Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8648391 4327106

Kempinga dzīvojamā telpa ar telts mietiņiem “Base Arpenaz”, 6 personām

120,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA / HAKI
  • TIRKĪZA / HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kempinga speciālistu komanda ir izstrādājusi dzīvojamo telpu Arpenaz Base M, ko domāta līdz pat 6 personām, kas vēlas paplašināt nosegto dzīvojamo zonu un pasargāt sevi no insektiem un sliktiem laikapstākļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Viegli uzslienama ar patstāvīgi stāvošu konstrukciju | Stiklšķiedras mietiņi

Ērta pārvietošana

Taisnstūra veida pārsegs | 57 x 18 cm | 18 litri | 8 kg

Ietilpība

Augstums: 2,15 m | Grīdas platība: 6,25 m2 | Ērta 6 cilvēkiem

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdens kolonna (Schmerber vienības): Tents >2000 mm; Grīda >2400 mm.

Aizsardzība pret sauli

Auduma nodrošinātā UV aizsardzība: UPF 30.

Siltuma samazinājums

Atveres 3 pusēs | 3 moskītu tīkli

Aizsardzība pret vēju

Iztur 6 baļļu stipru vēju — aptuveni 50 km/h | Vēja tuneļa tests

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens, izgatavojot šo izstrādājumu

Mēs esam uzlabojuši šo produktu, izmantojot ekoloģiski atbildīgu pieeju ražošanā. Materiāli tiek krāsoti, izmantojot īpašu krāsošanas tehniku (dope-dye).

Tekstilmateriālu krāsošanas procesā tiek patērēts daudz ūdens, un tajā izmantotās krāsošanas vannas rada arī piesārņojumu. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, mēs izmantojam pigmentācijas procesu, kurā krāsas pigmenti tiek pievienoti pavedienu izgatavošanas laikā. Mēs izmantojam šo procesu šim produktam (preces kods: 8648391).

Dzīvojamā telpa

Četrstūra dzīvojamā telpa ar platību 6,25 m2 un maksimālo augstumu 2,15 m.

Durvju augstums: 1,70 m.

Uzstādīšana un izjaukšana

Tradicionāla uzsliešana un izjaukšana ar mietiņiem. Ievērojiet izstrādājuma pārvalkā iešūtos norādījumus.



Telts uzstādīšanā ir ieteicams piedalīties 2 personām.

Aizsardzība pret sauli

Tenta audums nodrošina aizsardzību pret saules stariem (UPF 30).

Uzmanību! Pievērsiet uzmanību, ka liels daudzums UV staru var iekļūt arī caur vienkārši atvērtajām durvīm.

Ventilācija

Atvērumi trīs pusēs labākai gaisa apmaiņai. Katram atvērumam ir pretodu tīkls, lai insekti neiekļūtu iekšā.

Aizsardzība pret vēju

Mēs pārbaudām visas mūsu dzīvojamās vēja tunelī uz pagriežamas platformas. Mērķis ir pakļaut visas dzīvojamās telpas malas vienādam vēja stiprumam.

Ja dzīvojamā telpa ir pareizi uzstādīta un visas atsaites virves ir nostieptas, tā ir piemērota dzīvošanai 6 baļļu (50 km/h) stiprā vējā.


Ūdensnecaurlaidība un līmētas šuves

Mēs pārbaudām savas dzīvojamās telpas, lai noteiktu ūdensizturību. Pirmo testu veic laboratorijā, 3 stundas lejot virsū 200 l ūdens uz kvadrātmetru stundā, kas ir ekvivalents tropu lietusgāzei ar 200 mm nokrišņiem stundā. Otro testu mūsu komandas veic laukā reālos apstākļos. Šī dzīvojamā telpa ir aprīkota ar poliestera tentu, kas ir pārklāts ar poliuretānu ar ūdenscaurlaidības rādītāju 2000 mm. Tenta šuves ir ūdensnecaurlaidīgas, nolīmētas ar termiski noslēgtām līmlentēm, un tās komplektācijā ir iekļauts 140 g/m2 polietilēna grīda, ko uzklāj uz zemes.

Labošana

Mums, kā izstrādātājiem un atpūtas cienītājiem brīvā dabā, rūp mūsu izstrādājumu izturīgums. Tāpēc visas teltis ir izgatavotas tā, lai tās ir iespējams salabot. Rezerves detaļas un piepūšamo mietiņu labošana ir pieejama apmeklējot vietējo Decathlon veikala darbnīcu vai mūsu tīmekļa vietni.

Telts balsti un mieti

Mietiņi. Visi mūsu mietiņi ir izgatavoti no stiklšķiedras, un tiem tiek veiktas divkāršas kvalitātes pārbaudes. Tādējādi tiek garantēta viena no labākajām pretestībām pret salūšanu.

Telts mieti — visi mieti ir izgatavoti no tērauda un to diametrs ir 6 mm.

Padoms par apkopi

Mūsu tūrisma dzīvojamās telpas ir paredzētas retai izmantošanai brīvā dabā (4 nedēļas gadā), dodoties pārgājienā vai baudot lieliskus dabas skatus. Nepārtraukta UV staru iedarbība vairākas nedēļas var bojāt audumu. Šis izstrādājums netiek klasificēts kā dārza mēbele, un to nav paredzēts pastāvīgi atstāt ārpus telpām. Lai garantētu šīs dzīvojamās telpas maksimālu izturību, ir svarīgi to uzglabāt, ja tā netiek izmantota.

sastāvs

sastāvs

Mietiņš: 100.0% Stikla šķiedra; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Paklājs: 100.0% Polietilēns; Mietiņš: 100.0% Tērauds; Rokas soma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām dzīvojamo telpu, arī apakšu, dabiski izžāvēt brīvā dabā. Pēc tam to var novietot glabāšanai bez nepatīkamu aromātu vai pelējuma veidošanās riska.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota patstāvīgai uzstādīšanai brīvā dabā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua produkti ir testēti ārpus telpām tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.

Videoklipi