Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
518 Products
Šķirot pēc:
Pēc krāsas
  • PURPURA
  • TIRKĪZA
  • PELĒKA
  • MELNA
  • BRŪNA
  • ZAĻA
  • HAKI
  • ZILA
  • SMILŠKRĀSA
  • BALTA
  • ORANŽA
  • BEZKRĀSAINA
  • SARKANA
  • BORDO
  • ROZĀ
  • OKERA
  • DZELTENA

 

Teltis un nojumes piedzīvojumiem dabā

Došanās pārgājienā ar nakšņošanu ir ļoti iecienīta nodarbe daudzu cilvēku vidū ne tikai gada siltajā laikā, bet arī aukstajās sezonās. To var darīt gan vienatnē, lai atpūstos no civilizācijas un izzinātu sevi, gan arī kopā ar ģimeni vai draugiem pilnvērtīgai kopābūšanai. Tomēr, lai nakšņošanas piedzīvojums brīvā dabā būtu ērts un izdevies, būs nepieciešama uzticama telts vai nojume. Decathlon.lv klāstā jūs gaida kvalitatīvas un izturīgas teltis un nojumes ar dažādu funkcionalitāti. 

Mūsu sortimentā ietilpst vienvietīgas un divvietīgas teltis tiem, kas plāno teltī nakšņot nelielā skaitā. Tāpat arī piedāvājumā atradīsiet lielākas ietilpības teltis ar vairākiem nodalījumiem, kas būs ideāli piemērotas, ja kempingā dodaties kopā ar bērniem. Savukārt, lai patvertos no saules vai viegla vēja, vai izolācijai no zemes dienas laikā, jums ir pieejamas vienkārši uzstādāmas nojumes. Lielās nojumes var izmantot kā vietu, kur pa dienu kopā pulcēties visai kempinga komandai, bet mazāka izmēra nojumēs varat patverties paši vai, piemēram, apguldīt zīdaini. Šādas nojumes noderēs arī, dodoties uz pludmali vai kādu citu vietu, kur nepieciešama aizsardzība pret sauli.

Guļammaisi un matrači patīkamai nakšņošanai dabā

Došanās vairāku dienu pārgājienā vai laivu braucienā ir lielisks sports pie dabas, kas ļauj atpūsties no pilsētas kņadas. Tomēr, neskatoties uz to, daļa cilvēku nelabprāt dodas kempingā, kā iemeslu minot neērto gulēšanu. Tik tiešām - neatbilstoši guļammaisi un matrači var sagādāt nepatīkamas sajūtas gan nakts garumā, gan nākamajā dienā. Guļammaiss, kas nenodrošina pietiekamu siltumu, pakļauj mūs aukstumam un traucētam miegam. Savukārt neērta matrača dēļ cilvēki bieži saskaras ar muguras un kaulu sāpēm pēc nakts teltī. Tas var būt par iemeslu ne tikai tam, ka zūd vēlme doties pārgājienos nākotnē, bet arī priekšlaicīgi pārtraukt esošo pārgājienu.

Decathlon ir sarūpējis visu nepieciešamo patīkamai nakšņošanai teltī. Mūsu kolekcijās atradīsiet gan vienvietīgus, gan divvietīgus matračus, ko būs ērti pārvadāt un ievietot teltī. Tie ir viegli piepūšami un nodrošina izcilu gulēšanas kvalitāti. Tāpat arī, lai jums naktī nesaltu, piedāvājam siltus un komfortablus guļammaisus. Apskatiet mūsu kolekciju un izvēlieties savām vajadzībām visatbilstošāko guļammaisu, ņemot vērā gaisa temperatūru, kādā paredzēts gulēt. Jūs noteikti vēlēsieties doties kempingā vēl un vēl!

Šūpuļtīkli ērtai atpūtai praktiski jebkur

Dodoties garā pārgājienā ar kājām un ja laikapstākļi to ļauj, šūpuļtīkls ir pavisam ērta izvēle gulēšanai. Tas ir daudz vieglāks kā telts un pārējie piederumi, kas nepieciešami nakšņošanai dabā, tādēļ jums nebūs līdzi jānēsā lieks smagums. Mūsu praktiskie šūpuļtīkli ir ātri un vienkārši ierīkojami starp diviem kokiem, kā arī tik pat elementāri noņemami. Tos var uzstādīt arī piemājas dārzā gan savam, gan bērnu priekam. Turklāt tiem, kas iecienījuši izdzīvošanas prasmju aktivitātes, noderēs mūsu kamuflāžas šūpuļtīkli. Izspēlējot kādu ekstrēmu scenāriju mežā, tas ļaus jums palikt nepamanītam un drošībā.

Dažādi kempinga piederumi un aksesuāri garda ēdiena pagatavošanai

Kempingā labi paēst ir tik pat svarīgi, cik labi izgulēties un atpūsties. Decathlon kempinga preču sortimentā ietilpst viss nepieciešamais silta ēdiena un dzērienu gatavošanai. Jums noderēs daudzfunkcionālās tūrisma plītis - grili, kas ir pietiekami kompakti, lai tos varētu ērti transportēt. Tāpat pie mums pieejami gāzes kārtridži, kas neaizņems daudz vietas mugursomā. Turklāt jūsu ērtībām pie mums atrodami arī dažādi trauki ēšanai un dzeršanai. Nerūsējošā tērauda termokrūzes saglabās kafiju vai tēju ilgāk siltu, savukārt īpaši vieglie trauki neradīs lieku smagumu līdzņemamajās mantās.

Ja pēc kārtīgas maltītes nometnes vietā plānots doties tālāk ilgstošā gājienā, izmantojiet mūsu uzticamās termopudeles. Tajās varēsiet iepildīt kādu karstu dzērienu vai, gluži otrādi - aukstu ūdeni. Pateicoties to termoizolējošajām īpašībām, tās spēj saglabāt dzēriena temperatūru vairākas stundas. Turklāt šāda termopudele ir daudz vieglāka par standarta izotermisko pudeli. Tāpat arī, dodoties pavisam izaicinošā trekinga piedzīvojumā, iesakām iegādāties mūsu trekinga ūdens tvertni - ērtais iemutis ļaus ātri padzertiem bez nepieciešamības apstāties.

Decathlon.lv - kempinga preču veikals ar plašu izvēli

Mēs, Decathlon, zinām, ka aktīva dzīve ir piepildīta dzīve. Un kādēļ gan neveikt fiziskās aktivitātes tieši svaigā gaisā, lai atjaunotu savus spēkus un uzlabotu pašsajūtu? Mēs esam radījuši dažnedažādus piederumus ērtai un pilnvērtīgai atpūtai dabā. Ja vēlaties izbaudīt komfortu, esot tālu no mājām, Decathlon piedāvā arī kempinga galdus, krēslus un virtuves iekārtas. Tie sniegs iespēju ieturēt gardas, tikko pagatavotas maltītes gandrīz kā restorānā. Turklāt visi šie piederumi ir ērti salokāmi, lai tos varētu viegli pārvadāt un lietot jebkur.

Mūsu klāstā ietilpst viss nepieciešamais, lai jūs ar komfortu varētu vairākas naktis pavadīt brīvā dabā, bez vajadzības īrēt vietu labi aprīkotā kempingā, kas parasti rada ievērojamas izmaksas. Ietilpīga solārā duša ar spiedienu būs ideāls risinājums, kas ļaus ērti nomazgāties ārpus telpām. Savukārt mūsu pārnēsajamās lampas nodrošinās pietiekami daudz gaismas gan pie telts, gan pašā teltī. Kādēļ gan jums neatstāt ikdienas rūpes un nedoties lieliskā piedzīvojumā svaigā gaisā jau šajā nedēļas nogalē?