Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
363 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • PURPURA
  • BALTA
  • PELĒKA
  • ZAĻA
  • BRŪNA
  • SARKANA
  • DZELTENA
  • BORDO
  • HAKI
  • OKERA
  • SMILŠKRĀSA
  • ORANŽA
  • ROZĀ
  • TIRKĪZA

 

Uzticama vīriešu apakšveļa aktīvam vīrietim

Tā kā mūsdienās ļoti daudziem cilvēkiem ir sēdošs dzīvesveids, ir svarīgi būt aktīvam un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm pēc darba vai brīvajā laikā. Pastāv neskaitāmi daudz iespēju, kā sevi nodarbināt jebkurā gadalaikā - skriešana, soļošana, pārgājieni, riteņbraukšana, vingrojumi, sporta zāle u.c. Atkarībā no izvēlētā sporta veida, var būt nepieciešami dažādi piederumi, aksesuāri, speciāls apģērbs un apavi. Lai gūtu sasniegumus, svarīgi izvēlēties augstas kvalitātes preces savam iecienītajam hobijam, tomēr nedrīkst aizmirst par vienu no pamatelementiem visā procesā - vīriešu apakšveļu.

Vīriešu apakšveļa ir ļoti svarīga vīriešu garderobes daļa, īpaši ja vīrietis piekopj aktīvu dzīvesveidu, sporto vai nodarbojas ar āra aktivitātēm. Neatbilstoša apakšveļa var berzt un nesniegt vajadzīgo kustību brīvību, neatkarīgi no tā, ar ko tieši nodarbojas stiprā dzimuma pārstāvis. Izvēloties apakšveļu sportam, jāpievērš uzmanība pat vissīkākajai detaļai. Apakšveļa vīriešiem ar pārlieku daudz lielām vīlēm var berzt, kā arī tai ir jābūt pietiekami elpojošai un elastīgai. Tas ir apģērba elements, kas ir vistuvāk ādai, tādēļ tam ir jābūt īpaši saudzīgam.

Decathlon.lv ir arī sporta apakšveļas veikals, tādēļ mūsu piedāvājumā atradīsiet dažādus bokseršortus un apakšbikses, kas nodrošinās komfortu visas dienas garumā. Mūsu sortimentā ietilpst pieguļoša piegriezuma veļa par draudzīgām cenām ikvienam aktīvam vīrietim, kas ļaus viegli un bez grūtībām pieveikt jaunus izaicinājumus un sasniegt pašus neiedomajamākos mērķus. Izvēlieties savai aktivitātei un gaumei atbilstošu veļu, kas ļaus netraucēti sasniegt fitnesa mērķus un aktīvi pavadīt laiku. Jūs noteikti esat pelnījis pašu labāko atbalstu!

Kvalitatīva termoveļa - komforts un siltums aukstā laikā

Termoveļa ir izteikti iecienīts apģērba gabals, kam parasti dod priekšroku tie, kas sporto vai ļaujas saviem hobijiem aukstā laikā. Tā ir apakšveļa, kuras bezšuvju dizains līdzinās ierastajām drēbēm, bet tā tiek izgatavota no speciāla materiāla. Termo apakškrekli atgādina parastu kreklu ar īsām vai garām piedurknēm, savukārt termo apakšbikses var būt gan kā garās bikses, gan pusbikses un bokseršorti. Īsāk sakot, termoveļa ir apģērba pamatslānis, kas cieši pieguļ vīrieša ķermenim. Tāpat arī šādai veļai piemīt nepārspējama siltumizolācija, taču tā ir īpaši plāna un zem parasta apģērba nav pamanāma. To var pielīdzināt "otrajai ādai", jo tā ir tik pat elastīga, komfortabla un nejūtama. Šādu apakšveļu var uzreiz vilkt zem sporta apģērba un sākt vingrot.

Ja esat jaunas sporta veļas meklējumos, bet jums nav ne jausmas, kur sākt, ieskatieties Decathlon.lv piedāvātajā klāstā. Pie mums jūs gaida kvalitatīva vīriešu apakšveļa izpārdošanā, kur sev ko piemērotu spēs atrast pat visprasīgākais vīrietis. Dažādie termoveļas modeļi būs piemēroti ne tikai lai sportotu, bet arī lai dotos medībās vai makšķerēt. Tāpat arī varat tos droši valkāt ikdienas gaitās vai arī nakšņot šādā apakšveļā, paliekot pa nakti teltī vai ārpus telpām. Tā ir patiesi daudzfunkcionāla apakšveļa, kurai ir neskaitāmi daudz pielietojumu - tā labi iederēsies jūsu skapī un nāks palīgā, kad tas būs visvairāk nepieciešams!

Vīriešu apakšveļas modeļi aizņemtai ikdienai

Lielai daļai vīriešu ikdiena mēdz būt ļoti aizņemta. Dažkārt pat nesanāk laika apstāties un ievilkt elpu! Tomēr tā jebkurā gadījumā paies labāk ar ērtu apakšveļu mugurā. Interneta veikalā Decathlon.lv ikviens vīrietis var iegādāties sev vīriešu veļu par pievilcīgu cenu. Mūsu tiešsaistes veikals ļauj iepirkties jebkurā jums ērtā laikā un vietā, tādēļ ietaupīsiet tik dārgo laiku. Pateicoties pārdomātajiem filtriem, iepirkšanās pie mums tiešsaistē ir ātra, ērta un praktiska, kā arī viegli saprotama ikvienam. 

Kā zināms, apakšveļa ir viena no vispopulārākajām dāvanām vīriešiem. Tā nekad nevar būt par daudz! Ja meklējat savam draugam, vīram vai vīriešu kārtas paziņai idejas dāvanām, tad iepazīstieties ar Decathlon.lv pieejamajiem modeļiem. Jūs pārsteigs izdevīgi piedāvājumi un patīkamas cenas, kas ļaus iegādāties vairākus pārus vienlaikus. Mūsu sortimentu pastāvīgi raksturo izcila kvalitāte un uzticami zīmoli, tādēļ ar šādu dāvanu jūs nevarēsiet kļūdīties. Pārsteidziet savu mīļoto nākamajos svētkos ar jauku apakšveļas komplektu, kas neizies no modes!

Apģērba pamatslānis ziemas sportam

Komforts ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem, lai vīrietis spētu labi pavadīt laiku, kas nozīmē arī to, ka vīrietis nedrīkst izjust aukstumu vai salu. Šeit talkā nāks termo veļa. Tā sniedz vairākas priekšrocības - šāda tipa veļa nodrošina siltumu, kā arī lieliski regulē ķermeņa temperatūru. Termo veļa ir veidota tā, lai uzturētu ķermeni siltu, tajā pašā laikā izvadot lieko mitrumu, kas rodas no sviedriem. Tāpat arī elpojošais materiāls pēc iespējas novērš svīšanu jebkuros apstākļos, arī īpaši intensīvas aktivitātes laikā. Termo tipa veļu var droši vilkt arī ikdienā - tā ir brīnišķīgi piemērota mierīgām pastaigām divatā pa sniegotām dabas takām. Arī tiem vīriešiem, kas daudz laika pavada ārā, piemēram, darba pienākumu veikšanai, noteikti noderēs kāds silts termokrekls vai termobikšu pāris. Tie nebūs pamanāmi zem uniformas vai darba apģērba, un jūs jutīsieties lieliski!

Siltas zeķes vīriešiem kāju komfortam

Ak, šis nepietiekami novērtētais aksesuārs - zeķes! Tās var šķist kā tāds nieciņš uz pārējā sporta apģērba fona, taču patiesībā tās spēlē lielu lomu tajā, cik ērti sportista pēdas jutīsies apavos. Daudzos intensīvos sporta veidos, piemēram, futbolā, pēdas ir visvairāk pakļautas slodzei. Īpašas sporta zeķes pasargā pēdu no apavu radītiem triecieniem un berzes, kā arī ļauj ilgstošāk spēlēt. Turklāt tieši zeķes ir tās, kas nodrošina labu stabilitāti apavos, kā arī būtiski ietekmē kustību elastību un precizitāti. Iegādājoties sporta zeķes, jāņem vērā izmērs un materiāls, līdzīgi kā tas ir ar apaviem. Šim vīriešu aksesuāram piemīt arī mitruma kontroles īpašība, tādēļ apavos ar zeķēm pēdas šķietami mazāk svīst.

Decathlon visiem sporta entuziastiem piedāvā dažāda sportiska dizaina zeķes vairākos garumos, kas būs pietiekami ērtas un izturīgas arī izteikti intensīviem treniņiem. Lielākajai daļai modeļu sastāvā ir kokvilna, tāpēc pēdas tajās jutīsies īpaši patīkami. Tāpat arī daudziem pāriem ir stiprināti papēži un purngali, lai zeķes ilgāk kalpotu - tā būs videi un jūsu maciņam draudzīga izvēle. Mūsu sortimentā atrodamas zeķes dažādu klasisku toņu variācijās, tādēļ tās labi piestāvēs praktiski jebkuram treniņtērpam un apaviem. Aplūkojiet pieguļošos sporta zeķu modeļus un izvēlieties tieši to, kas jums visvairāk nepieciešams!

Vīriešu apakšbikses un bokseršorti intensīvam treniņam

Kardio jeb sirds un asinsvadu treniņš palīdz paaugstināt vispārējo fitnesa līmeni, stiprināt veselību un muskuļus, kā arī uzlabo sirds un plaušu darbību, asins cirkulāciju, miegu un garastāvokli, un palīdz mazināt dažādu slimību riskus. Kardiotreniņš ir jebkura aktivitāte, kuras rezultātā paātrinās sirdsdarbība un arī elpošana. Tradicionālie kardio vingrojumi ietver skriešanu, soļošanu, velobraukšanu, airēšanu, dejošanu, bet tik pat labu efektu var panākt arī ar citām fiziskām aktivitātēm, piemēram, ceļot kastes vai strādājot dārzā. Neviens aktīvs cilvēks nevar iedomāties savu treniņu režīmu bez regulāriem kardiotreniņiem - tā ir svarīga sastāvdaļa, lai sasniegtu fitnesa mērķus.

Tā kā kardiotreniņi prasa lielu piepūli un kustību, tad šeit būtisku lomu spēlē sporta apakšveļa. Tai jānodrošina pietiekama elastība, bet jābūt arī samērīgi pieguļošai, jo vaļīgs apģērbs var ietekmēt sniegumu tik pat nelabvēlīgi, cik pārāk ciešas drēbes. Vietnē Decathlon.lv esam sagatavojuši uzticamu apakšbikšu un bokseršortu kolekciju aktīvam vīrietim, kuru sastāvā ir maigā merīnvilna. Tā ir atzīta par vienu no vislabākajiem šāda tipa materiāliem - tā ir silta, elastīga, mazalerģiska, turklāt neveļas un labi saglabā formu. Merīnvilnas izstrādājumi ir izturīgi un praktiski, tādēļ šāda veļa būs lielisks papildinājums jūsu sporta apģērbu garderobē, kā arī labs cīņu biedrs intensīvu aktivitāšu laikā!

Siltas vīriešu apakšbikses un daudz kas cits vietnē Decathlon.lv

Vietnē Decathlon.lv jūs jau tagad gaida daudz dažādu preču vīriešiem un vīriešu apakšveļa par nepārspējamām cenām un atlaidēm. Mūsu veikalā atradīsiet sev atbilstošas apakšbikses, bokseršortus, termoveļu un zeķes, kas būs piemērotas ikdienai, mazāk intensīviem un izteikti intensīviem treniņiem pat pašos skarbākajos laikapstākļos. Šīs preces jūs lieliski pasargās no salšanas un saaukstēšanās gada aukstajā laikā, kā arī no pārmērīgas svīšanas un nepatīkama aromāta vasaras sezonā. Jāatceras gan, ka, neskatoties uz elastīgo audumu, vīriešu apakšveļas izmērs jāizvēlas atbilstoši augumam. Līdzīgi kā ar pārējo apģērbu, arī tai nav ieteicams būt pārāk ciešai vai platai. Aukstumā, kad palēninās asinsrite, cieši pieguļošas drēbes papildus veicinās asinsrites palēnināšanos. Turpretim pārāk plata apakšveļa nepieguls ķermenim un pat traucēs, piemēram, ja apģērbs, ko velkat virs tās, der kā uzliets. Baudiet sportu un aktīvu dzīvesveidu, ļaujieties pašiem ekstrēmākajiem izaicinājumiem ar sausu apakšveļu mugurā!