Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0

Jāšana | Jāšanas Sporta Ekipējums un Aksesuāri | Decathlon

Hide filters
Show filters
542 Products
Šķirot pēc:
Pēc preces veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • PURPURA
  • BRŪNA
  • BALTA
  • PELĒKA
  • BORDO
  • ZAĻA
  • SMILŠKRĀSA
  • ROZĀ
  • TIRKĪZA
  • GAIŠI VIOLETA
  • ORANŽA
  • SARKANA
  • BEZKRĀSAINA
  • HAKI
  • DZELTENA

Sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbs jāšanas sportam

Jāšana ir sens sporta veids, kurā tiek pārbaudītas, attīstītas un pielietotas iemaņas jāšanā ar zirgu, un tas joprojām ir lielā cieņā daudzu cilvēku vidū. Tā ir aizraujoša nodarbe un arī pieredze, jo, atrodoties cēlā dzīvnieka - zirga mugurā, ir jāiemācās to savaldīt un kontrolēt, vienlaikus arī izpelnoties zirga cieņu. Tāpat arī daudzi vecāki ved savas atvases uz jāšanas nodarbībām, jo jāšana palīdz sekmēt atbildības un pašdisciplīnas sajūtu bērnā, kā arī vadības iemaņas. Bērns un zirgs ir komanda, taču tās darba rezultāti ir atkarīgi no mazā vadītāja, kura rokās ir groži.

Redzot jātnieku ierastajā tērpā, varētu šķist, ka tas ir kāds īpašs dreskods, kas jāievēro, lai piešķirtu šai nodarbei elitāru toni. Taču tas ir tālu no patiesības - jāšanas sportā apģērba galvenā funkcija ir jātnieku aizsardzība un kustību brīvība. Vissvarīgākie elementi ir pieguļošas bikses, kas piedāvā nepieciešamo elastību un mijiedarbību ar segliem, kā arī uzticama veste, kuras uzdevums ir pasargāt ķermeni, īpaši mugurkaulu, no triecieniem un sasitumiem. Zirgs ir mierīgs, taču arī impulsīvs dzīvnieks - ja tam kas nepatiks, tas tūdaļ centīsies atbrīvoties no liekā smaguma uz muguras.

Vietnē Decathlon.lv pieejamas dažādas uzticamas preces un ekipējums jāšanas sportam, tostarp ideāli piemērots apģērbs gan sievietēm, gan vīriešiem, gan arī bērniem. Mūsu sortimentā ietilpst ne tikai kāds izturīgs bikšu pāris un silta veste jātniekiem, bet arī ērti krekli, flīsa jakas, legingi un citi apģērba gabali. Šeit jūs atradīsiet visu nepieciešamo jāšanas sportam kā gada siltajam laikam, tā arī ziemas sezonai. Tāpat arī piedāvājumā ir iekļauti apģērbi dažāda līmeņa jātniekiem. Apskatiet un izvēlieties sev visatbilstošākās preces!

Uzticami apavi jāšanas sporta entuziastiem

Jāšana ar zirgu ir nepārspējams sports pie dabas, un paši prasmīgākie jātnieki var ļaut zirgam auļot lielā ātrumā, izbaudot šī dzīvnieka enerģiju un veiklību. Šķirnes zirgs var sasniegt līdz pat 70 km/h lielu ātrumu, tādēļ jātniekam būs nepieciešamas labas iemaņas jāšanas sportā. Tāpēc iesācējiem vai mazāk prasmīgiem jātniekiem vēlams sākumā pierast pie dzīvnieka un iemācīties to vadīt, pirms ļauties šādām ekstrēmām izjādēm.

Neskatoties uz to, kāda līmeņa jātnieks atrodas zirga mugurā, liela nozīme ir pareizi izvēlētiem apaviem. Šim nolūkam vasarā var izvēlēties īsos jāšanas zābakus, papildinot tos ar atsevišķi pieliekamu stulmu, vai arī garos zābakus, kas turēs jūsu kājas siltumā un sausumā zemākās temperatūrās. Ja esat ideālo jāšanas sporta zābaku meklējumos regulārām vai retākām izjādēm, Decathlon var palīdzēt jums atrast tieši to, ko meklējat! Mūsu sortimentā ietilpst daudz dažādu modeļu klasiskos toņos, kas gan labi izskatīsies jātnieka kājās, gan arī pildīs savas funkcijas bez kompromisiem.

Piederumi zirgam drošai un saudzīgai jāšanai

Zirgs jau izsenis ir bijis cilvēka palīgs saimniecībā un lauku darbos, tādēļ tas iemantojis īpašu vietu cilvēces attīstības vēsturē. Tāpat arī dažādu tautu mitoloģijās zirgs attēlots kā spēka un varenības simbols. Tas nekad nav bijis tikai mājdzīvnieks, bet drīzāk ģimenes loceklis, kam nepieciešams veltīt pienācīgi daudz rūpju un uzmanības, lai tas justos labi. Lai arī cik spēcīgi tie būtu, arī zirgiem vajadzīgi dažādi papildu piederumi aizsardzībai no ārējiem faktoriem.

Decathlon.lv plašajā klāstā ir ietverti dažādi aksesuāri, kuru mērķis ir pasargāt šo majestātisko dzīvnieku no ārējās vides ietekmes, kurai tas paša spēkiem nespēj pretoties. Viens no nepatīkamākajiem apdraudējumiem zirgam karstā laikā ir dažādu lidojošu insektu, tostarp mušu un dunduru, uzbrukumi. Lai aizsargātu zirgu no nevēlamiem kodumiem, mēs piedāvājam dažādas mušu segas un maskas. Pateicoties daudzajām patentētajām regulēšanas sistēmām, šie piederumi pielāgojas zirga formām un neļauj insektiem piekļūt zirga ādai. Tāpat arī aukstā laikā jūsu zirgs noteikti novērtēs mūsu izstrādātos zirgu pārsegus. Šāds pārsegs novērš siltuma zudumu un kļūst par ideālu atbalstu lietū un aukstumā. 

Viss nepieciešamais zirga kopšanai

Zirgs ir ļoti skaists dzīvnieks, taču zirgam ir nepieciešama intensīva kopšana. Gan plīvojošās krēpes, gan spalva ir regulāri jāmazgā, izmantojot tam īpaši paredzētus kopšanas līdzekļus. Decathlon klāstā zirgkopji atradīs kvalitatīvus un dabiskus šampūnus, kas palīdzēs atšķetināt krēpēs un astē izveidojušās pinkas, kā arī piešķirs kažokam patīkamu spīdumu. Tāpat arī Decathlon ir sagatavojis vairākus zirga kopšanas komplektus, kuros ietilpst dažāda izmēra birstes un švammes. Ar to palīdzību varēsiet sukāt un spodrināt zirga kažoku, ķemmēt krēpes un tīrīt nagus: jūsu zirgs izskatīsies un jutīsies lieliski!

Ikvienam patīk saņemt atalgojumu par labi padarītu darbu. Šī iemesla dēļ mēs esam sarūpējuši dažādus veselīgus našķus zirgiem, lai treniņu laikā un pēc tam tos apbalvotu. Sortimentā ietilpst presēti, ērti pasniedzami našķi ar patīkamu garšu un smaržu, par kuriem jūsu zirgs noteikti būs sajūsmā. Sortimentā iekļautas dažādas garšas: ābolu, banānu, meža ogu, kakao un citas. Pasniedziet savam zirgam vairākas garšas un noskaidrojiet, kuras tam iet pie sirds visvairāk - tā būs jūsu atslēga uz papildu motivāciju, lai arī turpmāk jūsu zirgs vēlētos izdarīt vairāk un labāk.

Aksesuāri un piederumi jātniekiem

Jāšanas sports no malas var šķist kaut kas ļoti graciozs, plūstošs un nesarežģīts. Jātnieks stabili sēž zirga mugurā, savukārt majestātiskais dzīvnieks elegantiem soļiem dodas jātnieka norādītajā virzienā. Tomēr ne viss ir tā kā izskatās. Zirgs ir dzīva būtne, turklāt viņos kā plēsīgo zvēru laupījumos mīt dabiska tieksme bēgt no briesmām. Jātnieks gan nav nekāds apdraudējums, taču dzīvnieks stresa situācijā nešķiro to, kas viņu apdraud vai neapdraud. Drošības labad viens no svarīgākajiem aksesuāriem jātniekam ir aizsargķivere, kas pasargās cilvēka svarīgāko orgānu - galvu - brīžos, kad nebūs iespējams noturēties zirga mugurā. Decathlon ir radījis uzticamas ķiveres, kas pasargās tik ļoti svarīgo orgānu no trieciena - drošība vienmēr pirmajā vietā!

Decathlon.lv piedāvājumā pieejami arī dažādi piederumi zirga kontrolei, piemēram, pavadas, steki, pieši un siksnas. Mūsu izstrādātās pavadas būs lielisks atbalsts kordošanas darbiem no kumeļiem līdz pieredzējušiem zirgiem, lai palīdzētu viņos attīstīt impulsu. Tāpat tās var izmantot arī iejādēm. Savukārt piedāvātie steki ļaus maigi pastiprināt jātnieka kāju darbību dresūras un jāšanas soļu laikā, bet ērtie pieši pastiprinās zirga reakciju uz kāju palīglīdzekļiem. 

Mūsu interneta veikalā jūs ātri un vienkārši atradīsiet visu nepieciešamo jāšanas sportam. Ērtie filtri ļaus viegli atlasīt tieši jums interesējošos produktus. Turklāt katrai precei pievienoti vairāki attēli, kuros produkts redzams dabā no vairākiem resursiem, lai jūs varētu iegūt skaidru priekšstatu par to, kā mūsu preces izskatās dzīvē. Apskatiet visu plašo piedāvājumu - jūs noteikti pārsteigs lielā daudzveidība un draudzīgās cenas!