Filtri 0
Filtri 0
Display filters
37 Produkti

 

Proteīna pulveris

Proteīni un uztura bagātinātāji

Mūsu piedāvājums atbilst dažādām uztura vēlmēm un vajadzībām. Ja gribat audzēt muskuļus, atgūt spēkus pēc treniņa vai vienkārši uzlabot savu vispārējo fizisko sagatavotību, pie mums ir atrodams viss vajadzīgais tieši jums. Tās ir gan sūkalu proteīns, gan augu izcelsmes alternatīvas – mūsu preces izgatavo uzticami ražotāji, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti. Pie mums ir viss muskuļu pieaugumam un palielināšanai, viss, kas nodrošina muskuļu masas pieaugumu. Tātad, ja vēlaties palielināt muskuļus, uzņemot olbaltumvielu daudzumu, jūs esat nokļuvis īstajā vietā. Viss jūsu kvalitatīvam uzturam un svara samazināšanai!

Kas ir proteīnu pulveris?

Olbaltumvielu miltus sauc arī par pārtikas proteīnu. Tas ir sausais maisījums ar augstu olbaltumvielu un vitamīnu saturu, kas labvēlīgi ietekmē cilvēka ķermeni. Tā galvenā īpašība ir noteikta cilvēka fiziskā līmeņa uzturēšana un attīstība. Pietiekami daudz olbaltumvielu nodrošina atjaunošanos.

Bez tam, ražotāji bagātina savus bagātinātājus ar dažādiem minerālu savienojumiem un vitamīniem, kas palīdz ne tikai uzņemt proteīnus, bet arī izmantot tos ar maksimālu atdevi. Pulverī arī ir bioloģiski aktīvas vielas, kas darbojas kā dabiski antioksidanti, kā arī palīdz izvadīt kaitīgos elementus.

Ir 20 aminoskābes, kas ir muskuļu proteīna būvmateriāli – deviņas būtiskas un 11 nebūtiskas. Neaizstājamās ietver trīs sazarotās ķēdes (BCAA) – leicīnu, izoleicīnu un valīnu, kas ir īpaši svarīgas muskuļu masas veidošanai. Daži proteīna pulveri un uztura bagātinātāji satur visus trīs, citi nesatur. Kopumā dzīvnieku olbaltumvielu avoti būs gandrīz perfekti, augu izcelsmes avoti parasti tādi nav.

Sūkalu un kazeīna olbaltumvielas ir divi dažādi veidi, kas izgatavoti no pasterizēta piena. Pienam pievieno īpašus fermentus, lai tas sarecētu, pēc tam atdala cietās daļiņas un izmanto siera vai kazeīna pagatavošanai, atstājot šķidras sūkalas, kuras var žāvēt. Lai iegūtu 1 kg sūkalu proteīna pulvera, nepieciešami aptuveni 200 litri piena, un no tāda paša piena daudzuma var iegūt arī aptuveni 6 kg kazeīna proteīna pulvera.

Savukārt olu baltuma izstrādājums, kas izgatavots no dehidrētiem olu baltumiem, ir labs risinājums cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar laktozi. Šī opcija satur visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes.

Sojas pulveris

Lai gan soja ir augu barība, tās proteīns satur arī visas deviņas neaizvietojamās un tiek uzskatīts par pilnvērtīgu proteīnu. Tas ir labs sporta uzturs fiziskajām aktivitātēm, piemērots vegāniem.

Brūnie rīsi

Brūno rīsu proteīns ir augu izcelsmes risinājums, taču tajā ir maz lizīna. Un, lai gan tajā ir visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes, tas netiek uzskatīts par pilnvērtīgu. Tomēr tas ir labs risinājums jutīgiem cilvēkiem, piemēram, tiem, kuriem ir alerģija pret piena produktiem, olām vai pākšaugiem.

Šeikeri

Lai atvieglotu olbatumvielu uzņemšanu, izmantojot jaunākos uztura sagatavošanas rīkus. Kā zināms, proteīna pulveri ir jāsajauc ar ūdeni, pienu vai citu šķidrumu. Ērtības labad varat izmantot šeikeri. Tas ir trauks, kas paredzēts sporta kokteiļu pagatavošanai. Pēc šķidruma un pulvera sajaukšanas pudele ir labi jāsakrata, lai dzēriens būtu viendabīgs.

Šajā sadaļā iepazīstieties ar mūsu šeikeru klāstu, kas paredzēti ērtai proteīna pulveru un uztura bagātinātāju sajaukšanai. Tīie ļauj ērti sakratīt, samiksēt un baudīt jūsu iecienītāko proteīna kokteili, pat atrodoties ceļā un nodrošinot, ka esat gatavs nākamajam treniņam.

Kā šeikeri atšķiras viens no otra?

Ražotāju piedāvāto šeikeru skaits ir patiešām liels. Te mēs centīsimies noskaidrot, ar ko prece atšķiras un kā izvēlēties pareizo.

Tilpums

Pirmā lieta, kam jāpievērš uzmanība, ir šeikera tilpums. Vispirms pārdomājiet, ko un cik daudz vēlaties sajaukt. Ir trīs šeikeru kategorijas:

  • – līdz 400 ml - kompakts, aizņem maz vietas, piemērots, piemēram, vienas porcijas kokteiļa pagatavošanai;
  • – Tomēr proteīna kokteiļu pagatavošanai vislabākais variants ir 500–700 ml: vienai porcijai vajadzēs aptuveni trīs kausiņus pulvera un 500 ml piena vai ūdens;

  • – 1000–1100 ml – šāda ietilpība piemērota tiem, kas pudeli izmanto ne tikai kokteiļu jaukšanai, bet arī vienkārši dzeramajam ūdenim

Ieteicam izvēlieties piederumu atbilstoši piedevas veidam un lietošanas mērķim.

Materiāls

Materiāls, no kā izgatavo šeikerus, ir dažāds. Taču no tā ir atkarīga piederuma cena un izturīgums. Mūsdienu šeikeri ir izgatavoti no:

  • – plastmasa – izturīgs, viegls, drošs variants, pieejams dažādās krāsās, kas ļauj pieskaņot pudeli pārējam aprīkojumam

  • – metāls – nodilumizturīgs materiāls, kas ir arī videi draudzīgs, taču šāda pudele ir daudz smagāka un dārgāka

  • – stikls - modeļi ir trausli, bet stilīgi. Padoms! ar tiem jārīkojas uzmanīgi

  • – silikons - piederumiem ir zema cena, mazs svars un īss kalpošanas laiks

Populārākie ir plastmasas šeikeri. Daudzkrāsainas pudeles ir piemērotas tiem, kam ir tīkama daudzveidīga un spilgta pasaule.

Vāciņa veidi

Ir šeikeri ar uzskrūvējamiem un uzspiežamiem vāciņiem. Pirmo priekšrocība ir tāda, ka vītne uz vāka droši sargā trauku no noplūdes. Ar nosacījumu, ka vāks ir labi uzskrūvēts.

Uzspiežamo vāciņu priekšrocība ir tā, ka aizvēršanai un atvēršanai tiek veltīts mazāk laika: pietiek ar vienu rokas kustību.

Kameru skaits

Lai uz treniņiem nenēsātu līdzi proteīna pakas vai vitamīnu iepakojumus, tika izveidoti šeikeri ar vairākām tilpuma kamerām. Tajos varat ievietot iepriekš nomērītu pulvera vai kapsulu daudzumu. Izvēle ir atkarīga no tā, ko jūs patērējat.

Veikalos ir vienkameras, divkameru, trīs kameru un pat četrkameru pudeles. Salīdziniet kameru skaitu un to tilpumu, lai saprastu, ko tajās varat ievietot.

Modeļi ar lielu skaitu kameru ļauj salikt un nēsāt līdzi vairākas porcijas vienlaikus. Piemēram, pirms treniņa varat dzeriet aminoskābes, bet pēc tam - proteīnu, kas palīdzēs stimulēt olbaltumvielu apriti.