Filtri 0
Filtri 0
BTWIN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
1, 2, 3, minies! Šo 14 collu velosipēdu esam izstrādājuši, lai 3–4,5 gadus veci bērni (90–105 cm) iemācītos mīties un braukt kā vecāki bērni.

PRIEKŠROCĪBAS

Bremzēšanas kontrole

"Stop Easy" ir ekskluzīva, mazajām rokām pielāgota bremzēšanas sistēma.

Ērta lietošana

Gatavs braukšanai ar stabilizatoriem (noņemami bez instrumentiem).

Velosipēda drošība

Iebūvētais ķēdes aizsargs pasargā bērnu no piedziņas daļām.

Vienkārša apgūšana

Vai ir problēmas ar uzkāpšanu uz velosipēda? Zemāks rāmis to atvieglo.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Inovācija Stop Easy: bērniem paredzēta patentēta bremzēšanas sistēma.

Mūsu Stop Easy sistēmas priekšrocības ir vieglāk pieejamas bremzes un ērtāks satvēriens. Lai kustība būtu dabiskāka, bremžu svira tiek piespiesta paralēli stūrei. Šī novatoriskā bremžu svira, kaut arī nodrošina pakāpenisku bremzēšanu, piedāvā par 30% lielāku bremzēšana jaudu nekā standarta bremžu sviras. Tā ir mūsu B'Twin komandas inovācija, kas patīk gan vecākiem, gan bērniem.

Kāda veida bremzes ir uzstādītas?

Mēs esam izvēlējušies konsoles tipa bremzes priekšpusē un trumuļbremzes aizmugurē, lai varētu veikt pakāpenisku bremzēšanu.

Kāpēc šāda rāmja forma?

Mūsu komandu izstrādātais rāmis šim velosipēdam ir V veida: tas ir zemāks vidusdaļā, un bērnam ir vieglāk uzkāpt un nokāpt no velosipēda.

Riteņi/riepas

Riepas ar kameru (piepūšamas) un izciļņveida protektoru. Mēs esam izvēlējušies īstas riepas, lai vieglāk varētu pārvarēt šķēršļus (ietves un citus) un nodrošinātu labu saķeri uz standarta virsmām (taka, zāle un citas).

Vai esat gatavs noņemt stabilizatorus?

Vai jūsu bērns vēlas braukt, kā lielie bērni? Tas ir vienkārši – stabilizatorus var noņemt bez jebkādiem instrumentiem, vienkārši ar roku atskrūvējot uzgriežņus. Turklāt, ja joprojām ir mazliet par agru tos noņemt, : varat uzskrūvēt tos atpakaļ.

Kā ar komfortu?

Mēs rūpīgi pievēršam uzmanību bērnu ķermeņa uzbūvei — stūres platums un rokturu diametrs ir piemērots viņu mazajām rokām. Putu sēdeklis nodrošina ērtu sēdēšanu.

Velosipēds, kas pilnveidojas, jūsu bērnam izaugot.

Sēdekļa augstumu var regulēt (izmantojot 6. izmēra sešstūru atslēgu), lai to varētu pacelt, kad jūsu bērns izaug. Sēdekļa augstumu var regulēt no 43,5 līdz 50,5 cm. Mūsu velosipēdi atbilst bērnu velosipēdu standartam ISO 8098. Tāpēc mēs nevaram nodrošināt sēdekļa augstuma regulēšanu bez instrumentiem (ātrās atbrīvošanas sistēma).

Kam ir domāts aizsargs?

Lai bērni neievietotu savus pirkstus tur, kur nevajadzētu, piedziņas mehāniskos elementus (klaņus, ķēdi, brīvrumbu un citus) ieskauj iebūvēts aizsargs. Tas novērš arī risku, ka var tikt aizķertas auklas un sasmērētas drēbes.

Lai nodrošinātu lielāku izturību, aizsarga plastmasā ir iestrādāti dekoratīvie elementi.

Kādi piederumi tiek piegādāti kopā ar velosipēdu?

Kopā ar riteni tiek piegādāti zvans, priekšējais un aizmugurējais lukturis, riteņu atstarotāji (piestiprināti pie spieķiem) un mazie stabilizatoru riteņi.

Samontēta izstrādājuma izmēri

Garums: 98 cm

Platums: 42 cm Augstums: 62 cm

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Lietošanas ierobežojumi

Valkājiet veloķiveri. Maksimālais lietotāja svars: 30 kg

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Darbmūžs (rāmis, iznesums, stūre). Dati vietnē btwin.com. Rezerves daļu pieejamība: 2 gadi