Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
34 Products
Šķirot pēc:

Vestes ikdienai

Vestes sievietēm un vīriešu veste kā apģērbs ir lieliska izvēle rudens un pavasara pastaigām, jo tā nodrošina siltumu, bet vienlaikus ir viegla un ērta  Decathlon.lv piedāvā fantastisku augstākās kvalitātes vestu klāstu, kas atbilst jūsu vajadzībām neatkarīgi no sezonas. Mūsu modernā veste ir ļoti daudzpusīgs un dinamisks apģērbs, piemērots dažādām ikdienas vajadzībām. Laba veste ir izgatavota tā, lai tā būtu piegultu ķermenim, būtu radīta no elpojoša, mitrumu uzsūcoša materiāla ar ūdeni atgrūdošām īpašībām, lai tad, kad laikapstākļi mudina doties laukā, iespējams baudīt maksimālu kustību brīvību,nejūtoties iespiests vestē. Veikala plauktos internetā un klātienē atradīsi vīriešu jakas, kreklus, kā arī fantastiskas un daudzpusīgas vestes, izmantojot augstākās kvalitātes materiālus un audumus, nodrošinot ķermenim optimālu temperatūru bez pārkaršanas sekām. Bezmaksas piegāde un atgriešana Decathlon.lv, kur atradīsi ne tikai vestes, bet arī jakas.

Materiāls

Vīriešu bezpiedurkņu apģērbs tiek ražots no dažādiem materiāliem, kas piedāvā dažādas īpašības dažādiem laika apstākļiem. Kokvilnas veste ir populāra vasaras un pavasara periodā. Kokvilna nodrošina labu elpošanu, absorbē sviedrus un ir viegli kopjama. Vilnas veste ir lieliski piemērota aukstākajam laikam, piemēram, rudens un ziemas mēnešiem. Vilna saglabā siltumu un piedāvā dabīgu temperatūras regulāciju. Softshell veste bieži izmanto aizsardzībai, piemēram, pret vēju vai lietu. Daudzi modernie audumi ir arī ļoti viegli un elastīgi. Poliestera veste var būt viegla, izturīga un ātri žūstoša. Dažreiz tā var būt piemērota aktīvām aktivitātēm vai sportam. Neilons kā materiāls ir izturīgs pret vēju un mitrumu, tāpēc veste no šī materiāla var būt lieliska izvēle, ja plāno piedalīties āra aktivitātēs ar neprognozējamu laiku. Dažas modernās vestes tiek izgatavotas no daudzslāņu materiāliem, piemēram, GORE-TEX, kas piedāvā ūdensizturību un elpošanu vienlaikus. Katrs no šiem materiāliem piedāvā savas priekšrocības, un piemērotākais izvēlēsies atkarībā no tava personīgā stila, plānotajiem aktivitāšu veidiem un vides apstākļiem, kurus plānojat saskarties.

Dizains un krāsa

Vīriešu vestes dizains un krāsas var būt ļoti dažādas, atkarībā no personas stila, gaidāmajiem laikapstākļiem. Vienkārša un klasiska veste ar minimālām detaļām var būt lieliska izvēle, jo tā viegli pielāgojas dažādām koptēla kombinācijām un ir piemērota dažādiem pasākumiem. Ja vēlies dinamiskāku un sportiskāku izskatu, izvēlies vesti ar sportiskiem elementiem, piemēram, kontrastējošus un un atstarojošus paneļus. Pavasarim un vasarai var izvēlēties gaišas un dzīvotspējīgas krāsas, piemēram, baltu, gaiši zilu, zaļu vai rozā. Tas nodrošinās vieglumu un svaigumu tēlam. Rudenim un ziemai ir piemērotas tumšas un piesātinātas krāsas, piemēram, melna, tumši zila, tirkīza vai ogu tonis. Melnā un pelēkā krāsa ir universāla un viegli kombinējama ar citiem drēbju gabaliem. Tās var būt lieliska izvēle formālam vai ikdienas tēlam. Ja izvēlies vienkāršu vesti, vari pievienot krāsainas vai kontrastējošas detaļas, piemēram, pogas, izšuvumus, lai padarītu tēlu interesantāku. Svarīgi ir atcerēties, ka svarīgākais ir tavs personīgais stils un komforts. Izvēlies vesti, kas atbilst taviem priekšstatiem par ērtību un izskatu. Šādā veidā tava izvēle būs gan funkcionala, gan stilīga.

Papildus elementi 

Vestei papildus pievienotie elementi var ievērojami uzlabot tās funkcionalitāti un ērtības. Dažādas kabatas var piedāvāt ērtu vietu sīkumiem, piemēram, mobilajam tālrunim, atslēgām vai nelielām mantām. Savelkamās siksnas vai citi regulējamie elementi ļauj pielāgot vesti ķermeņa formai. Rāvējslēdzējs, pogas vai citi aizdares veidi nodrošina iespēju regulēt siltuma saglabāšanu un viegli apģērbties vai izģērbties. Mīksti un silti iekšējie apdares materiāli, piemēram, flīss vai kokvilna, var pievienot komfortu un siltumu vestē.  Vestē iestrādāta kapuce ir noderīga, ja nepieciešama papildu aizsardzība pret vēju vai nokrišņiem. Dažkārt veste ir aprīkota ar ventilācijas caurumiem, kas ļauj regulēt gaisa plūsmu un palīdz saglabāt komfortablu temperatūru. Ja plāno izmantot vesti aktivitātēs, kur var būt slikts apgaismojums,  atstarotāji vai spilgtas krāsas var palielināt redzamību un drošību. Pirms pirkuma apsver, kādus papildus elementus tu vēlētos vestē un kā tie atbilst tavām vajadzībām un aktivitātēm. Katrs papildus elements var pievienot vestei vērtību un funkcionalitāti, atkarībā no tava dzīvesveida un vēlmēm.

Decathlon vīriešu, sieviešu vestes Tavai garderobei

Pirms pirkuma pārliecinies par kvalitāti un izmēru, lai tā būtu ilgstošs un komfortabls apģērba gabals. Arī personīgais stils un individuālās vēlmes ir svarīgi faktori, kas ietekmē izvēli. Decathlon piedāvā elastīgu politiku, kas ļauj klientiem veikt atgriešanu noteiktā laika posmā pēc pirkuma. Decathlon klāstā atradīsi dažādus populārus zīmolus. Solognac zīmols parasti specializējas medību drēbju un piederumu ražošanā. Tādēļ, ja interesē medības, Solognac piedāvā gan siltas un ērtas vestes, gan citus medību apģērba gabalus. Inesis ir Decathlon zīmols, kas fokusējas uz golfa apģērbu un aprīkojumu. Šajā kolekcijā var būt viegli un elastīgi materiāli, lai nodrošinātu ērtu kustēšanos uz golfa laukuma. Fouganza zīmols ir specializējies jāšanā, tāpēc piedāvā jāšanas apģērbu un ekipējumu. Veste var būt paredzēta gan jāšanai laukumā, gan izbraukumiem. Forclaz veste var būt paredzēta gan kalnu pārgājieniem, gan citām āra aktivitātēm. Ligne Verney-Carron zīmols var piedāvāt apģērbu, kas ir saistīts ar medībām un dabas izpēti. To var raksturot augstas kvalitātes materiāli un specifiski dizaini medību vajadzībām.

Decathlon piedāvā plašu sporta apģērbu klāstu. Lai noteiktu pareizo izmēru Decathlon, ir svarīgi ņemt vērā dažādus faktorus, ieskaitot ķermeņa mērījumus un izvēlēto vestes veidu. Lai izvēlētos pareizo izmēru, ieteicams veikt sekojošus mērījumus: Izmēriet krūšu apkārtmēru visplatākajā vietā, izmēriet vēdera apkārtmēru platākajā vietā, izmēriet gurnu apkārtmēru visplatākajā vietā, izmēriet garumu no pleciem līdz vēderam vai līdz vēlamai vestes apakšmalai. Decathlon piedāvā tabulas un norādes katra apģērba produkta lapā. Šīs tabulas palīdzēs noteikt atbilstošo izmēru, ņemot vērā konkrētos mērījumus. Ir svarīgi arī ņemt vērā vestes paredzēto lietošanu - piemēram, vai tā ir paredzēta valkāšanai virs citiem apģērba gabaliem vai tiek izmantota kā ārējais slānis. Turklāt, dažreiz Decathlon tiešsaistē vai klātienē piedāvā informāciju par vestes izmēra piemērotību konkrētam sporta veidam vai aktivitātei, kas var būt noderīga, ja meklējat vesti noteiktam mērķim. Pārliecinies, ka vestes izmērs ir piemērots, lai tā būtu ērta un nodrošinātu pietiekamu brīvību kustēšanās laikā.