Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
211 Products
Šķirot pēc:
Pēc krāsas
  • PURPURA
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZILA
  • BORDO
  • TIRKĪZA
  • ROZĀ
  • ZAĻA
  • BRŪNA
  • ORANŽA
  • DZELTENA
  • SARKANA

SVARCELŠANA

Uzticams fitnesa apģērbs svarcelšanas treniņiem

Svarcelšana ir aizraujošs sporta veids, kas prasa zināmu pašdisciplīnu un apņēmību. Tas ir ļoti populārs sporta veids visā pasaulē un pat ir bijis iekļauts olimpiskajās spēlēs. Turklāt svarcelšana ir arī vienkāršs sports – svarcēlāju mērķis ir uzcelt virs galvas pēc iespējas smagāku svaru stieni. Mūsdienās svarcelšanā sportisti sacenšas tikai divcīņā (raušana un grūšana) un kopējā paceltajā svarā.

Neskatoties uz to, vai esat profesionāls svarcēlājs vai ar to nodarbojaties hobija līmenī, jums noteikti noderēs piemērots fitnesa apģērbs. Decathlon piedāvājumā iekļauti uzticami svarcelšanas cimdi roku aizsardzībai, kas noderēs vairākkārtīgi ceļot svaru stieni. Tie ir viegli un izturīgi, turklāt speciālais materiāls plaukstas daļā nodrošinās labāku saķeri. Jūs vairs nekas neapturēs, lai sasniegtu savus fitnesa mērķus!

Fitnesa soli un statīvi kaislīgiem sporta entuziastiem

Mēs dzīvojam steidzīgā laikmetā, tādēļ daudzu cilvēku ikdiena ir pietiekami aizņemta, un daudz kam nepietiek laika. Ja jūs nespējat izbrīvēt laiku, lai kaut reizi nedēļā dotos vingrot uz sporta zāli, tad mums jums ir ideāls risinājums. Decathlon sortimentā atrodams viss nepieciešamais inventārs, lai jūs varētu ierīkot savu sporta stūrīti mājās. Mūsu klāstā ietilpst dažādu kategoriju statīvi un soli, kurus varēs viegli uzstādīt kādā istabā vai garāžā. Tie ļaus trenēt krūškurvja, plecu un vēdera muskuļus jums ērtā vietā un laikā – vairs nekādu šķēršļu, lai jūs varētu izskatīties un justies lieliski!

Trenažieri aktīvai sportošanai mājas apstākļos

Vai jums patīk komfortabli un netraucēti sportot mājas apstākļos? Tad jūs novērtēsiet Decathlon.lv inventāra klāstu, kurā iekļauti tie paši trenažieri, kādi atrodami jebkurā sporta zālē. Jūsu ērtībām mūsu veikals piedāvā velotrenažierus, skriešanas trenažierus, eliptiskos trenažierus, fitnesa paklājiņus un daudz ko citu. Tie ļaus intensīvi vingrot jebkurā jums ērtā laikā, bez nepieciešamības doties uz sporta zāli. Turklāt, iegādājoties pašam savu mājas trenažieri, tas paliks jūsu īpašumā, un jums nebūs jāmaksā abonēšanas maksa katru mēnesi, lai tikai varētu kaut kur aiziet pavingrot. 

Fitnesa aprīkojums daudzveidīgām sporta nodarbēm

Sevi uzturēt formā iespējams dažādos veidos. Kāds priekšroku dod intensīvai svīšanai uz trenažiera, vai nodarbojoties ar svarcelšanu, bet ir cilvēki, kuriem patīk vingrot, izmantojot vienkāršu fitnesa aprīkojumu. Mūsu sortimentā atrodami tādi piederumi kā lecamauklas, gumijas, elastīgās jostas, hanteles un citi rīki, kas ļaus vienkārši, bet efektīvi sasniegt fitnesa mērķus. Šāda tipa vingrošana palīdz atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un piešķirt ķermenim tonusu. Tāpat arī šis ir labs veids, kā iesildīties pirms intensīvāka treniņa vai atsildīties pēc fiziskas slodzes. Apskatiet piedāvājumu un izvēlieties ideālo fitnesa aprīkojumu, lai padarītu treniņus interesantākus un izaicinošākus!

Sporta uzturs papildu veiktspējai

Ikviens zinātājs teiks, ka fitness un uzturs iet roku rokā – viens bez otra tie nav pilnvērtīgi. Decathlon ir sagatavojis īpašu sporta uztura izlasi, kurā ietilpst daudzveidīgi produkti dažādiem fitnesa mērķiem. Šeit atradīsiet gan proteīnu un muskuļu masas palielinātāju muskuļu audzēšanai, gan arī līdzekļus tauku dedzināšanai. Tie pieejami kapsulu vai pulvera veidā, tādēļ ir ļoti viegli un vienkārši lietojami. Ja jūs nodarbojaties ar svarcelšanu, jums noderēs arī mūsu piedāvātais kreatīns – tas uzlabos fiziskās spējas, veicot īsus un intensīvus vingrojumus. Regulāri lietojot dažādus uztura bagātinātājus, jūs ātri vien pamanīsiet rezultātu – gan iekšēji, gan ārēji!