Filtri 0
Filtri 0
Display filters
20 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc cenas
By color
  • MELNA
  • ZILA
  • BRŪNA
  • PELĒKA
  • BALTA
  • ZAĻA
  • BORDO
  • PURPURA
  • SARKANA
  • ROZĀ

 

Silta termoveļa bērniem fiziskām aktivitātēm aukstā laikā

Termoveļa ir apakšveļa, kuras bezvīļu dizains līdzinās parastam apģērbam, taču tā tiek izgatavota no īpaša auduma. Tā ir kā apakšējais apģērba slānis, kas cieši pieguļ ķermenim, nodrošinot izcilu siltumizolāciju. Lai arī tā sniedz patīkamu siltumu, termoveļa ir plāna un zem parastajām drēbēm praktiski nav redzama. Šādu veļu var dēvēt arī par "otru ādu" - tik pat elastīga, ērta un nejūtama. Turklāt, pateicoties ātri žūstošajam materiālam, termoveļu var izmazgāt veļasmašīnā un jau pavisam drīz vilkt mugurā, bez nepieciešamības speciāli izžāvēt. Tas noder brīžos, kad bērns dodas laukā spēlēties sniegā vairākas reizes dienā - vienkārši pakariniet veļu, kad bērns ienāk istabā, un jau pavisam drīz tā būs pietiekami sausa, lai to varētu atkārtoti vilkt mugurā.

Termoveļa bērniem piedāvā vairākas priekšrocības. Šāda tipa veļa ne tikai nodrošina siltumu, bet arī brīnišķīgi regulē ķermeņa temperatūru. Termoveļa ir veidota tā, lai tā uzturētu ķermeni siltu, tajā pašā laikā izvadot lieko mitrumu. Elpojošais materiāls novērš pārlieku svīšanu arī izteikti intensīvas aktivitātes laikā. Šī iemesla dēļ termo tipa veļu bērns var droši valkāt arī ikdienā, piemēram, dodoties uz kalniņu slidināties ar ragavām. Ja jūsu mazajai atvasei ir nepieciešams jauns termoveļas komplekts, interneta veikala Decathlon.lv piedāvājumā atradīsiet uzticamus bezšuvju bērnu termoveļas komplektus par draudzīgām cenām. Jūsu bērns varēs baudīt sniegu un aukstumu kaut visas dienas garumā!

Termo apģērbs - neaizstājams aksesuārs nakšņošanai dabā

Dabas baudīšana, dodoties pārgājienos un paliekot pa nakti teltī, ir daudzu cilvēku iecienīta izvēle, it īpaši gada siltajā laikā. Tāpat arī netrūkst pietiekami daudz ekstrēmu ļaužu, kas arī ziemas mēnešos dodas kempingā. Tas ir labs veids kā atpūsties no pilsētas kņadas pie dabas krūts, kurinot ugunskuru, gatavojot ēst, cepot desiņas un vienkārši pavadot laiku kopā ar saviem tuvākajiem. Šāda atpūta bērniem ir īsts piedzīvojums, un viņi vienmēr ar prieku dodas līdzi vecākiem pārgājienā. Tomēr lai padarītu šo piedzīvojumu bērnam komfortablu, viņu ir jānodrošina ar atbilstošu apģērbu, tostarp ļoti labu sporta termoveļu.

Mūsu veikalā pieejami dažādi termoveļas modeļi gan zēniem, gan meitenēm, lai aukstos apstākļos mazajiem ķipariem būtu ērti un silti. Ziemā tas ir obligāts aksesuārs, īpaši āra aktivitāšu laikā, bet termoveļa noderēs arī citos gadalaikos, kad temperatūra pa dienu ir normāla, bet pa nakti krasi nokrītas. Šāda situācija ir iespējama arī vasarā, tādēļ, nakšņojot pa nakti teltī, termoveļa ļaus bērnam izvairīties no salšanas. Mēs piedāvājam dažādas termo bikses, termo kreklus un citus elementus, kam piemīt lieliska siltuma kontroles spēja un kvalitāte. Iegādājieties pilnu termo apģērba komplektu, lai bērni varētu pilnībā baudīt dabu un piedzīvojumus gan ziemas dienās, gan visu pārējo gadu.

Bezšuvju termoveļa - bērna komfortam un priekam

Gada aukstajā laikā bērniem patīk nodarboties ar dažādām āra aktivitātēm, un viņi to var darīt stundām ilgi. Ziemā var doties ar ragaviņām uz kalnu vai arī pikoties kopā ar draugiem turpat sētas pagalmā. Šādas nodarbes sagādā daudz prieka visas dienas garumā, bet ir vairāk uzmanības jāvelta tam, lai bērns būtu atbilstoši apģērbts. Zem siltām biksēm un džempera ir iespējams pavilkt pieguļošu termoveļu, kas papildus nodrošinās siltumu, kā arī pasargās no mitruma. Tā kā termoveļa lieliski regulē siltumu, tā arī aizsargās jūsu bērnu no pārkaršanas un pārmērīgas svīšanas.

Termoveļa lielākoties tiek izgatavota no mīksta un viegla auduma bezšuvju tehnoloģijā, t.i. samazinot vīļu skaitu līdz minimumam, ciktāl tas iespējams. Šī tehnoloģija piedāvā kustību brīvību, samazinot berzi, ko parasti rada vīļu vietas. Tā kā termoveļa ir cieši pieguļošs apģērba slānis, ko parasti izmanto sportošanai un citām fiziski aktīvām nodarbēm, liekas šuves un vīles var būt par pamatu diskomforta un kairinājuma sajūtai. Decathlon.lv plašajā sortimentā jūs gaida dažādu veidu un zīmolu termoveļa, kas nodrošinās to, ka jūsu bērniem ir silts, pavadot laiku ārā, brīvā dabā. Aplūkojiet mūsu pievilcīgos piedāvājumus jau tagad un ieprieciniet bērnus ar jaunu termoveļas komplektu!

Termo apakšveļa bērna mīļākajā krāsā

Mūsu termoveļas kolekcijā iekļauti modeļi visās ierastajās krāsās - melnā, baltā, būrnā un pelēkā. Šī iemesla dēļ tos var viegli pieskaņot pārējam apģērbam, un tie paliks nepamanīti pat zem plānākām drēbēm. Silto termoveļu var vilkt ne tikai sportisku aktivitāšu veikšanai, bet arī ikdienas gaitās, tādēļ klasiskas krāsas termoveļa lieliski iederēsies pārējā garderobē - tas būs ļoti praktisks risinājums dažādām situācijām! Neskatoties uz to, mēs arī zinām, ka bērniem patīk košas un rotaļīgas krāsas, tāpēc esam radījuši termo bikses un kreklus pavisam spilgtās un pamanāmās krāsās. Kolekcijā atradīsiet gan violetus, gan sarkanus, gan dzeltenus, gan citus pamanāmus toņus. Siltākā dienā, kad nav nepieciešamība pēc aizsardzības no aukstuma, bet drīzāk noderētu tādas termoveļas funkcijas kā sviedru aizvadīšana un elpojamība, šādu kreklu var vilkt pašu par sevi, bez virskārtas. Bērns būs viegli pamanāms un jūs varēsiet sekot līdzi spēlei sporta laukumā, īpaši ja vērošana notiek no attāluma.

Uzticami termoveļas komplekti pašiem mazākajiem

Mēs, pieaugušie, ne vienmēr priecājamies par aukstumu, sniegu un salu, kas ierodas līdz ar ziemas iestāšanos, taču bērniem tas ir neaizmirstams laiks! Ieraugot pirmās sniegpārslas, kas lēni krīt no debesīm uz pelēkās zemes, mūsu mazās atvases nevar vien sagaidīt, kad varēs pagrābt savas ragaviņas, slidas vai slēpes un doties baudīt ziemas priekus. Arī vecākiem tas sagādā daudz prieka, ka bērni pavada daudz laika svaigā gaisā. Ziemas aktivitātes bērni var veikt stundām ilgi, ja ir pienācīgi apģērbušies un neizjūt aukstumu. Lai šo ziemas prieku baudīšana noritētu bez problēmām, ikvienam bērnam noderēs uzticams termoveļas komplekts no Decathlon.

Mūsu klāstā ir iekļauti ne tikai universāli termoveļas komplekti, bet arī specifiskāki modeļi ar konkrētu uzdevumu. Piemēram, jaunie slēpotāji novērtēs bērnu slēpošanas pirmās kārtas bikses, kurās bērnam būs gan silti, gan arī tiks nodrošināta pietiekama mitruma novirzīšana. Tāpat arī tām ir iestrādāts elpojošs tīklveida ielaidums aiz ceļa locītavas, padarot šo apakšdrēbju lejas daļu par lielisku sabiedroto garām dienām uz kalnu nogāzēm. Savukārt mazie futbolisti priecāsies par siltiem un funkcionāliem cimdiem ar speciālām saķeres zonām - tie atvieglos bumbas ķeršanu un tās turēšanu futbola treniņu brīžos, kad ārā valda vēss un auksts laiks. Ļausim saviem bērniem priecāties sniegā un būt aktīviem visu cauru gadu, neskatoties uz laikapstākļiem!

Bērnu termoveļa plašā klāstā tikai Decathlon.lv

Vietnē Decathlon.lv ikviens atradīs sev nepieciešamās termo preces ar nepārspējamām atlaidēm. Mūsu veikalā varēsiet piemeklēt jūsu atvasēm atbilstošus termoveļas komplektus, turklāt jūs patīkami pārsteigs preču cenas un kvalitātes attiecība. Pie mums pieejams viss sportam un ikdienai pašos skarbākajos ziemas laikapstākļos - bērnu termo bikses, krekli, cimdi un pat cepures, lai pasargātu bērnu no salšanas un saaukstēšanās. Jāatceras gan, ka, neskatoties uz elastīgo audumu, bērnu termoveļa jāizvēlas atbilstoši bērna augumam. Līdzīgi kā ar citām drēbēm, arī tai nav ieteicams būt pārāk ciešai vai vaļīgai. Aukstumā, kad asinsrite mēdz palēnināties, cieši pieguļošs apģērbs veicinās asinsrites papildu palēnināšanos, savukārt pārāk plata termoveļa nepieguls bērna ķermenim un pat traucēs. 

Vietne Decathlon.lv piedāvā lielisku iepirkšanās pieredzi tiem, kas nemīl stundām ilgi staigāt pa veikaliem, meklējot sev vajadzīgās preces, un pēc tam stāvēt rindā pie kases. Izmantojot mūsu pārdomātos filtrus, jūs varat ātri un vienkārši atlasīt sev interesējošās vienības un ērti tās aplūkot. Preces var atlasīt pēc dažādiem kritērijiem, piemēram, pēc izmēra, zīmola, dzimuma un pat pēc sporta veida. Tas ir īpaši lietderīgi, ja meklējat ko konkrētu - vienkārši ielieciet ķeksīti un meklētājs sameklēs jūsu vietā. Tāpat arī katrai precei ir pievienots izsmeļošs apraksts par tās priekšrocībām un pielietojumu, kā arī redzami vairāki attēli ar produktu. Tie uzņemti no dažādiem rakursiem, lai piedāvātu jums pēc iespējas pilnīgāku priekšstatu par produkta izskatu dzīvē. Apskatiet Decathlon.lv plašo izvēli un palīdziet saviem bērniem baudīt ziemu, ļaujoties pašiem ekstrēmākajiem sporta veidiem ar sausu apakšveļu mugurā!