Filtri 0
Filtri 0
BTWIN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • OKERA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Vai vēlaties braukt pa jaunam takām? Līdzsvara velosipēds 900 ir aprīkots ar īstām 12" riepām un bremzēm un ir paredzēts 2–4½ gadu veciem bērniem (85–105 cm).

Mūsu vislabākajā modelī vieglas ir apvienotas mācīšanās iespējas (zems rāmis un pēdu balsti) ar veiktspēju. Tā alumīnija rāmis un 12" riteņi ar īstām riepām ļauj doties jaunos ģimenes piedzīvojumos.

Rāmis: 100.0% Alumīnijs

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējams sēdekļa augstums (diapazons: 9,5 cm), stūres augstums un dziļums.

Bremzēšanas kontrole

Viegla, precīza bremzēšana arbērnu bremžu sviru Stop Easy; V veida bremzes.

Ērta lietošana

Ātri noregulējams sēdekļa augstums (ātrā atbrīvošana). Leņķī izvietots ventilis.

Viegls

Alumīnija rāmis, stūre un sēdekļa stute, lai panāktu vismazāko 12" izmēra svaru.

Kvalitatīvs

Alumīnija rumba ar lodīšu gultņiem vieglākai braukšanai.

Efektivitāte

12" riepas ar kameru lieliskai amortizācijai un saķerei ar jebkāda veida virsmu.

Vienkārša apgūšana

Viegls (3,6 kg), ar iebūvētiem pēdu balstiem. Uz tā var vienkārši uzkāpt.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā līdzsvara velosipēdi palīdz bērnu psihomotorajai attīstībai?

Kustība, mācīšanās un spēlēšanās ir svarīgas bērnu pilnveidošanās daļas.

Ar līdzsvara velosipēdu bērns apgūst līdzsvaru, telpas izjūtu un koordinācijas iemaņas, vienlaicīgi iegrimstot savā iztēles pasaulē.

Mūsu izvēle Nr. 1 — viegla apgūšana

Katru detaļu ir īpaši izstrādājusi mūsu B'Twin komanda.

Zemais rāmis ļauj bērniem viegli uzkāpt uz velosipēda un nokāpt no tā, kā arī pārvarēt šķēršļus (ietves, pakalnus).

Pēdu balsti iedrošina viņus pacelt kājas no zemes un eksperimentēt ar līdzsvaru. Pēdu balstu izvietojums sagatavo viņus pareizi pēdu novietošanai uz īstā velosipēda.

Pēdējais, taču ne mazāk svarīgais faktors ir tas, ka sēdekļa aizmugure ir izliekta uz augšu, lai bērni sēdētu pozīcijā, kurā viņi var labi stumt sevi uz priekšu.

Vai kaut kas aptur stūres apgriešanos?

Mēs esam izvēlējušies tāli pagriežamu stūri, lai bērni varētu manevrēt, izmantojot daudz plašāku pagrieziena leņķa diapazonu. Taču rāmja forma neļauj pagriezt riteni pārāk tālu, lai stūre netiku apgriezta otrādi — ar priekšpusi uz aizmuguri. Bērniem tiek sniegta pilna izvēles brīvība, kā stūrēt, tajā pašā laikā neaizmirstot par drošību.

Patīkams dizains

Lai iepriecinātu gan bērnus, gan vecākus, šis velosipēds pieejams vairākās krāsās ar iedvesmojošu pilsētas un sporta stilu. Vai esat pamanījis simbolus uz rāmja? Tie atšķiras katram modelim un noteikti piesaista jauno pētnieku acis. Mēs zinām, ka šajā vecumā detaļas ir tiešām svarīgas.

Tieši pareizais svars

Mūsu līdzsvara velosipēds Runride 900 sver tikai 3,6 kg. Šis augstākās kvalitātes modelis ir neticami viegls, un tam ir īsti riteņi (rumba, spieķi, gumijas riepas, 12"). Alumīnija detaļas (rāmis, stūre un sēdekļa stute) padara to tiešām vieglu, piedāvājot vislabāko līdzsvaru starp svaru un efektivitāti. Vienīgais risks ar šo līdzsvara velosipēdu ir tas, ka jums nāksies pacensties, lai tiktu līdzi savam mazajam riteņbraucējam.

Inovācija Stop Easy — patentēta, bērniem konstruēta bremzēšanas sistēma.

Vieglāk sasniedzamas bremzes un ērtāki rokturi ir mūsu sistēmas Stop Easy galvenās priekšrocības. Bremžu svira tiek piespiesta paralēli stūrei, lai šī kustība būtu dabīgāka. Progresīvā, inovatīvā bremžu svira nodrošina arī par 30% lielāku bremzēšanas jaudu, salīdzinot ar tradicionālo bremžu sviru. Šo mūsu B'Twin komandas inovāciju ir iecienījuši gan vecāki, gan bērni.

Tādas bremzes kā lielajiem bērniem!

Bremžu sistēma sastāv no V veida bremzēm ar mazām bremžu skavām. Mūsu komandas ir izstrādājušas šīs bremzes tā, lai tās pilnībā varētu izmantot līdzsvara velosipēdiem — regulēšanas skrūve ir aizmugurē, lai bērnu kājas neberztos pret to, kad viņi stumj sevi uz priekšu.

12 collu riteņi

Lai varētu braukt pa jebkādu reljefu tāpat kā pieaugušie, mēs esam izvēlējušies īstas gumijas riepas ar kameru, kuras nodrošina labu saķeri un amortizāciju.

12 collu riteņu izmērs palīdz justies labāk sagatavotam braukšanai pār šķēršļiem.

Par vecākiem arī nav aizmirsts — leņķī izvietotais ventilis ir viegli pieejams, kad vajag piepumpēt riepas.

Kāpēc gultņu kvalitāte ir svarīga?

Līdzsvara velosipēdu būtība ir stumšanās uz priekšu, ko veic pats bērns, un šīs kustības ļauj apgūt līdzsvaru. Gultņu kvalitāte ir svarīga, jo tie ļauj bērnam sasniegt pietiekami lielu ātrumu, lai paceltu kājas virs zemes un apgūtu līdzsvaru.

Lai bērni labāk varētu sasniegt lielu ātrumu, spieķu riteņiem ir alumīnija rumbas ar lodīšu gultņiem (tieši tāpat kā pieaugušo velosipēdiem). Esiet gatavs pamatīgam treniņam kopā ar savu mazo riteņbraucēju!

Regulēšanas diapazons — faktors, kas rada lielu atšķirību

Mēs esam paveikuši visu iespējamo, lai šis līdzsvara velosipēds derētu jūsu bērnam maksimāli ilgi, aprīkojot to ar sēdekli, kura augstums ir regulējams 9,5 cm diapazonā. Sēdekļa minimālais augstums: 31,5 cm/maksimālais — 41 cm.



Kad bērni tikai sāk braukt, sēdeklim jābūt stakles augstumā.

Stūres augstums ir regulējams 2,5 cm diapazonā.

Stūres maksimālais augstums: 55,5 cm.Stūre un stabulē ievietojamais iznesums ļauj noregulēt bērna pozīciju uz priekšu un aizmuguri (5 cm).

Tehniskā specifikācija

Rāmis: alumīnijs.

Stūre: 420 mm gara, 19 mm diametrā, alumīnija, ar stabulē ievietojamu iznesumu.

Rokturi: SEBS polimērs, 90 mm gari.

Sēdekļa stute: alumīnija, 218 mm gara, 22,2 mm diametrā.

Sēdeklis: polipropilēna putas, 195 mm garš, 124 mm plats.

Riteņi: 12" alumīnija.

Rumba: alumīnija ar slēgtiem gultņiem.

Riepas: 12 x 1,4.

Bremzes: Stop Easy sviras un V veida bremzes.

Vai ir nepieciešami instrumenti?

Mēs esam ņēmuši vērā arī vecāku vajadzības. Pateicoties ātrās atbrīvošanas sistēmai, sēdekļa augstumu var regulēt bez instrumentiem.

Stūri var regulēt, izmantojot 5 mm sešstūru atslēgu.Tāpat 5 mm sešstūru atslēga ir vajadzīga arī riteņu noņemšanai.

Šis instruments ir iekļauts līdzsvara velosipēda komplektācijā.

Saderība

Šis modelis ir saderīgs ar visiem piederumiem, kas ir piemēroti bērniem no 1 līdz 6 gadiem: pleca siksna, grozs, stūres soma, zvaniņš, līdzsvara velosipēda soma, pudele, līdzsvara velosipēda atbalsta kāja.

Kā tiek pārbaudīti mūsu līdzsvara velosipēdi?

Visi mūsu līdzsvara velosipēdi ir pārbaudīti laboratorijā. Šīs pārbaudes apliecina, ka tie atbilst rotaļlietu standarta EN-71 normām, kā arī to laikā tiek pārbaudīta izstrādājuma izturība un bremzēšanas jauda. Tāpat mēs veicam pārbaudes ārpus telpām, lai pārliecinātos, ka mūsu produkti atbilst lietotāju prasībām un ir pietiekami piemēroti reālajiem apstākļiem gan no bērnu, gan to vecāku viedokļa!

Kas ir iekļauts iepakojumā?

Velosipēds tiek piegādāts izjauktā stāvoklī (riteņi, rāmis un sēdeklis) kopā ar instrumentiem, kas ir nepieciešami tā montāžai.

Neuztraucieties, mēs esam iekļāvuši arī norādījumus, kā to salikt kopā. Jūsu daudzsološajam jaunajam braucējam būs ar mīlestību samontēts un pareizā augstumā noregulēts velosipēds. Iepakojuma izmēri: Platums: 133 mm, augstums: 400 mm, dziļums: 600 mm.

Kā panākt braukšanas drošību?

Rotaļlietas nav paredzētas izmantošanai uz koplietošanas ceļiem!Kad bērni mācās braukt ar velosipēdu, viņiem tas jādara uz ietves. Turklāt drošības apsvērumu dēļ strikti ieteicams izmantot aizsarglīdzekļus (ķiveri un aizsargus).

Saderība ar mūsu piederumiem

Šis modelis ir saderīgs ar piederumiem, kas novietojami uz stūres stieņiem ar 19 mm diametru, kā arī ar nēsāšanas siksnu, līdzsvara velosipēda somu un statīvu.

Vai līdzsvara velosipēdam nepieciešams remonts?

Mēs piedāvājam pilnu rezerves daļu klāstu, lai jūs varētu ilgāk izbaudīt mūsu izstrādājumu lietošanu.

Kur tas ir izgatavots?

Mūsu līdzsvara velosipēds Runride 900 ir izgatavots Ķīnā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā vietā, kur nav tiešu saules staru.

Lietošanas ierobežojumi

Neizmantot uz koplietošanas ceļiem! Lietotāja maks. svars: 20 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Mūža garantija (rāmim, iznesumam, stūrei). Detaļas un darbaspēks: 2 gadi.