Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
391 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • HAKI
  • BRŪNA
  • ZAĻA
  • BALTA
  • PURPURA
  • SARKANA
  • OKERA
  • ORANŽA
  • SMILŠKRĀSA
  • TIRKĪZA
  • DZELTENA
  • BORDO

 

VĪRIEŠU JAKAS, KREKLI

Uzticama sporta jaka ir nepieciešama praktiski visiem vīriešiem, jo tā labi noder ne tikai fizisku aktivitāšu laikā, bet arī ikdienā. Mūsu piedāvājumā atradīsiet dažādas plānākas un biezākas jakas sportošanai iekštelpās un ārā. Tāpat arī vīrieši novērtēs mūsu plašo kreklu kolekciju intensīviem treniņiem un citām vajadzībām. Šajā kategorijā jūs varat piemeklēt arī sportiska stila vestes, džemperus un vējjakas – mūsu produkcija ātri vien kļūs par jūsu labāko sabiedroto noteikto fitnesa mērķu sasniegšanā!

Vīriešu virsjakas sportam un ikdienai interneta veikalā Decathlon.lv

Virsjaka ir patiešām praktisks apģērba gabals. Tā noderēs ne tikai aukstajos gadalaikos, bet arī vasarā, kad laikapstākļi nav tik silti, kā mēs varbūt vēlētos. Šāda jaka ir lielisks garderobes elements, kas noderēs visu gada garumā, pasargājot ne tikai no aukstuma, bet arī burvīgi papildinot stilu. Kvalitatīvas virsjakas vīriešiem sniedz vienreizēju izdevību papildināt savu garderobi ar aksesuāru, kas sniedz komfortu tieši tad, kad tas ir visvairāk nepieciešams!

Interneta veikala Decathlon.lv sortimentā ikviens stiprā dzimuma pārstāvis varēs atrast sev piemērotu jaku jebkuriem laikapstākļiem, kas atbildīs pat visstingrākajām prasībām. Iegādājoties stilīgu virsjaku no uzticama zīmola, jūs iegūsiet ne tikai praktisku sabiedroto ikdienā, bet arī apģērbu, kas burvīgi papildinās jūsu izskatu. Mūsu kolekcijās ietilpst ziemas jakas vīriešiem un citas preces, kas labi kalpos gan ikdienā, gan nodarbojoties ar sportu. Ienāciet, apskatiet un izvēlieties sev piemērotāko modeli jau šodien!

Vīriešu ziemas jakas fiziskām aktivitātēm gada aukstajā sezonā

Jaka kļūst izteikti aktuāla, nododoties fiziskām nodarbēm brīvā dabā pie zemākām temperatūrām. Tiem, kuri iecienījuši zemledus makšķerēšanu vai medības, noteikti interesēs ūdensnecaurlaidīgas jakas no izturīga materiāla. Tās pasargā valkātāju no mitruma nevēlamās ietekmes, kas var ne tikai radīt diskomfortu, bet arī pakļaut riskam apaukstēties vai apsaldēt kādu ķermeņa daļu. Tāpat arī šajās aktivitātēs ir nepieciešama “klusa” jaka, kas nenodos jūsu atrašanās vietu, pat aktīvi kustoties. Ja vēlaties tieši šādu sabiedroto savās medību gaitās, apskatiet Decathlon.lv sortimentu – piedāvājumā atradīsiet dažādus dizainus un materiālus par pieejamām cenām, kas patiks gan vispieredzējušākajiem medniekiem, gan tiem, kuri ar to tikai sāk nodarboties!

Flīsa jaka un virsjaka – vismīkstākais apģērba gabals ar izcilu funkcionalitāti visiem vīriešiem

Apģērbs no flīsa, pateicoties tā labajām īpašībām, ir iekarojis daudzu vīriešu sirdis. Tam piemīt vilnas maigums, taču tā izgatavošanā netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes produkti. Patiesībā flīss ir īpaši apstrādāts poliesters, tādēļ tas ir viegls un vienkārši kopjams. Tā sniegto priekšrocību dēļ to bieži izmanto sporta preču ražošanā. Flīsa jaka vai džemperis ir neaizstājams palīgs kalnos un slēpošanas trasēs, jo tas maigi pieguļ ķermenim, neradot papildu slogu. Tāpat šādu vīriešu jaku var izvēlēties, dodoties garākās pastaigās vai pārgājienos. Tā sniegs siltumu bez nepieciešamības ietīties biezā apģērbā.

Ja jums jāizvēlas uzticama flīsa jaka, tad veikalā Decathlon.lv noteikti atradīsiet to, ko meklējat. Pie mums jūs jau gaida dažādas aktivitātēm brīvā dabā piemērotas rudens un ziemas vīriešu flīsa jakas. Šāda jaka būs piemērota arī vēsākos pavasara un vasaras vakaros, jo tā ir izteikti elpojoša – arī ja ārā nav ļoti zema temperatūra, flīsa jaka neliks jums justies karsti vai nepatīkami. Tāpat arī ar to var ērti nodarboties ar skriešanu, jo valkātājs flīsa jakā lieki nesasvīdīs. Kombinējiet to ar flīsa cepuri pavisam siltai aizsardzībai.

Dūnu jakas, kas noderēs pastaigām kalnos zemā temperatūrā

Dūnu jaka ir viena no vispiemērotākajām jakām, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm. Tās pildījums satur pīļu dūnas, kas ir izteikti vieglas, tādēļ arī pati jaka nav smaga. Šādai virsjakai ir ergonomisks piegriezums, kas ļauj brīvi kustēties, tādēļ ar to būs ērti nodoties kāpšanai kalnos un citām āra aktivitātēm. Tā kā dūnu jaka ir salīdzinoši plāna, ap to būs viegli aplikt alpīnisma ekipējumu. Ja plānojat sportot vējainā laikā, vēlams, lai jūsu dūnu jakai ir kapuce – tās konstrukcija parasti piekļaujas galvas formai, nodrošinot maksimālu aizsardzību pret vēja brāzmām, kas var kļūt īpaši nepatīkamas pie šādiem nosacījumiem.

Gaisa temperatūra krietni zem nulles prasa vissiltāko iespējamo ietērpu. Mēteļi nav risinājums sportošanai, jo to garuma dēļ tie var būt traucējoši un ierobežojoši. Šādā gadījumā aukstai ziemai vislabāk noderēs mūsu parkas. Tās ir jakas ar kažokādu ap kapuci, kas paredzētas īpaši aukstam, sniegotam un vējainam laikam līdz pat -20 grādiem. Ja savā nākamajā piedzīvojumā plānojat doties uz ziemeļiem, bet nezināt, kur sākt, tad izpētiet Decathlon.lv dažādās ziemas jaku kategorijas. Mēs nodrošinām tikai pārbaudītu ražotāju produkciju, tādēļ jūsu pirkums būs uzticams ieguldījums jūsu vaļaspriekā. Laiku pa laikam pie mums jūs gaida arī kāda izdevīga izpārdošana, tādēļ iesakām regulāri aplūkot mūsu kolekcijas.

Vīriešu jakas un krekli tiešsaistē vietnē Decathlon.lv – papildiniet savu garderobi tikai ar to pašu labāko

Decathlon.lv sortimentā ietilpst dažādu izmēru krekli, džemperi un jakas ikvienam aktīvam vīrietim. Jūs pārsteigs daudzie zīmoli un tas, cik kvalitatīvas, uzticamas un izturīgas preces patiesībā var būt lētas. Iegādājoties apģērbu kādas izpārdošanas ietvaros, jums nav jāuztraucas – visu preču kvalitāte ir neapšaubāma. Izmantojiet izdevību pie pirkuma norādīt, ka vēlaties bezmaksas piegādi. Vajadzības gadījumā arī atgriešana nebūs sarežģīta. Izvēlēties vīriešu apģērbu un iepirkties vēl nekad nav bijis tik vienkārši!