cilvēki, kas saskaras ar grūtībām parastos veikalos atrast savam konkrētajam hobijam nepieciešamos piederumus. Izpētiet Decathlon.lv sortimentu - jūs noteikti sameklēsiet visu sev vajadzīgo!