Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / ORANŽA
  • MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
  • BRŪNA
  • MELNA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs esam izstrādājuši šo medicīnisko bumbu, lai palīdzētu jums izpildīt statiskos vai dinamiskos spēka treniņu vingrojumus... lai kur jūs atrastos.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Piederums dažādu stāvus vai sēdus pozīcijā izpildāmu vingrojumu veikšanai.

Izturība

Virsma ir īpaši izstrādāta tā, lai būtu noturīga pret nodilumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādu svaru jums vajadzētu izvēlēties?

Mēs iesakām izvēlēties medicīniskās bumbas svaru, pamatojoties uz to, kuru muskuļu grupu jūs vēlaties nodarbināt. Ķermeņa apakšdaļas muskuļi ir spēcīgāki nekā augšdaļas muskuļi. Tādēļ pietupienu un izklupienu izpildīšanas laikā jūs varat izmantot lielāku svaru.



Mūsu medicīniskā bumba ir pieejama dažādos svaros un izmēros: 1 kg (diametrs: 19,5 cm), 2 kg (diametrs: 22 cm), 3 kg (diametrs: 22 cm), 4 kg (diametrs: 24 cm) un 5 kg (diametrs: 24 cm)... jums atliek tikai izvēlēties :)

3 labi iemesli, kādēļ iekļaut medicīnisko bumbu jūsu sporta nodarbībās.



1. Bumba ir universāls piederums, kuru jūs varat izmantot, lai veiktu dažādus vingrojumus un paaugstinātu savu treniņu intensitāti. 2. Tā ir lieliska alternatīva hantelēm. Jūs varat, piemēram, mest bumbu pret grīdu un veikt palēcienus, vai veikt statiskus vingrojumus, piemēram, pagriezienus sēdus pozīcijā, turot bumbu rokās. 3. Apaļā forma var palīdzēt arī trenēt koordināciju, līdzsvaru un dziļo muskulatūru – izmantojiet bumbu, lai veiktu vingrojumu “kalnā kāpējs”, turot rokas uz bumbas.

Tāpēc, ko jūs vēl gaidāt? Izmēģiniet to.

Es nezinu, kādus vingrojumus veikt. Vai jūs varētu man kaut ko ieteikt?

Mums ir daudz noderīgu ideju. Ieskatieties mūsu tīmekļa vietnē:

https://eclub.decathlon.fr/exos/BALLON-LESTE-MEDECINE-BALL#/.

Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi bezmaksas personisko treniņu programmu, kurā iekļauti daudzi vingrojumu video, kas jums var palīdzēt.

Mūsu padoms.

Mums patīk vingrojumi, kuri ir veicami kopā ar partneri: piemēram, jūs varat veikt pietupienu un mest bumbu partnerim, ceļoties augšā, un partneris veic vingrojumu identiski.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet savu medicīnisko bumbu iekštelpās, tīrā un sausā vietā. Neuzglabājiet siltuma avotu, piemēram, radiatoru, apsildāmo grīdu, saulainu logu, lakotu virsmu utt. tuvumā.

Lietošanas ierobežojumi

Šo bumbu nav ieteicams mest ar spēku.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par mūsu medicīnisko bumbu kvalitāti, mēs tām veicam daudzveidīgu testēšanu. Jums arī būtu jāzina, ka tas ir izgatavots no sertificētiem materiāliem, kuri nesatur kaitīgas vielas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Šī medicīniskā bumba nodrošina lielisku cenas un kvalitātes attiecību. Es iegādājos to, lai pēc operācijas veiktu rehabilitācijas vingrojumus ar manas labās rokas rotatoru aproces muskuļiem, jo bija nepieciešams tonizēt rokas muskuļus.Tā ir izcila!” saka Silvija, mūsu medicīniskās bumbas lietotāja.