Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
212 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZILA
  • HAKI
  • BRŪNA
  • PURPURA
  • BALTA
  • ZAĻA
  • SMILŠKRĀSA
  • SARKANA
  • OKERA

VĪRIEŠU BIKSES, ŠORTI

Mūsu izturīgās un funkcionālās bikses novērtēs visi aktīvie vīrieši

Sortimentā iekļauti stilīgi modeļi gan sportiskām aktivitātēm iekštelpās, gan nodarbēm brīvā dabā. Tiem vīriešiem, kuri labprāt nodarbojas ar tādiem vaļaspriekiem kā medības vai makšķerēšana, patiks plašais ūdensnecaurlaidīgo medību bikšu klāsts. Tāpat esam padomājuši arī par tiem, kuru vaļasprieks ir golfs vai burāšana – pie mums atradīsiet elegantas klasiska piegriezuma bikses, kas paredzētas tieši šiem sporta veidiem. Jūsu jaunās un uzticamās bikses jūs jau gaida!

Sporta bikses vīriešiem ikdienai un ne tikai

Vīriešu modē laiks pavisam noteikti ir mainījies – ja senāk ikdienā daudzi kungi tērpās uzvalkos vai klasiska stila apģērbā, tad tagad vīriešu ikdienas garderobi ir pārņēmis sportiskais stils. Mūsdienās viens no uzticamākajiem sabiedrotajiem dienas gaitās ir tieši vīriešu sporta bikses. Ikviens vīrietis novērtē to sniegtā komforta un atbalsta līmeni, kuram spēj līdzināties reti kurš cita tipa ietērps. Vīrieši šajā apģērbā jūtas tik ērti, ka valkā šāda tipa bikses ne tikai brīvā laika aktivitātēs, bet arī, dodoties uz darbu ofisā. Un kādēļ gan darbam neizvēlēties apģērbu, kas lieliski izskatās un nodrošina vislabāko komfortu?

Sporta bikses parasti ir izgatavotas no īpaši elastīga auduma, nodrošinot kustību brīvību un elastību. Arī tādus svarīgos piederumus kā maku, telefonu un atslēgas ir vieglāk pārnēsāt sporta biksēs, nevis klasiska piegriezuma biksēs. Turklāt tās iespējams brīnišķīgi kombinēt ar dažāda stila apģērbu. Nereti vīrieši izvēlas sportiska tipa bikses kombinēt ar parastu džemperi, žaketi vai kreklu. Universāls apģērbs, kam noteikti jābūt ikviena vīrieša skapī!

Plašākais vīriešu ikdienas bikšu klāsts vietnē Decathlon.lv

Interneta veikalā Decathlon.lv atradīsiet vīriešu sporta bikses jebkurai gaumei un augumam. Mūsu sortimentā pieejami visdažādākie bikšu izmēri – S, M, L, XL un pat 3XL un 4XL. Ja vēlaties platākas vai šaurākas sporta bikses vīriešiem, tad nav ieteicams izvēlēties attiecīgi lielāku vai mazāku izmēru par jūsu esošo – labāk kārtīgi izpētiet preces attēlus, kuri pievienoti tiešsaistē katram mūsu produktam, lai labāk saprastu, kāda stila bikses tās ir. Attēli ir fotografēti no vairākiem rakursiem, lai jūs varētu saprast, kā produkts izskatīsies jums mugurā. Līdzīgi arī katram apģērbam ir pievienots apraksts un tehniskā informācija, iepazīstinot ar tā priekšrocībām, sastāvu un padomiem. Turklāt, ja priekšroku dodat populāriem zīmoliem, šeit plašā klāstā tiek piedāvāti tādi zināmi zīmoli kā Adidas un Puma. Tā ir īsta klasika, taču jūsu izvēlei esam atlasījuši arī labākos modeļus no daudziem citiem zīmoliem, kuru cena jūs patīkami pārsteigs. Neskatoties uz cenu diapazonu, visa produkcija ir kvalitatīva, izturīga, uzticama un neliks jums vilties.

Vīriešu sporta apģērbs, sporta tērpi un bikses aktīvam vīrietim

Decathlon.lv plašo sporta bikšu klāstu novērtēs ikviens aktīvs vīrietis, kurš labprāt sevi nodarbina fiziski. Plašajā zīmolu preču kolekcijā sev ko piemērotu atradīs jebkura sporta veida cienītāji. Kalnu un meža taku iekarotājus gaida izturīgas un uzticamas kalnu pārgājienu un trekinga bikses. Tāpat arī tiem, kuru hobijs ir medības vai makšķerēšana, kur var nākties ilgstoši gaidīt vēsumā un aukstā laikā, noderēs kādas no biezajām medību biksēm. Savukārt gan amatieriem, gan profesionāļiem pieejami arī citi sporta bikšu veidi – bikses golfam, futbolam, skriešanai, basketbolam un citiem sporta veidiem. Decathlon.lv piedāvā preces vairāk nekā 80 sporta veidiem – gan pašiem populārākajiem, gan tādiem, kas parādījušies salīdzinoši nesen. Ja neesat visai sportisks, bet vēlaties sākt sportot, tad ir visas iespējas to darīt jau šodien! Varbūt tieši pētot daudzās kategorijas, jūs radīsiet iedvesmu savam jaunajam hobijam. Visas atbildes jūsu vajadzībām vienuviet!

Šorti, kas neliks vilties gada karstajā laikā

Tā kā cilvēki ar sportu nodarbojas visa gada garumā, pie mums interneta veikalā atrodami arī īsie vīriešu sporta tērpi aktivitātēm siltā laikā. Jūs noteikti novērtēsiet plašo šortu sortimentu dažādām vajadzībām. Mēs piedāvājam stingrus un izturīgus, bet reizē ļoti ērtus šortus ilgstošām pastaigām kalnos vai trekingam. To daudzās kabatas būs funkcionāls sabiedrotais, dodoties dabas un apkārtnes izpētēs. Savukārt vīriešiem, kuru iecienītais sporta veids prasa maksimālu kustību brīvību, pie mums gaida šortu modeļi no elastīga auduma tādiem sporta veidiem kā vieglatlētika un komandu sports.

Mēs esam padomājuši par visām vajadzībām gan sportam, gan ikdienai. Jums atliek vien aplūkot kolekcijas un izvēlēties sev vispiemērotāko tērpu! Turklāt vietnē Decathlon.lv tas ir ļoti ērti izdarāms, kā arī jūs ietaupīsiet daudz laika. Interneta veikala ērtā filtrēšanas opcija ļaus viegli un ātri atlasīt interesējošo. Jūs varat izmantot iespēju pasūtījumu veikt uz plašo Omniva pakomātu tīklu, kas nodrošina sūtījumu piegādi visā Latvijā. Pasūtiet savas jaunās Decathlon.lv preces uz jums visērtāko vietu un izbaudiet to izcilo kvalitāti, neatkarīgi no tā, kur jūs atrodaties!