Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
1274 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • PURPURA
  • HAKI
  • BALTA
  • BRŪNA
  • ZAĻA
  • SARKANA
  • SMILŠKRĀSA
  • DZELTENA
  • OKERA
  • TIRKĪZA
  • ORANŽA
  • BORDO
  • ROZĀ
  • DAUDZKRĀSAINA

 

VĪRIEŠIEM

Mēs esam sagatavojuši lielisku apģērbu un apavu kolekciju visiem fiziski aktīvajiem vīriešiem un sportiskā stila cienītājiem. Mūsu klāstā atradīsiet ērtas un funkcionālas bikses un šortus gan ikdienai, gan dažādiem vaļaspriekiem, piemēram, pārgājieniem vai medībām. Tāpat jūs gaida arī siltas jakas un elpojoši krekli, kas īpaši patiks tiem, kuri nodarbojas ar skriešanu. Izpētiet arī pieejamos aksesuārus – zeķes, cepures, šalles, cimdus un saulesbrilles – papildu komfortam un aizsardzībai. Viss aktīvam dzīvesstilam vienuviet!

Vīriešu apģērbi visām dzīves situācijām

Apģērbam ir liela loma ikviena vīrieša dzīvē – tas pauž nostāju un gaumes izjūtu. Labs stils nekad neiziet no modes! Taču apģērbs var būt arī lielisks atbalsts dažādās dzīves situācijās. Ikdienā noderēs ērts sporta apģērbs – komfortablas treniņbikses, T krekli, šorti un džemperi. Tie noteikti atvieglo dzīvi, dodoties neformālās gaitās. Savukārt, esot darbā vai spēlējot golfu vai burājot, noderēs klasiska piegriezuma krekli un bikses. Tam visam pieskaņojot elegantus vīriešu apavus, iegūsiet pavisam solīdu koptēlu, lai svinētu uzvaras jebkur, kur dodaties. Visdažādākie vīriešu apģērbi internetā pieejami Decathlon.lv, kur atradīsiet visu vajadzīgo gan sportam, gan ikdienai. Mūsu vīriešu apģērbus raksturo ne tikai kvalitāte, bet arī patīkamākas cenas, nekā citur. Turklāt iepirkšanās pie mums aizņems pavisam maz laika, ko varēsiet veltīt citām nodarbēm.

Vīriešu apģērbi internetā dažādiem laikapstākļiem

Vietnē Decathlon.lv pieejamas dažādu dizainu un stilu vīriešu bikses, šorti, krekli un apavi. Karstā laikā šorti ir patiesi praktiski. Tie sniedz komfortu gan pilsētas ielās, gan dodoties uz pludmali, gan ceļojot, kā arī visur citur, kur to pieļauj etiķetes ievērošana. Mūsu šortu klāsts iekļauj preces ar visdažādāko funkcionalitāti. Ja esat īpaši aktīvs un jums patīk doties garās pastaigās kalnos, jums noderēs pārgājienu un trekinga šorti. Tiem ir vairākas kabatas, kā arī tie ir izgatavoti no izturīga materiāla īpaši intensīvām aktivitātēm.

Siltā laikā nav grūti izvēlēties, ko vilkt mugurā, taču rudenī un ziemā, lai neizjustu aukstumu un diskomfortu, noteikti nepieciešamas siltas virsdrēbes – jakas un vestes. Pie lieliem mīnusiem pa rokai vajadzīga arī kāda biezāka dūnu virsjaka. Interneta veikalā Decathlon.lv iespējams iegādāties visu nepieciešamo gan ikdienai, gan sportiskām aktivitātēm. Mūsu sortimentā jūs atradīsiet uzticamu zīmolu vīriešu apģērbus, kas brīnišķīgi papildinās jūsu garderobi. Šeit atradīsiet gan brīvā laika apģērbus, gan vīriešu sporta apģērbus. Aplūkojiet jaunākās kolekcijas jau tagad un iegādājieties apģērbus, neizejot no mājas!

Stilīgi vīriešu apģērbi tiešsaistē

Sekojot tendencēm, interneta veikals Decathlon.lv piedāvā modernu apģērbu klāstu, kur sev ko piemērotu varēs piemeklēt pat visprasīgākais vīrietis. Tā kā mēs mīlam sportu un aktīvu dzīvesveidu, tad jūsu izvēlei esam sarūpējuši piemērotu apģērbu vairāk nekā 80 sporta veidiem. Tiem, kuriem patīk fiziskas aktivitātes dabā jebkuros laikapstākļos, pieejamas elastīgas un ūdensnecaurlaidīgas bikses un virsjakas. Šos produktus īpaši iecienījuši makšķerēšanas un medību entuziasti. Vīriešiem, kuri nodarbojas ar profesionālu sportu, piemēram, futbolu, basketbolu un golfu, būs iespēja sagādāt visu vajadzīgo ekipējumu savai nodarbei. Preču klāstā iekļauti populāri zīmoli un kvalitatīva produkcija, kas nepievils jūs ne sporta laukumā, ne sporta zālē.

Izvēloties apģērbu, viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir atbilstoša izmēra izvēle, lai jūs varētu brīvi kustēties un nekas neatkarātos. Tāpat izmērs ir atkarīgs arī no konkrētā sporta veida. Piemēram, riteņbraucējiem jāvelk tieši cieši pieguļošs sporta tērps, lai tas vēja pretestības ietekmē nesamazinātu braucēja ātrumu. Decathlon.lv savā piedāvājumā ir padomājis par visiem, tādēļ pie mums apģērbi vīriešiem pieejami plašā izmēru klāstā – XS, S, M, L, un pat XL. Ja priekšroku dodat platam, brīvam apģērbam, nav ieteicams izvēlēties lielāku izmēru, bet gan attiecīga stila apģērbu. Mēs katram produktam esam sagatavojuši izmēru tabulu un vairākus attēlus, lai varat tos izpētīt no visiem rakursiem un saprast, vai tas ir tas, ko meklējat. 

Dažādas kategorijas, ērta iepirkšanās, pievilcīga cena un kvalitatīvas preces Decathlon.lv

Pie mums ir pavisam vienkārši iepirkties, jo produkcija ir sakārtota konkrētās kategorijās, kā arī ir pieejama ērta filtrēšanas funkcija. Jūs varat atlasīt preces pēc vairākiem raksturlielumiem: veida, izmēra, zīmola, krāsas, cenas un ne tikai! Turklāt jūs pārsteigs arī lieliskā cenas/kvalitātes attiecība. Un vai zināt teicienu – cena neatbilst kvalitātei? Daļēji to var teikt arī par mūsu piedāvājumiem – dažkārt mūsu kvalitatīvajiem produktiem cena ir tik zema, ka tas šķiet pat neticami! Tā kā mēs sadarbojamies tikai ar pārbaudītiem zīmoliem, tad, lai ko jūs iegādātos, tas jums kalpos ilgi un uzticami. Decathlon.lv sortimentā ietilpst tādi zīmoli kā Puma, Adidas, Reebok, kā arī neskaitāmi daudz citu! Tāpat organizējam arī dažādas izpārdošanas un akcijas, lai jūs varētu ietaupīt vēl vairāk. Tiekamies tiešsaistē – visām situācijām piemērots vīriešu apģērbs jūs jau gaida!